FIM-E Drag racing 2021 dates

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rami_Vaan, 24.1.2021.

 1. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  FIM-E sivuilta koipioitu:

  30/4–2/5 Kunmadaras SSB Only
  29-31/5 Santa Pod/GBR
  10-13/6 TBA Tierp/SWE
  8-10/7 TBA Kauhava/FIN
  27-29/8 Hockenheim/GER
  9-12/9 Santa pod/GBR

  Toivottavasti saadaan myös nuo Suomen ja Ruotsin kisat pidettyä.
   
 2. pinola

  pinola 2nd gear

  Fhra on aika monella suulla sanonut ettei FIM kisaa meillä tänävuonna ajeta. En kyllä tiedä varmaksi jos jotain on muuttunut.
   
 3. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Tba, voisiko olla että vahvistetaan myöhemmin ajavat luokat?
   
 4. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  ... Siksi kirjoitinkin "Toivottavasti saadaan myös nuo Suomen ja Ruotsin kisat pidettyä."

  "Toivossa on hyvä elää sanoi lapamato"

  ... Fingers crossed.
   
  Araldite73 ja pinola tykkäävät tästä.
 5. gremlin

  gremlin Gearhead

  Olen myös ymmärtänyt että jos ajetaan niin ajetaan Nordic Pro sarjaa.
   
 6. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Eurodragster.com sivuilla on uutinen jossa puhutaan 2021 kalenterista http://www.eurodragster.com/news/news.asp?Story=february28#february28...

  Ainakin Kunmadaras on jo peruttu (http://www.fim-europe.com/drag-bike/)
  ja sekä Tierpin, että Kauhavan kisat on poistettu kalenterista (koska ei ole saatu virallista päätöstä)...

  Taitaa mennä maksimissaan 3 kisan tynkä sarjaksi ja pahalta näyttää (ainakin minun mielestä) myös se, että Eurooppalaisia ei paljon nähdä kevään Englannin kisoissa vaikka saatetaankin järjestää UK:n sisällä.

  Toivottavasti edes Suomessa päästään ajamaan... (IMHO) Ruotsin Korona tilanne tuskin hellittää riittävästi kevään aikana.
   
 7. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Vuodenvaihteeen orastava toivo alkaa kääntymään alkavan kevään epätoivoon ainakin mulla.
   
 8. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Valitettavasti samanlaiset fiilikset on myös minulla.

  - Toivottavasti olen täysin väärässä.
   
 9. nämä sarjajutut on niin teennäisiä höpöhommia. Onhan se nähty nämä EDRS:t ja FIMmit ja muut. Tilanne on vain se että niitä muutama hikinen kiertää joku peltikipon kuva silmissä ja sitten on ihan maailmanmestarin olo.

  Eikhöhän homma ole vaan niin että jokainen joka haluaa ajaa täällä maassa, pistää vehkeet nippuun ja menee radalle. Jos on ilm.maksu hieman kovempi kuin jossain Ruotsin sivukylän kisassa, niin matka yms. kuluissa voittaa. Eikä siellä Tierpissäkään ilmaiseksi saa ajaa, maksaa normikisaajallekin +500e per kisa + kulut päälle.

  Salakari on kertonut Nitropyörien kisahommasta ja olen ihan varma että heillä tulee olemaan 8-14pyörää viivalla joka kisa. Jos muut ryhmät ryhdistäytyy niin ihan varmasti pyöräpuolellakin on asiallisia kaavioita ja kun on kisaajia -> se tuo katsojia sekä uusia kisaajia ruotsista. Tarkkojen mittausten mukaan ruotsi on yhtä kaukana täältä sinne kuin sieltä tänne. Niin ja Norskeille on aivan ilo ajaa laakeeta maantietä kun muuten siellä menevät ylä tai alamäkeä niillä vanhoilla racebusseillaan.

  Tämä nyt ei kuulu tähän otsikkoon, mutta ei nyt jaksa kaivaa oikeaa otsikkoa tuolta historian uumenista, joten tähän kirjoitellaan.

  (Autohommissa olen ihmetellyt että esim. Top Doorslammer ryhmässä jossa on todella paljon investoitu ja menty eteenpäin Suomessa viimeisten parin kolmen vuoden aikan on edelleen sitä että ei viitsitä lähteä radalle. Viimekesänä oli hyvä esimerkki siitä. Useita valmiissa kisakunnossa olevia vehkeitä seisoi tallissa ja osa mussutti sitä vanhaa mantraa että kuinka se FHRA on kaiken pahan alku ja juuri. Oli kuitenkin perseensä saanut hinattua kauhavalle, ihme.

  Nyt toivoisi että S/SS, CompEliminator olisi ne suunnannäyttäjät jotka aktivoisivat porukkaa ajamaan. Molemmat todella kovatasoisia ryhmiä ja molempiin löytyy Suomesta hyvä määrä kisakalustoa. Toinen vaihtoehto on käydä jossain katuautokisassa testaamassa ja mussuttaa.

  No, tähän varmaan joku hejjaa sverige ukko tai Kari Laitinen kuopion kilpa-autoilija kysyy että mitä se Aulis meinaa tehdä, johon vastaan että Ihan mitä huvittaa. Rahat ei ole edelleenkään loppunut eli kisaa voi ajaa jos siltä tuntuu, Katukisahommat kiinnostaa mutta kun tahtoo olla että ovat täälläpäin jotain et bracket kisoja, ne ei kiinnosta tai sitten mulla on väärät 275 renkaat novassa... Taas toisaalta voihan sitä käydä hot rodeilla kisailemassa jossain, museokatsastettu nailhead buickikin on saanut omat dot kumekset pitkänmatkan renkaiden lisäksi.

  Enemmän olemme tässä odotelleet FHRAn yhteydenottoa muutaman kaverin kanssa. On tehty ehdotuksia asioiden kehittämiseksi, mutta kun tuon koronan takia sähköpostit, postit ja puhelut kestää nyt kuukausia kauemmin kuin ennen.... )

  Aulis
   
 10. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Joo toi nitroäijien järjestämä mayhemi on loistava idea, itse ainakin meinaan raahata perseeni paikalle joka kisaan katsojana.

  Ainoa pieni pelko perseessä on toi koronapaska, saadaanko kisat järjestettyä.
   
  Rami_Vaan ja SS-454 tykkäävät tästä.
 11. salakazi

  salakazi 2nd gear

  Juu tosiaan olla saatu kasaan sarja enskesälle suomenkisoihin Nitroprätkille jonka on sitoutunut ajamaan kaikki suomalaiset nittiskuskit. Tiedotetta tulee ulos kun on lopulliset sopparit sovittu. Tänään FHRA:n kanssa on sovittu sarjan ajamisesta, sarjan mahdollisen pääsponssin kanssa sopimus ratkee ensviikolla. Sen verran voin valottaa että vetovoimatekijät on sarjalla sen verran kovat että tullaan näkeen lukuisia ulkomaisia nitro teameja Suomessa mikäli vaan pääsevät rajan yli
   
  Herje, bbford, Mikkis ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 12. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Nyt vedit Salakari vielä kovemman kortin hihasta.
  Nitrokiima kasvaa ja femmat paukkuu kesällä.

  Fuck COVID-19 ja nitroa palamaan
   
 13. Rami_Vaan

  Rami_Vaan 2nd gear

  Nyt se alkoi... Santa Pod peruu tapahtumia tässä vaiheessa ainakin 12 huhtikuuta asti.

  https://santapod.co.uk/

  Lainaus:

  "
  Update - 02/03/21

  Following the government’s road map announcement on Monday 22nd February, we can confirm that all scheduled events up until April 12th (Road Map Step 2) will unfortunately not take place.

  ...
  "

  Eli ainakin 'Festival of Power' on yksi suuremmista perutuista tapahtumista...

  :(
   
 14. Araldite73

  Araldite73 2nd gear

  Ei haittaa, kunhan täällä härmässä päästään kisoihin niin kaikki ok.
   

Kerro tästä muillekin!