FHRA tiedottaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Harri Sassi, 1.10.2013.

  1. Cadillac390Man

    Cadillac390Man Gearhead

    Kuten myös...

    ...ja kone & laatikko vielä purkamatta. :odroll:
     
  2. drpete

    drpete 3rd gear

    Täähän nyt on vähän harmillinen korotus. Ikinä en ole drag racingiä harrastanut, mutta jäsen olen ollut monta vuotta. Ajatus on ollut niin, että kun American Car Show maksaa 20 euroa, niin maksamalla siitä 30 euroa saan shown lisäksi hienon kortin ja hyvän mielen, kun olen tukenut hyvää asiaa kympillä. Mutta en mä siitä American Car Showsta kyllä 50 euroa rupea maksamaan.

    Toivottavasti tällaisia jäseniä ei ollut paljon. Saattoi toisaalta olla, koska siinä American Car Shown:n edessä olevalla liittymiskojulla on yleensä aika paljon pyörinyt porukkaa.

    EDIT: Car showta siis tarkoitin, en AMC:tä.
     
  3. ata

    ata Gearhead

    AMC? American Motors Corporation? Vai tarkoititko ACS (American Car Show).

    Mutta tuossa on kyllä pointtia. Ensin haalitaan uusia jäseniä ja jäsenkerhojen jäsenetkin jäsenkerhojäsenjäseniksi ja sitten nostetaan jäsenmaksut ja vielä tehdään hankalammaksi homma jäsenkerhojen puolelle. Kun jäsenkerhojäsenjäsenen jäsenmaksukin on nyt 30 euroa. Ja pitäisi vielä tiedustella omasta jäsenkerhosta jotain, missä ei kuitenkaan sen parempaa tietoa ole tiedossa. Täytyy vissiin yrittää maksaa jotain täältä puolelta lätäkköä ja toivoa että jäsenyys ei katkea? Jäsenkerhojen kanssa tehtävä yhteistyö kyllä kaipaisi enemmän aktiivisuutta FHRA:n puolelta. Ei nyt liity drag racingiin, mutta kun FHRA:n oma keskustelupalsta netistä poistettiin jo aikaa sitten...
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Mitäs etua FHRA enää tänä päivänä tarjoaa harrastajalle, joka ei käy drag racingia katsomassa? Hoitaako aktiivisesti suhteita harrastajien ja päättäjien välillä?
     
  5. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mun tietääkseni FHRA tarjoaa jäsenilleen sitä mitä jäsenet sen haluavat tarjoavan.
    Jäseniensä "omistama" kerhohan tuo edelleen on.

    Kyllä kaiketi hoitavat joitain suhteita, aktiivisuudesta niin tiedä.

    Pääpaino taitaa kyllä olla kiihdyttelyssä, näyttelyssä ja Power Parkin tapahtumassa.
     
  6. rane58

    rane58 Double Gearhead

    50€ maksettu, jos ei muuten niin kannatuksen vuoksi. 8)
    -Antakaa renkaitten palaa... :poff:
     
  7. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Hirvee poru jäsenmaksun korotuksesta kaikki hinnat nousee miksei siis myös jäsenmaksu.Miettikää kun menette vaikka viinakauppaan 50eurolla saa pari litraa viinaa ja ne kestää pari paivää mutta fyyran jäsenyys kestää vuoden. 10 vuotta sitten 3kympillä sai saman mikä nyt maksaa 5kymppiä.Isoisä osti joskus uuden mopon se maksoi 300mk ja mä ostin myöhemmin samanlaisen mutta käytetyn se maksoi vieläkin 300mk mutta oli silti halpa.Niin se rahan arvo laskee.
     
  8. Vallu 426

    Vallu 426 3rd gear

    Pate puhuu todella asiaa.Sitä paitsi ainakin minä kun tilaan osia US-Partsista, ei tarvi kun 1 tilaus niin jäsenmaksu on hankittu takas.15 % tulee alennusta ja sitte nuo alennukset Drag Race kisoista,tuo 50 ei oo paha hinta,jos noita etuja vähänkään käyttää.KIITOS FHRA.
     
  9. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Taikuri voi saada 15 prosentin alennuksia partsilta
     
  10. gremlin

    gremlin Gearhead

    Onkos mitään tietoa etta mitä noissa sääntövliokunnan 23.11 ja johtiksen 5.12 olleissa kokouksissa horistiin/päätettiin?
     
  11. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    On totta, että kaikki hinnat nousee. Eräs ry nosti 5 eurolla jäsenmaksua ja se oli 20 % korotus. Jäsenmäärä väheni prosenteissa saman verran ja lukuna 1200 jäsentä. Se oliko tuosta korotuksesta suoraan niin ei kaikki varmasti.
    Kyl määkin kauhistelin tuota korotusta, mutta ajattelin maksaa nyt et saan tuon kokoaikalipun ja jos ei muuta käyttöä ensi vuodelle ole jäsenyydelle niin sit se oli tässä.
    Nyt olen siis auttanut kuminpolttoa ensi vuodelle....
     
  12. C-barge

    C-barge Gearhead

    Ei ainakaan Street ryhmäedustajan korvaan ole kantautunut pihaustakaan vaikka ryhmä on oman ehdotuksensa jättänyt.

    Varmasti noissa jäsenmaksuissa on ollut korotuspainetta, ne ovat pysyneet vakiona jo nin kauan et siitä on muodostunut jonkinlainen "maan tapa".
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Jäsenmaksua on korotettu edellisen kerran vuodelle 2012, kun siirryttiin euroon. Silloin 150 markkaa muuttui 30 euroksi ja korotusta oli noin neljä euroa. Monen muun yhdistyksen jäsenmaksut ovat tänä aikana kohonneet jo 2-3 kertaa.
     
  14. spinneri

    spinneri Gearhead

    On se Fyyra tuntunut monessa asiassa hitaalta organisaatiolta, mutta että euroonkin vasta vuonna 2012..? Meillä markat pistettiin pannaan jo 10 vuotta aiemmin.

    No, ehkä Puten sormi oli lipsahtanut väärälle näppäimelle :wink:


    Huonon joken lurautti

    Jari Sjöman
    Spinneri Magazine
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Nyt Putte otti pakastimesta väärät sienet :rotfl: , eikä ole muuten tullut viimistä lehteäkään.
     
  16. Putte

    Putte 1st gear

    Totta, tuossa on näköjään lipsahtanut sormi näppiksellä väärään paikkaan. :oops:
     
  17. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Tää on varmaan typerä kysymys,mutta näkisin jollain muotoa asian koskettavan myös FHRA:ta ja sen jäsenistöä.

    Millä tavalla, tai millä panoksella FHRA aikoo osallistua kansalaisaloitteen tukemiseen? https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/608

    Siellä on varmasti kontakteja media alaan/ihmisiin,jolla asialle saataisiin näkyvyyttä lisää. Vai onko aiheeseen ylipäätään mitään mielenkiintoa? Jos ei ole,niin ihmettelen suuresti.
     
  18. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Hei kiitos vinkistä! :)
     
  19. el borrachitos

    el borrachitos Gearhead

    Juu,ole hyvä vaan : )

    Mutta myös FHRA:n kanta asiaan olisi kiva kuulla,vai puhallellaanko siellä vain vehkeisiin,ja zoomaillaan miten tässä käy?

    Tää hanke läpimennessään,tulee varmasti syömään myös Fyyran tapahtumista porukkaa pois. Noilla kaavailuilla maksuilla,ei ole monellekkaan enää prioriteetti ykkönen ajaa läpi Suomen seuraamaan mahdollista sadekisaa,kun ainoo mikä on faktaa,on se, että kalliiksi tulee. Ostaako kakaroille ja muijalle ens viikon safkat,vai laittaako ne samat massit satelliitin kautta valtion pohjattomaan suoleen.

    Ehkä myös olemalla mukana tässä,voi tulla pari lisäjäsentäkin. Olemalla tukematta tätä,ei se ainakaan kiillota yhdistyksen kilpeä autoharrastajan silmissä,eikä johtotason kokardeita.
    Saattaa vaikutus olla enemmänkin negatiivinen. Musta tässä ois nyt hyvä tilaisuus olla myös sen perusharrastajan asialla,mikä on todellakin jäänyt viime vuosina vähille.
     
  20. SG440

    SG440 3rd gear

    Yhdistys on yhtä kuin jäsenistönsä. Siitä se kanta muodostuu...
     

Kerro tästä muillekin!