FHRA tiedottaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Harri Sassi, 1.10.2013.

  1. BUICK:it

    BUICK:it 3rd gear

    Mitenkäs Streetin ja Set/Petin hinnoittelu kun kutsussa ei mainita?
     
  2. pile

    pile Gearhead

    katsoin ja huomasin saman.
     
  3. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Kyllä itse näen niin että tuo julkaistu kutsu on suht virallinen, mitä se sitten tarkoittaa esim street ryhmää ajatellen on kysymys sinänsä??

    Kopioitu AKK säännöistä:
    Kilpailukutsu/- säännöt
    Kilpailun järjestäjän on laadittava kilpailua varten tuomariston
    puheenjohtajan tarkastama kilpailukutsu/- säännöt.
    Kilpailukutsun/-sääntöjen on perustuttava autourheilun
    kansallisiin sääntöihin ja kutsussa/säännöissä on
    mainittava AKK:n antaman kilpailuluvan numero.
    Hyväksytyt kilpailukutsut ja säännöt on julkaistava AKK:
    n KITI-kisapalvelussa (http://kiti.akk-motorsport.fi).
    19. Kilpailukutsun/-sääntöjen muuttaminen
    Ilmoittautumisaikana ei kutsua/sääntöä saa muuttaa. Tuomaristo
    voi kuitenkin sallia muutoksia jos pakottavat olosuhteet
    tai turvallisuusmääräykset niin vaativat ja AKK hyväksyy
    muutoksen. Muutoksesta on ilmoitettava kilpailijoille.
     
  4. SG 448

    SG 448 Gearhead

    Ei noista "alennetuista" kisan ilmoittautumismaksusta saa enään -50% alennusta eli mun mielestä koko setti on 1600eur.
     
  5. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Kerroppa miten mun luetun ymmärtäminen eroaa sun ymmärtämisestä?
     
  6. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    HUOM! FHRA / FDBA:n kilpailijajäsenmaksun
    maksaneet jäsenet sekä ei-AKK/SML
    lisenssillä ajavat saavat osallistumismaksusta
    50% alennuksen. Tämä koskee myös
    sarjamaksua.

    Itse en näe mitään eri mainintaa siitä että sarjamaksun maksaneet olisivat oikeutettuja muuhun kuin tähän? Halpaa on!
     
  7. Putte

    Putte 1st gear

    Streetryhmien osalta kilpailukutsut julkistettaneen siinä vaiheessa, kun päätös niiden SM arvosta ratkeaa. Syyskokouksessa saadun selvityksen mukaan täm SM arvo tasapuolistaisia ja helpottaisi muun muassa AKK:n palkintojen jakoa, kun kaikki mitalistit pääsisivät AKK:n palkintojen jakoon. SM arvo ei kuulemma street ryhmissä vaikuttaisi osanottomaksuun. Lisäksi street ryhmien osalta on vielä avoimia asioita kilpailumäärissä. Muun muassa neuvotellaan yhdestä osakilpailusta Haapsalussa. Tavoite olisi ajaa streetissä kaikkiaan seitsemän osakilpailua, joista viisi huomioitasiin pisteissä. Kuulostaa hyvältä, vai mitä?
     
  8. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Toi seitsämän kisaa kuulostais hienolta näin katsojan kantilta!
    Ajaako noi ryhmät tulevaisuudessa sit miten, tarkoitan että onko B C:n ja D:n kanssa kimpassa, ja miten kävi kaasujen ottamisena yhtenä ahtamismuotona mukaan vai päätettiinkö noista asioista edes tässä kokouksessa?
     
  9. supo

    supo Double Gearhead

    Normihintaisesta osallistumismaksusta eli kannattaa lukea tarkkaan!!
     
  10. C-barge

    C-barge Gearhead

    FHRA:n hallituksen tiedossa on Street kilpailijakokouksen yksimielinen kanta, ettei streetryhmät tarvitse SM-arvoa. Kokouksessa oli 19 kilpailjanumeroa edustettuna ja yks ilman. Lisäks kunhan tässä kerkiää tehdään sääntövaliokunnalle ehdotsu pääosin viimevuotisessa streetkokouksessa päätetyn mukaisesti jota hieman tämän vuoden kokouksessa säädettiin. Viime vuonna se esitettiin johtokunnalle, mutta asia ei edennyt senttiäkään, sen sijaan johtokunnan sisällä on tehty ihan ikiomia kaavailuja olematta lainkaan yhteydessä ryhmäedustajaan tai kuskeihin.
    Onnea uudelle johtokunnalle, toivottavasti demokratia sitä kautta saa hieman toimivamman maaperän.
     
  11. KJG

    KJG 3rd gear

    Täähän on ihan sama kuin istuis lasten hiekkalaatikon reunalla ja kuuntelis pikkupoikien tappelua kummanko isällä on hienompia auto tai kumman äiti on kivempi. Tätä palstaa tasan lukee myös ne ihmiset jotka on tuon ensikauden kilpailumaksut ja muut asiat päättänyt.

    Ei ne taida tietää itsekään miten se loppupeleissä menikään, ja jos nyt tietävät, niin olishan hyvä ilmoittaa se oikea laskukaava ettei tarvi täällä lorotella aamupuuroihin enempää :mad:
     
  12. MJL_

    MJL_ 3rd gear

    Mun äiti on kivoin!

    Nyt näyttää kilpailukutsu olevan muokattu niin että hinta tuo 1600e kauden kisat sarjailmolla.
    Kyllä tuohon voisi lisätä vielä jonkun 1000e ratamaksun kaikille kilpailijoille niin saataisiin radat pidettyä kunnossa.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Tässä kokouksessa ei näistä asioista päätetty vaan muissa esille tulevissa asioissa kerrottiin täsät street asiasta, jossa on vielä avoinna olevia asioita, jotka selvinnevät jossain vaiheessa.
     
  14. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Aika erikoista, että kilpailijoilta ei kysytä mitään. Ja kun kilpailijat ehdottavat jotain, niin sitä ei noteerata millään tavalla.
     
  15. enzo

    enzo Gearhead

    Oli kokouksessa paljonkin puhetta, että kilpailijat ovat ehdottaneet sitä taikkas tätä ja varmaan ovatkin, aika monta sensuuntaista kyssäriä oli ilmassa. Ainakaan presidentin / muiden politbyroon ihmisten mukaan tällaisia esityksiä ei ole tullut oikeaan paikkaan? A) johtokuntakäsittelyyn ja kaikkihan näemme ettei ollut B) Syyskokouksen käsiteltävissä / päätettävissä asioissa ei ollut esityksiä sellaisista.

    Aika eksoottisvetoinen oli tosiaan ehdotettu 300eur kilpailijajäsenmaksu ja olikos se 200eur vai mitlie junnuille.. Meinasi palaa vati.
     
  16. C-barge

    C-barge Gearhead

    Joo..., mä lähetin vuosi sitten ryhmäedustajana pöytäkirjan johtokunnalle missä ehdotettiin striittisääntöihin muutoksia. Se vissiin meni johki "nice to know" osastoon, ainakaan mitään käytännön vaikutusta sillä ei ollut. Oli sitä asiaa kuulemma johtokunnassa käsitelty sen verran et oli todettu kyseessä olevan mun henkilökohtanen ristiretki kun pelkään häviäväni B-ryhmäläisille. Virallinen selitys sit oli et ehdotus tuli liian myöhään et se olis ehtinyt kaudelle 2013.

    No, sittemmin ei ryhmäedustajaan ole tuonkaan asian tiimoilta oltu missään yhteydessä ja nyt sit pidettiin uus mistä taas lähetettiin pöytäkirja johtokunnan käsenille ennen vuosikokousta. Tält yhdeltä Lääninkomanssilta sit tuli vastaus; Suurin osa näistä asioista kuuluu akk:n sääntövaliokunnalle,
    Mutta voihan johtokunta käsitellä ko. Asiota ja esittää oman kantansa sääntövaliokunnalle?

    Siihen mä sit et josko nyt kuitenkin kokouksen, missä oli edustettuna parikymmentä ryhmän kilpailunumeroa, kanta ja ehdotus lähetettäis ihan sellasenaan sille sääntövaliokunnalle, et saisko sinne yhteystiedot? Ja vastaus tiedusteluun; Menee tästäkin perille kun jani ko. Valiokuntaa vetää.
    Tarkotin vaan sitä että säännöt eivät ole johtokunta asioita.
    -Siis mitä vit, menee ja ei mee?

    No, mitään virallista ehdotusta ei ole vielä tehty, mut tehdään kohtpuoleen ja lähetetään sit "oikeeseen osoitteeseen", ja tietty julkistetaan täälläkin. Jännä sit nähdä et huomioidaanko kilpailijoiden esittämää tahtotilaa millään muotoa. Ylipäätään toi ryhmäedustaja jonka FHRA lanseeras jokunen vuos sitten on jäänyt ainakin FHRA:n suunnasta täysin kuolleeks asiaks, ainootakaan tiedotetta, kysymystä tai yhteydenottoa ei sieltä ole tullut.
     
  17. Putte

    Putte 1st gear

    Juniorkilpailijamaksuksi oli esitetty 100 euroa. No noi kumpikaan esitys ei mennyt läpi. Kilpailijajäsenmaksuiksi päätettiin 100 euroa ja juniorit 50 euroa.
     
  18. Putte

    Putte 1st gear

    Ei kait siitä SM-arvosta haittakaan ole, jos se ei vaikuta kustannuksiin. Jollekin voi jopa sponsoreiden saanti helpottua, jos osaa ton SM-arvon oikein markkinoida.
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Asiaa käsiteltiin tuossa kokouksessa ja erikseenkään tiedusteltaessa ei kukaan nähnyt syytä SM-arvoon, silä ei katsottu olevan ryhmälle mitään lisäarvoa. Ei ton kannan pitäis mitenkään erityisen vaikea olla ymmärtää. Motiivina sille ettemme tarvitse SM-arvoa on syvä epäusko sitä kohtaan etteikö se tulevaisuudessa vaikuttais myös osallistumismaksuihin negatiivisesti. Mut jos tosta saadaan takuut pidemmällle ajanjaksolle ni varmaan kelpaa vaikka MM-arvo. Mut sitä pitää sitten käsitellä uudestaan ensvuoden kokouksessa.
     
  20. Jza

    Jza Double Gearhead

    ^ja varsinkin kun fyyran omilla suomenmestaruuslistoilla on myös streettikuskit, niin normi sukankuluttajaa tai rahoittajaa varmaan kiinnostaa ihan äärettömästi että onko touhuun sotkeutunut myös AKK. :lol:
     

Kerro tästä muillekin!