FINNBLAST kaappi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Aulis Hämeenkorpi, 27.12.2021.

  1. Nyt olisi tarjolla kunnon puhalluskaappi. Lasikuula, hiekka, teräskuula.....
    Tarjousten perusteella. Tämä myydään nyt.

    Jos kiinnostaa pane tarjous joko sähköpostilla tai tekstiviestinä.
    Kaappi on vielä kärryllä, joten kuljetus onnistuu lähialueelle ilmaiseksi ja kauemmas korvausta vastaan.
    Loppuvko voisi onnistua Tre,Hml, Lahti, Kouvola alueelle. Tai tule hakemaan omalla kärryllä.

    Laitteesta voi purkaa kaikkia hienoja suodatin/puhallin häksättimiä pois, jos ne häiritsee, mutta näin kaappi on ollut käytössä. Kiskot puuttu, joiden päällä tuo pyörivä puhallusvaunu on ollut. Joko vaunu pitää panna kiinteästi kiinni tai tekee uudet kiskot hitsaamalla ja siinä komeasti voi lykätä vaunun ulos asti.
    lisää kuvia www.auliz.fi -myyntipalstalla lopussa.

    auliz@kotinet.com
    0500563165
    AH

    [​IMG]
     
    -W-O-K-E- tykkää tästä.
  2. -W-O-K-E-

    -W-O-K-E- 1st gear Bannattu

    Voisi vaikka ostaa, mutta kun en kertakaikkiaan tarvitse.
     
  3. Swinger

    Swinger Gearhead

    sä et vaan tietäis mitä tolla tehdään! Tervetuloa OD:lle, antisi tulee varmaan olemaan todella hyvää ja fiksua!
     
    Kruunusaari, Jordan, Inlinee ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  4. Kiitos Ostajalle. Kaappi meni hyvään kotiin Helsinkiin. Kovasti oli kysyntää, mutta ensimmäinen sai harrastajaystävälliseen hintaan.

    Eilen hain Kouvolasta huippusiistit kaasuhitsauslaitteet. Oli fiksu myyjä, piti kamat minulle vaikka lähempää oli minun jälkeen moni halunnut ostaa saman setin. Kärryt, 20litran asetti + happipullot (80% täynnä, leimat pulloissa 2027 vuoden loppuun), mittarit, letkut, takatulisuojat, kahvat, tarvikelaatikko, jossa nokkia, leikkauspillit, suuttimia, lasit....., +10kg lisäainetta, juoksutinta, hopeahits lisäainetta. Kauan olin katsellut hyväkuntoista settiä ja SU iltana semmonen ilmoitus tuli esille Tori nettisivulla.

    AH
     
  5. Bluestone

    Bluestone Double Gearhead

    Ihan vaan mielenkiinnosta, oliko tuo kaappi minkä ikäinen? Työpaikalla on Finnblast kaappi jostain 80 luvulta, joka on jälkikäteen valmistajalla muutettu siten että siinä voi olla 2 eri puhallusainetta yhtäaikaa. Voi nopeasti vaihtaa aineesta toiseen ilman isompaa siivoamista.
     
  6. En osaa sanoa. Epäilen että 90luvulta tai 20luvun alusta. Myöhemmin lisätty ja muuteltu mm. suodatin ja puhallin systeemien osalta. Tuli kaupassa ja olisin jättänyt itselle, jos olisi isommat tilat. Nyt itsellä 15v sitten tekemäni kaappi, joka toimii omassa käytössä hyvin.
     
  7. ToniC

    ToniC Gearhead

    Nyt,kun itse hommannut, niin voi sanoa, että melko huonosti on tarjolla. Kannattaa vaan pistää toriin ostoilmo heti, kun on edes ajatus hankinnasta. Ei ole pakko ottaa ensimmäistä, kun joku tarjoaa.
    Koulut poistaa noita välillä kohtuuhinnalla,välillä menee sikahinnalla


    Itselle otti kuukauden ostoilmoittelun jälkeen yhteyttä konepaja joka hankki isomman. Eikä ollut edes kaukana lopulta. Seuraavana päivänä lastaus. Premac "juuri hyvä autotallikokoluokan"kaappi ja perässä samankorkuinen kojan tyhjennettävä ejektorimallin erotin/imuri lähti puoleen hintaan verrattuna kiinalaiseen halvimpaan imurimalliin, joten ei ollut vaikea päättää. Just tulossa kulmaraudasta kärry paketin alle, niin saa seinän viereen,kun ei tarvi.
     
    Muokattu: 31.12.2021
    kad_boost tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!