FHRA SONAX Spring Nats Motopark 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 11.5.2009.

  1. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

    Dodiin :D
    Mitkäs on fiilikset ennen kauden avaus kilpailua?
    Toivottavasti ei tarvitse lumisotasille sentään ryhtyä.
    Itse olen paikanpäälle tulossa jokatapauksessa,onhan Pieksämäki kotikaupunkini :oops:
     
  2. Jza

    Jza Double Gearhead

    Fiilikset on ainakin itellä ihan hyvät. Ei ole ainakaan menestyspaineita, kun ajellaan näillä näkymin alitehoisella autolla liian nopsaa luokkaa, niin otetaan toi reissu ihan loman kannalta. :lol:

    Ja jos siinä muutaman harjoituslähdönkin saisi lumikuurojen ja kaatosateen välissä ajettua, niin olis ihan plussaa :rotfl: Viime vuodesta viisastuneena tarttee ottaa ainakin jääraappa mukaan :p
     
  3. bobst

    bobst Gearhead

    Mitäs Pieksämäessä on hävettävää( :oops: )?Hieno paikkahan se on!!!
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ai, onks jossain kohta jo jotkut kisat :eek:

    Eiku, onhan toi pikkukakkonen taas jo saatu kutakuinkin kasaan ja jonkunlaiseen kuntoon ja Bat-bussikin tossa huristeltiin tänään talviteloilta takas (naapureiden silmäniloks :rotfl: ) tohon meidän pihalle niin aika oottavalla ja hyvillä mielinhän tässä ollaan :wink:

    Mut ps. missäs Putte luuraa? Pariin kuukauteen ei oo kuulunu miehestä mitään vaikka ainahan sekin on aikaisemmin osallistunu täällä kaikkiin tärkeisiin keskusteluihin kohtuu ahkerasti.
     
  5. supo

    supo Double Gearhead

    Toivotaan että PUTTE löytyy ja taas neuvoo ja opastaa varikolla muuten ollaan hukassa!!!-37 Pontiac alkaa olla iskussa ja "Halpamatkojen"bussikin on jo kuleksinut parisen tuhatta kilometriä tänä keväänä eli hommat hanskassa ja hanskat hukassa.Motoparkissa loistavat kelit ja Kuopioon otetaan 4 eri luokassa ylivoimaiset voitot kotiin tai sitten ei.Terv:Spet 1937
     
  6. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Eiköhän putte paikalle löydä... Jotain tietokone ongelmia sillä on ollu viime aikoina, siksi kadoksissa täältä netistä.
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyvä että on kuitenkin tallessa, muutenhan me oltais siellä varikolla ihan eksyksissä ja kaikki autot sikin sokin :rotfl:
     
  8. Galaxie500

    Galaxie500 Gearhead

    Jyy kyllä se Putte tuossa viime viikolla ainakin ihan elossa vielä oli :)
     
  9. 496SS

    496SS 3rd gear

    Viime vuonna tais olla lämmintä +7. Nyt on lupailtu vähän parempaa keliä.
    No, eikun kameran akku lataukseen ja sitten penkalle ihmettelemään.
     
  10. supo

    supo Double Gearhead

    Hyvvee keliä nuo nykyaakaiset noitaakat luppoo viikonlopuksi ja tuon n.20 yhteistyökumppaneiden asiakasta/työntekijää kahtomaan kisoja jotka eivät ole käyneet ennen kiihdytyskisoja katsomassa eli toivotaan hienoja kelejä ja noppeeta rataa!!!Terv:Spet 1937Ps.Onneksi tulloo Mopoilija ottamaan hienoja kuvia radalta sekä varikolta eli kahvia bussista heti aamulla tarjolla!!
     
  11. Ck

    Ck Gearhead

    Sääennuste vaan paranee koko ajan, viime vuonna oli yöllä -7 ja aamulla sai kilpurin laseja skraapata. Nyt saa jättää lohkolämppärin johdon kotio. :rotfl:
     
  12. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    moto

    Meiltä jää väliin, ei muuten mut ku noissa stockereissa kutakuinkin ainoa sallittu muutos on lämppärin poisto!!!ai niin, vivustot pitää kyllä olla, mutta se ei paljoa lämmitä, kylmähän siellä tulee!

    Ei vaiskaan, ollut sen verran kiirettä että kasaan auton lauantaina, ja sovittiin porukassa että alotetaan Nooran "norppa" kilpailijaura vasta seuraavissa kisoissa.

    Vähän kyllä harmittaa, olen viimeks ollut siellä vuonna -9? kun leningrad cowboys oli siellä esiintymässä, ja Harlin tuli käymään helikopterilla.

    SET1002,
    SET/PET/Stock????
     
  13. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Väliin näyttäis jäävän täälläkin ajanpuutteen ja osien saannin vaikeuden takia. Vaikka oikein hyvällä onnella ja kovalla työllä ton Löijyn kasaan saisikin parsittua niin bussi se sitten vasta vaiheessa onkin. Itseasiasa bussilla kun ei pysty ennen pikku remonttia ajamaan metriäkään niin jää kyllä nää kinkerit väliin :cry:

    Kivahan se olisi ollut muuten kattoa porukan ilmeitä kun mä päästelen Moparilla ihan yleisön edessä..... noh ehkä sitten Alastarolla :odroll:

    Camaron valmistuminen kun näyttäis lykkääntyvän päivä päivältä.... mutta hissukseen hyvä tulee vai :eek: :poff:
     
  14. vesaraiski

    vesaraiski 1st gear

    kilpailullisestikkin saadaan hieno kauden avaus kasaan, 150 kilpailijaa ja akinakin kahdeksassa ryhmässä 16 kaavio ja yhdessä 32...... Eli osallistuja lamasta ei ainakaan kärsitä, toivottavasti tulis samalla lailla yleisöä....
    Vauhdikasta race viikonloppua kaikille....
    t. Vesa raiski
     
  15. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä on koitettu mainostaa ja ainakin meidän teamin yhteistyökumppania/kannattajia on arviolta tulossa n.30 henkeä eli jos muutkin saa edes puolet tuosta niin siellähän on porukkaa!!!Terv:Spet 1937
     
  16. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Meidän yhteistyökumppaneita/kannattajia on tulossa ainakin kaksi, siinä on tosin jo koko tiimi mukana. :rotfl:
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Nonii, grilli ja auto on pakattu bussiin ja kai jotain työkalusiakin joten huomenillalla sit nokka kohti Motoparkkia 8)
    Mites muilla viimehetken tilanteet?
     
  18. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Täälläkin vihdoin Raketti melkein valmis.

    Motoparkissa tehdään hieman lisää.
     
  19. supo

    supo Double Gearhead

    kyllä homma on sillä mallilla että tuossa heti puolen päivän jälkeen "halpamatkat" suuntaa nokan kohti Motoparkkia eli homma ehkä hanskassa!!!Terv:Spet 1937
     
  20. kaasua

    kaasua 1st gear

    tietääks kuka et voiko osallistumis maksun maksaa kilpailutoimistossa niiku ennenkin??
     

Kerro tästä muillekin!