FHRA SONAX Spring Nats Motopark 2009

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mopoilija, 11.5.2009.

  1. atobee

    atobee Gearhead

    Sori mut, kyllä pitää laittaa osan syystä kuskinkin piikiin, ei ne puolenkilon rengaspaineeet vie jokaista jorpakkoon, kyllä kuski löytää syyllisen peilistä.
    E
     
  2. atobee

    atobee Gearhead

    Sori mut, kyllä pitää laittaa osan syystä kuskinkin piikiin, ei ne puolenkilon rengaspaineeet vie jokaista jorpakkoon, kyllä kuski löytää syyllisen peilistä.
    Ei pahalla, eikä ketään syyttäen, onneksi ei käynyt pahemmin kuskille.
     
  3. BBC

    BBC Guest

    Pedal

    Samaa mieltä olen, jotta aina kuskin vika jos auto tuommoisen sutimisen jälken lähtee lapasesta. Eikö se lähtö ole jo pilalla ensimmäisessä sutimisessa ? Paksua lompakkoa ainakin vaatii,..

    Aulis
    Kiihdytysurheilua vuodesta 1987, myöskin.
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: Pedal

    No en tiiä sinusta, mutta itte en kyllä ole autossa sutimista juuri huomannut muuten kuin siitä, että välillä näkyy tuulilasista kaide ja sivuikkunasta rata. Tai jotain muuta jännää. Onko siis paljoa muita vaihtoehtoja kuin seistä sen kaasun päällä ja toivoa, että auto vielä oikenis semmoiseen asentoon, että uskaltais hellittää?

    Vaihtovalokin kun palaa itellä normaalisti viimeiset sata metriä, niin siitäkään on vähän vaikee päätellä että suddaako se vai ei. Jos se auto menee siis suoraan. Mutta mä olenkin amatööri näissä hommissa ja 9 kuukauden talvitelojen jälkeen ei ihan perstuntuma vielä kerro, että meneekö se 60 jalkainen kenties kympin hitaammin kuin viime vuoden finaaleissa, mistä vois ehkä jotain päätelläkin.
     

Kerro tästä muillekin!