FHRA SWAP 7.10

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja luppes, 18.9.2007.

  1. Paisu

    Paisu 3rd gear

    Pystyykö normiharrastaja tekemään minkäänmoisia löytöjä täältä?
    Kuinka paljon yleensä on myyjiä ollut paikalla?
    Vai onko tämä FHRA-jäsenten yksinoikeus?
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Tapahtuman järjestäjä on FHRA, joka tietysti omalla tiskillään myy kerhotuotteita ja kalastaa uusia jäseniä, mutta ei myyjiltä eikä asiakkailta jäsenkortteja ovella kysellä eli eikun sekaan vaan.
     
  3. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Nyt kolahti. Sivun 20 alareunan eroottishenkisen kuvan takia lehteä ei voi antaa talon naisväen luettavaksi - kastuis housut varmaan pahemmin kuin itse mallilla.
     
  4. hejo

    hejo 1st gear

    Nyt kolahti. Sivun 20 alareunan eroottishenkisen kuvan takia lehteä ei voi antaa talon naisväen luettavaksi - kastuis housut varmaan pahemmin kuin itse mallilla.[/quote]
    Kiihdyttelymaailman kuumin kolli...Nyt se on ikuistettu ihan takaluukkuunkin,tosin meidän muutamien verkkokalvoille on ikuistunut tuo alfauros semmoisissa melkosen erroottisissa pienenpienissä shortsipöxyissä...Nam.. :rotfl:
     
  5. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Tuli vaan mieleen sellainen pikku seikka, että voiskohan toi Hejo tulla tonne Swappiin tekemään meille ilman Alfauros statusta oleville poikasille niitä maan mainioita lettuja. Sais nimittäin sillä tempulla kyllä Kesän ja hyvän mielen aikaan. Sitäpaitsi lisäksi yksi :pinup: ei tulla mörököllien luvatussa maailmassa ole koskaan pahitteeksi :rotfl:
     
  6. hejo

    hejo 1st gear

    Lettujuttu kyllä käväisi mielessä,vaan sunnuntaina sitten näkee mitä tuleman pitää,notta ilmestytäänkö kera lettujen vaiko ilman...Tuttuja pitänee kuitenkin tulla bongailemaan.
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Taas yksi osoitus siitä, että Islamilaiselle puolueelle suomessa on sosiaalinen tilaus. Saudi-Arabiassa on kokonainen virasto pelkästään sitä varten, että tussilla väritetään länsimaisista hapatusjulkaisuista moiset pornokuvat siveellisiksi. Hieman tarkkuutta sinne toimitukseen, sentään perhelehti! :soosoo:
     
  8. Putte

    Putte 1st gear

    Tää on perhelehti ja siksi käytettiinkin kuvaa, jossa diplomi peittää osan paljaasta pinnasta, ja kun tää on perhelehti, niin pitää niille naisille olla muutakin kuin vain kokkaamista, vaikka tällä kertaa silläkin palstalla sai haasteen mies.
     
  9. hejo

    hejo 1st gear

    Juu,juu ainahan nuo mieltä piristävät...Ehdotankin jotta takaluukkuun ihan vakkaristi tuollainen "kolmossivun"poika osio...Miehiä varikko ja tapahtumat täynnä ja Mopoilijalta varmaankin löytyy joka kuukaudelle mukavia poikakuvia.. :rotfl:
     
  10. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  11. hejo

    hejo 1st gear

    Höh................. :oops: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  12. Putte

    Putte 1st gear

    Muuten se swappi on jo huomenna.
     
  13. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja pahalainen kun ei pääsekään paikalle kun menivät lopettamaan meidän lakonkin eilen niin töissä sitä nyt sit pitääkin oleman huomenna aina ilta yhdeksään :( No, onneks sunnuntaisin on aina sentään tuntipalkka suunnilleen kohdallaan :poff:
     
  14. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

    Kannatti käydä, vaikka euroja paloi enemmän kuin tarpeeksi. :eek:
     
  15. 383

    383 Gearhead

    onko tänä keväänä ??????????????
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Vanha paikka on vaihtanut omistajaa ja sinne ei enää pääse, mutta uutta paikkaa etsitään. Jos sinulla on vinkkejä paikaksi, niin ilmoita vaikka Lupelle toimistolle tai vaikka mulle YV:nä, niin välitän tiedon toimistolle.
     
  17. hejo

    hejo 1st gear

    Eikös tuollaisia parkkihalleja ole sunnuntaisin tyhjillään ihan miljuunittain?.. :D
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllähän niitä sunntaisin paljon tyhjillään on, mutta tuntuu olevan vaikea saada niitä kohtuu hintaan käyttöön tai yleensä vaan käyttöön.
     
  19. 383

    383 Gearhead

    no miten tänä vuonna 2009 onko ???????????
     
  20. Putte

    Putte 1st gear

    Vanha paikka on vaihtanut omistajaa, emmekä enää pääse sinne ainakaan toistaiseksi. Tällä hetkellä ei ole paikkaa missä tapahtuma järjestettäisiin. Jos jollakin on ideaa paikan suhteen, niin ei muuta kuin yhteyttä FHRA:n toimistolle. Siellä otetaan kyllä ideoita uudesta swap paikasta mielellään vastaan.
     

Kerro tästä muillekin!