Finn US

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Iiro, 10.9.2021.

 1. tero79

  tero79 3rd gear

  kyllä se sieltä parissa päivässä tulee.. jos vaan on miehitystä et ehtivät purkamaan kontin kun joulun alusia pukkaa. :)
   
  karra ja arskazone tykkäävät tästä.
 2. karra

  karra Double Gearhead

  No hyvä. 13-16 joulukuuta ois mahdollisuus lähteä trailerilla hakemaan. Ois vaan kuiva keli niin ei saisi teksasinpelti suolaa niskaan. Plan B on kuorma-auto mutta se on vähän kalliimpi, ja menisi sitten 20.12. alkavalle viikolle.
   
 3. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Sama mietinnät täälläkin kuin Karralla...ens torstaina 9.12 pitäis olla kontti satamassa niin eiköhän sen sitten seuraavalla viikolla pääsis noutamaan?:)
   
  karra tykkää tästä.
 4. tero79

  tero79 3rd gear

  kannattaa toimiston mukavalle likalle soitella ja vielä varmistella ennen ku pukkaa isommasti kalustoo varaukseen tai lomapyyntiä työpaikalle.. omasta kokemuksesta.. vaikka trackingin eta näyttää jotain ni se saattaa pätkän venähtää ennen ku hämiksen tontilla.. :)
   
  karra ja arskazone tykkäävät tästä.
 5. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Mulla olis ennakkotietojen mukaan kontin purku Hyvinkäällä eikä Hämiksessä...onko jollain hajua mikä toi mesta vois olla?Joku rahtiterminaali?Cambrian toimesta auto tulossa.
   
 6. T5

  T5 Gearhead

  Us- Trading. Olisikohan nikki @impala1968 ?
  Nimiä en viitsi tänne laittaa.
   
 7. karra

  karra Double Gearhead

  Arvio palasi takaisin 17.12. päivämäärään ja lopulta kontti saapui maahan 20.12. On 22.12. purettu, tullattu ja laskutkin maksettu. Pitäs saapua ostos (= joululahja) tänään kuorma-autolla kotiin.
   
 8. Ace66

  Ace66 3rd gear

  Joo,ei mullakaan tuo 10.12 pitänyt vaan 20.12 oli satamassa,eilen noudettu ja just auto trailerilla ja nokka kotia kohti.Joululahjat on nyt saatu.:D
   
  impala-63 ja isalmela tykkäävät tästä.
 9. karra

  karra Double Gearhead

  Sama täällä, äsken työnnettiin härveli talliin. Tuli konelavalla eikä tiet ollu märkiä. Hyvää joulua kaikille!
   
  sepi-ukko, impala-63 ja Ace66 tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!