FHRA Nitro Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja homer, 7.6.2012.

  1. Putte

    Putte 1st gear

    Proautoja oli kaikki ryhmät huomioiden kolme vähemmän kuin viime vuonna. Suurin vajaus oli pro modissa, mutta esimerkiksi pro stockeja ja funny careja oli enemmän kuin muutaman viime vuonna.
     
  2. Putte

    Putte 1st gear


    Raaka totuus on se, että kun järjestäjän kulut kasvaa vuokrina ynnä muina lukuisina seikkoina, niin jostain ne rahat on otettava ja yleensä se on pääsylippijen hinnat nousevat suhteessa kulujen nousuun. Niin se tapahtuu joka paikassa.
     
  3. mikki72

    mikki72 Gearhead

    Ja oheisohjelmat on loppunut kokonaan vuosien mittaan..Tänä vuonna ei ainakaan lauantaina ollut edes Bommittajia raitojaan piirtelemässä..
     
  4. slitre

    slitre 1st gear

    Perseaukisia tai ei,joo, eikö lippujen hinnoista voi sitten keskustella/itkeä?
     
  5. SC 285

    SC 285 1st gear

    Mä jo ehdin säikähtää että eikö kukaan muka narise mistään, mutta saatinhan homma käyntiin...
     
  6. tukkijulli

    tukkijulli Gearhead

    nahka palo perjantaina,ku oli pilvistä.kalja oli liiankylmää.
     
  7. M-ajuri

    M-ajuri 3rd gear

    miutakii itkettää. oli lonkero hinnoissaa siellä hiekka-aitauksessa. tölkki vain 7 euroa.

    mut hyvät kisat oli ja ens vuonna taas uuvestaan, jos koittas tulla jo torstai iltana
     
  8. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Ihan per..tä oli, ei sitä luvattua hirmumyrskyäkään tullut, huijasivat tana!!! Tierpissä onneksi lippujen hinnat kohdillaan, saa kahteen sataan istumapaikan koko viikonlopuksi. Yhdelle!
     
  9. askom

    askom Gearhead

  10. slitre

    slitre 1st gear

    Ja minä lopetan tällä erää itkun/marinan lippujen hinnoista tähän.
    Piste.
     
  11. SuperGas

    SuperGas Gearhead

    Lompakon paksuudesta jaksetaan vääntää, mutta haluaisiko joku muu lausua sanasen radan kunnosta, pompuista tahi muusta itse ajamiseen liittyvästä.

    Laitoin muutama sivu sitten käppyrät näkyville ja toivoin sen herättävän rakentavaa keskustelua, mutta ei...

    Pelkääkö kuskit lisenssiensä puolesta jos nyt vähän kommentoisi?
    Kamasa vs. Nitro?
     
  12. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Late samanlaista käppyrää tulee multakin ja ajelen vaan pintakaasulla throttle päällä kokomatkan,mut jos selostajiin on uskominen niin ratahan on Euroopan paras,en vaan tiedä uskosko todeksi.Lähtöaluekin tuntui liukkaalta aikasempaan verrattuna.
     
  13. S86T

    S86T 1st gear

    Kyllä radan pomput kannattais näin maalaisjärjellä ajateltuna laittaa kuntoon. Kyllä se näkyy suoraan osanottaja määrässsä jos rataa pidetään "vaarallisena" tai muuten vaan ei hyvänä vaihtoehtona. Sitä en tiedä ovatko Ruotsin lentokenttä radat sen turvallisempia/parempia kun Alastaro. Tässä talous tilanteessa on tietenkin toisaalta ymmärrettävää että rahat eivät välttämättä riitä radan kunnostukseen.

    Nähtäväksi jää miten tulevaisuudessa teamit rapakon takaa tulevat Suomesssa vierailemaan. Erittäin harmittavaaa jos paikalle saapuminen jää nuin "pienestä" asiasta kiinni. Kyllähän tuo nyt on jo monesti kuultu ruotsalaisten suusta että mikään muu ei tunnu enää Tierpin rinnalla kelpaavan.

    Vaikka äkkiä katsottuna vaikuttaa siltä että Alastaron katsoja määrät eivät pahemmin kalpene Tierpin vastaaville. Siinä mielessä ajateltuna ulkomaalaisten Teamien jo kannattaa Suomessa vierailla. Jos ajatuksen useasta silmä parista osaa myydä oikein sponsoreille. Tuleehan "bonuksena" vielä kaikki media näkyvyys.

    Mutta sitä en epäile etteikö rata pyrittäisi saamaan joka kesä parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Eli teidän jotka siellä olitte taas rataa kumittamassa ja liimaamassa ei kannata ottaa hernettä nokkaan.
     
  14. chevy -64

    chevy -64 1st gear

    3 päivää 30e.todella kohtuullinen hinta.
    hiekkakasasta HYVÄ näkyvyys koko radalle.
    pikku miinus että kuulutus välillä pätki.
     
  15. gremlin

    gremlin Gearhead

    Joskus tosta kuopan korjaamisesta kyselin niin sain Valjalta, muistaakseni, sellaisen vastauksen etta toi rata on tehty yhdella kertaa, eli koko rata tavallaan kelluva laatta. Jos siita mennaan katkasemaan patka pois niin ei tieda mita tapahtuu seuraavana talvena kun routa paasee jyllaamaan.
    Mainittakoon etta tosta on jo kokusia vuosia aikaa kun sita kyselin ja noin sen vastauksen muistan.

    Muttta eiko tota aluetta olisi kuitenkin mahdollista korjata niin etta siita hoylattaisiin esim ~5cm pinnasta ja vedettaisiin siihen uusi pinta?
    Kait toi ratalaatta on nyt niin paksu ettei se muutaman sentin hoylayksesta katkea?

    Otan askoisen lausunnon muistikuvista tayden POLIITTISEN vastuun, eli varmaan ymmarratte mita se tarkoittaa?

    P.S. Sita viela noitten kuoppien korjaamisesta, odotetaanko nyt niin kauan etta joku oikeesti vetaa pahemmanluokan kaadon noitten takia?
    Ja sitten ruvetaan tekemaan jotain....
     
  16. Jza

    Jza Double Gearhead

    Oma prinssi meinaa pomppia vähän molemmilla radoilla tätä nykyä, mutta sen kanssa on vielä tullut toimeen...
    Eniten mua on hirvittänyt katsella noita tmfc -vehkeitä kun ne loikkii vielä maaliviivan jälkeenkin. :/
     
  17. askom

    askom Gearhead

    Ne pomppii lasialustallakin! 8) Niin ainakin mulle ja ruuvattavilleni on käynyt tässä muutaman vuosikymmenen aikana! Vai liekkö vanhaa tietoo (väärää se kai on ainakin)?
    Tai jos on muunlaista kokemusta, niin sit saa kertoo...

    Oikeesti noi pomput (tai "pomput": en tiedä) taitaa olla enempi jousipelien ongelmia, vai ?

    Tää nyt oli vaan oma arvaus :eek:
     
  18. Tomaso

    Tomaso 3rd gear


    Eikös oikeanpuoleisen radan pomppua/pomppuja yritetty korjata keväällä 2010? Muistan kun keväällä liikkui huhuja, että stripille on vedetty uusi pinta, mutta paikalle päästyä pettymys oli melkoinen, kun uutta pintaa olikin vain parikymmentä metriä.
     
  19. Mika.V

    Mika.V Gearhead

  20. Putte

    Putte 1st gear


    Voihan niistä keslkustella puolin ja toisin. Annoit kommenttisi ja sait siihen vastakommentin, eikös se ole keskustelua?
     

Kerro tästä muillekin!