FHRA tiedottaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Harri Sassi, 1.10.2013.

  1. RockAnA

    RockAnA 2nd gear

    FB, OD ja FHRA:n standi tavoittaa juurikin ne jotka kisoista jo valmiiksi haluavatkin tietää, jotka vähän kärjistäen tulis paikalle muutenkin. Ns."suuri yleisö" edelleen tietämättömiä asiasta.

    Okei, FHRA:n ständi voi tavoittaa muitakin, mutta pääsiäisestä on aika pitkä aika kauden päätöskisaan, joten kerkee jo unohtuakkin kolmeen kertaan.
     
  2. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Noista puskuritarroista tuli mieleen, niitäkin vois nykyään jakaa, ilmaista mainosta sekin.


    Entä jos antais jokaiselle jäsenelle esim 5 alennuskuponkia kisoihin, millä pääsis vaikka ilmaiseks normi SM-kisoihin tai puoleen hintaan EM-kisoihin.

    Vois kuvitella että lisäis väen tulemista paikalle.
     
  3. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Kyllähän se on painajan ammattitaidosta kiinni... :wink:
    Nimim. Vanha painajainen. 8)
     
  4. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Lähialueen paikallislehdet tekee varmaan mielellään ennakkojutun.

    Ainakin meijän kylällä nuo tekevät pienen puolen sivun stoorin jossa haastatellaan jotakin henkilöä järjestävästä tahosta. Samaan yhteyteen saa ujutettua vähän mainosta :)

    Peittoalue on pienilläkin paikallislehdillä kuitenkin useita tuhansia talouksia. Yleensä nuo vielä luetaankin aika tarkkaan.

    Sama koskee paikallisradion toimituksia. Mielellään nuo juttua tulevat tekemään jos niille vähän vihjaa.
    Noilla konsteilla vois saada sitä lähimaaston porukkaa liikkeelle?!?
    Eikä maksa kun vaivan!
     
  5. studio57

    studio57 Gearhead

    noi ilmaisethan on parhaita ! jos on paikallisia kuskeja niin hehän voisivat samalla mainostaa tapahtumaa kun esittelevät itseään ja kalustoaan.
     
  6. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Onhan noita alennuskuponkeja jaettu ja aikaisempina vuosina Motoparkin kisaan oli jäsenille vapaa pääsy, ei siellä silti mitään tungosta ollut.

    Valtakunnallisella kanavalla ohjelmaa kisoista, ei kai parempaa mainosta voi saada? Harmi vaan kun lähetykset eivät vissiin houkuttele yleisöä paikalle? Voisko niitä jotenkin kehittää?
    Kyllä se vaan niin on, että tapahtumissa olis oltava jotain muutakin ohjelmaa, valitettavan usein sade pilaa kisat ja jos muuta ohjelmaa ei ole niin ei sinne varmaan sitten viitsitä lähteä?

    Perheelliset eivät monestikkaan lähde kun lapsille ei ole oikein mitään.
     
  7. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Monesti myös paikallislehden tai -radion juttu on tehokkaampi kuin ykskään mainos.
     
  8. studio57

    studio57 Gearhead

    hinta laatusuhde on ainakin kohdallaan
     
  9. käkkyläjuntti

    käkkyläjuntti Gearhead

    Ylen paikallisradiothan myö rahotetaan muulla tavalla.

    Hyvin joutaavat tehä pieniä mainosjuttuja :)
     
  10. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Juu tiedän ale-kupongit ja muut, tarkoitin normaalin jäsenedun lisäksi noita.
    Saataisiin uusia katsojia tutustumaan lajiin.
     
  11. joteam1

    joteam1 Gearhead

    Et ole sitten lukenut tuota aloitusviestin linkkiä?
     
  12. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Kyyyllä mä sen luin.. Olen pahoillani virheellisestä kirjoitustavastani,
    tarkoitin että antaa näiden normaalien lippujen lisäksi tuon 5(?) kipaletta etukuponkeja, millä voisi ottaa mukaansa vaikka naapureja tai muita mitkä ei normaalisti kisoihin tulisi.


    Kirjoitin tuohon omaan tekstiini tuon lisäyksen, mikä jäi pois aiemmin.
     
  13. Putte

    Putte 1st gear

    Ei se tarrojen tekeminen mitään ilmaista ole.
     
  14. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eikö oo? Voi eiii.. Mä luulin et on
    :/
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    NO EI TOD OO!!!! Meilki on autos tarroi jotka on maksanu ihan vitusti, ja ens kesän maksaa viel enemmän, niit tulee aina joku roudaa just enne radalle menoo!
     
  16. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    No hitto, mä voisin Jykä ruveta teille pääponssiks, paljos maksatte et mun nimi on teitin autos?
     
  17. Pate-68

    Pate-68 3rd gear

    Kaikessa taitaa olla pointtina että mikään ei saa maksaa mitään jos sijotat 10e ja tiennaat 100e tuntuu se 10e silti kohtuuttoman suurelta summalta ja sit mietitään että tekiskö joku halvemmalla ja lopuks jätetään tekemättä. niin se menee valitettavasti
     
  18. C-barge

    C-barge Gearhead

    Noi asiat on aina varmaan vähä vaikeesti laskettavissa milläänmuotota luotettavasti etukäteen, eli vaihtoehtoina on lähinnä kulkee turvallisesti samaa polkua joka näyttäis ainakin näin etäältä päättyvän nollaan, tai kokeilla jotain uutta ja jopa ottaa pientä riskiä. Nois kisahommissa on sellanen, et väkijoukot mielellään tulee viihtymään. Ainoastaan vannoutuneet fanaatikot tulee katsomaan ryppyotsaista urheilusuoritusta, on kyse sitten kuulantyönnöstä tai drag racingista. Eli, kisoissa pitäis olla muutakin tarjottavaa kun indeksin tykitystä. Väliaikaviihde taukojen ajalle on aivan oleellista, samoin hyvätasoinen kuulutus ja ennenkaikkea tiedotus siitä mitä on tapahtumassa silloinkin kun ei tapahdu. Yks oleellinen asia siihen et on showta ja kilpailua on toimitsijajoukon lisäksi tietysti kilpailijat. Nyt on jo kuulunut, että tuleva osallistumismaksujen nousu tulee aiheuttamaan kilpailijoiden poisjäämisiä. siit tulee helposti jatkuva kierre; ollaan pakotettu nostamaan niitä lisää kun on vähempi maksajia, ja lopulta niitä sit on yhtä monta kuin katsojiakin, eli nolla. Toi Elon laskuoppi mitä ilmeisesti on harrastettu, tai sit muuten vaan asioita hoidettu hieman puolivillaisesti niinkuainaennenkin sekä markkinoinnin että ton shown osalta, mut kustannuksia jatkuvasti karsien ei vaan toimi. Pitää olla jotain annettavaa, tarjontaa vaan tänäpäivänä on ihan liikaa et pelkkä pörinä ja kummisuitsu vetäis muita kuin paatuneimpia friikkejä.
     
  19. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Kaikki tapahtumat vetää jengiä kunhan ne vaan järjestetään keskellä kaupunkia. Ihan sama melkein mikä sen tapahtuman aihe on. Sen takia musiikkifestaritkin on siirtynyt kaupunkien keskustoihin.

    Kaukana isoista keskuksista järjestettävät tapahtumat ei vaan vedä massoja ja se on tietty moottoriurheilulle hiukka huono kun radat on viety kaikki korpeen. Markkinoinnilla voidaan ehkä hiukan korjata tilannetta mutta en usko että kovin merkittävästi.
     
  20. pile

    pile Gearhead

    tuo osallistumismaksujen nosto on varmaan ns. perusteltu jos kerran rahasta on pulaa.Mutta onko FHRA kuinka voimakkaasti karsinut kuluja sisäisesti.Kaikki ylimääräiset asia jäähylle.kaikki mitä ulkoapäin pitää ostaa niin niiden kilpailutus oikeasti,kaikki hyväveli diilit pois (jos niitä on) onko palkoilisten palkat oikealla tasolla vai onko jossain vaiheessa karanneet ylös, jos on niin niiden kohdilleen saattaminen,pärjääkö talvikautena pienemmällä väkimäärällä.Mielestäni tärkeää on saada säästöjä ja säästöt pitäisi saada toteutettua niin että kilpailutoiminta kärsisi siitä mahdollisimman vähän,eikä sitä kautta pienentäisi edelleen tuloja.

    jotenkin vaan tulis mieleen että voisko fhra ottaa jotain oppia wcc järjestäjiltä kuinka edullisesti järjestetään kisoja.
     

Kerro tästä muillekin!