Finnish Suburban Drivers kokoontumis/miitti keskustelua.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja meze, 20.1.2008.

  1. meze

    meze 1st gear

    Eli tänne vois laittaa keskustelua aiheesta. :)
     
  2. hyeena

    hyeena 1st gear

    Sivulta 5 lainattua tekstia:
    Mainittakoon viela etta raskaankaluston kuskien puolelta tullut toivetta
    etta ei sinne raskaankaluston puolelle kun on muutenkin liian ahdas.
    Joten hommaa sumplitaan varmaan paikan paalla ekojen autojen toimesta.

    Alkuperaista tekstia:
    Eli polttavat kysymykset taisivat olla:
    1. Millainen miitti, kokoonnutaanko vaan sopivaan paikkaan mista saa kahvia, pullaa ja ehka jopa liharuokaakin ja pihalla on riittavasti tilaa autoille? Vai viikonlopun tapahtuma leiriintyen jonnekkin saunomisineen?
    Pitaisko olla lahella mastodontti offaukseen sopiva alue?

    2. Missa pain suomea? Tahan vaikuttaa edellisen vastaukset..

    3. Koska?
     
  3. meze

    meze 1st gear

    Minun mielestäni näin aluksi tässä talvella vaikka sellainen Lauantai/Sunnuntai päivä miitti, eli kokoontuminen jossain mihin mahtuvat autot pihaan ja lämpimät tilat missä alan harrastajat saisivat rauhassa keskustella asiasta ja asian vierestä, ehkä sitten myöhemmin keväällä/kesällä jossain leirintä alueella tai suuren tapahtuman yhteydessä.

    Tämä suuren tapahtuman yhteydessä juttu voisi olla se juttu jossa me alan harrastajat saisimme paremmin huomiota, tarkoitan sillä sitä että tulisi lisää harrastajia alan autoiluun liittyen sitä mukaan tietysti enemmän suhteita ja suuremmat tilaukset jenkkilästä ja ties vaikka mitä 8) ja nyt en puhu mistään Amerian Car Showsta vaan muista missä käy American autoista kiinnostuneet.

    Nää on mun ajatuksia :D
     
  4. hyeena

    hyeena 1st gear

    Jep.
    Tuolla jossain, eraan eri suunnan auton kanssa, meilla on tapana kerran kuussa keraantya kahvilan (jossa on paljon istumapaikkoja ja myyvat myos bensaa ja tuulilasin pesunesteita, on siella kauppakin, eivat taida enaan edes yrittaa vaittaa olevansa huoltoasema :lol:) isolle parkkikselle.
    Siina sitten alkuun turistaan kulkupelien vieressa tuijotellen milloin kenenkin nokkapellin alle, ja kylman tullessa kahvion puolelle jatkamaan turinaa.
    Eraankin kerran kun kahviossa oli kehitetty muutaman tunnin ideaa niin sitahan piti menna tarkistamaan, kohta siina olikin pari konstaapelia kyselemassa etta mikas on kupletin juoni kun keskella yota parkkipaikalla nelja paria jalkoja pilkistaa auton alta.. :lol:

    Tosiaan, iso parkkis on aika itsestaan selva vaatimus.
    Kahviosta pitaisi loytya riittava maara istumapaikkoja, jottei kenenkaan tarvii pystykahveja vetaa vaikka paikalla olis muitakin asiakkaita..


    Ja juu, tarviis lisaa mielipiteita. Ettei tule ihan mun ja mezen miitti :rotfl:
    Ja kun en kuitenkaan saa siihen mennessa uutta FSD niin meze sitten miittailee keskenaan... :poff:
     
  5. artsi75

    artsi75 1st gear

    pohjoisen suunnasta vain pieni lisä pyyntö. jos miittinkiä touhuatte niin toivottavasti niin että olis mahdollisuus pohjoisempaakin tulla. jos olis niin että matkaa kertyis oulusta edes alle 500km/sivu. tahtoo kaikki olla niin etelässä ettei tahdo olla mahdollisuuksia monellakaan tulla pohjoisempaa. oikeastaanhan vois kerätä jotain listaa että miltä seuduilta olis kiinnostusta tulla paikalle ja sen perusteella jo vähän suunnitella miitinki paikkaa.
     
  6. hyeena

    hyeena 1st gear

    Tuolla aiemmin jo edottelinkin jotain Tampereen korkeudella olevaa.
    Pori-Tampere-Heinola-Mikkeli linjalle oulusta 450-500km..

    Tampere-Mikkeli valilta puuttuu ikavasti isommat poikittais tiet (paijanne valissa), joten silla linjalla poikittain kulkeville tulisi koukkausta. (Mikkeli-Tampere n. 250km)

    Itsella (Turku) Tamperelle matkaa 200km, Mikkeliin 400km..

    Porvoosta on seka Tampereelle & Mikkeliin n. 200km..

    Lappeenrannasta Tampereelle n. 300km, Joensuusta n. 400km, Vaasasta n. 250km, Kajaanista n. 450km ..

    Nama ihan vaan etta hahmottaa vahan etaisyyksia..
     
  7. meze

    meze 1st gear

    Tampereen suunnille käy tänne, voi käydä samalla American Dinerssissa syömässä :D
     
  8. 95Sub

    95Sub 2nd gear

    Auto- ja tieliikennemuseo Mobilia Kangasalla vois olla yks vaihtoehto siellä ainakin jonkinlaiset parkkipaikat siitä sitten letkassa Vehoniemen automuseolle kahville tai American Dinerssiin syömään, Filayssonin alueella vaan parkkitilat huonot. Ainakaan itte en oo käyny kokeilemassa kuinka toi Subbe taipuu parkkitaloon, jos jollain kokemusta Tampereen parkkitaloista kuinka Subella mahtuu niin kertokoon.
     
  9. hyeena

    hyeena 1st gear

    Omaa ehdotusta kokoontumis pisteelle
    http://www.abcasemat.fi/verkosto/liiken ... at/tampere
    Ainoastaan pankkiautomaatti ja _hyva_ kahvi uupuu..
    Helppo loytaa ilman sompailua keskustassa.

    American Diners olisi tosiaan kiva kayda korkkaamassa.
    Huonojen parkkitilojen parantaminen suburban lauman voimin ei vaan ole vissiin yhteiskunnan hyvaksymaa toimintaa.. ;)
     
  10. oobee

    oobee 1st gear

    Ihan hyvä idea kokoontumispaikaksi tuo abc,eikä tuo mobilia/vehoniemikään huono ole,ja kyllä sinne American dinerillekin parkkiin mahtuu, kun tietää oikeat parkkipaikat... Olispa hienoa pistää nääsville kunnolla sekaisin kolonnalla isoja autoja...
    (kun sais ton oman kikkareen vielä siksi ajoon...)
    Onko mitään ajankohtaideoita??? Maaliskuu, Huhtikuu?????
     
  11. HRTP

    HRTP Gearhead

    mielenkiinnolla täälläkin odotellaan että milloin olis mahdollinen kokoontuminen,tietäis vaan vähän etukäteen suunnitella tuota ettei sattuis samaan aikaan sillain että joutuu töissä olemaan...
     
  12. buicksuper

    buicksuper Gearhead

    järjestäkää se miittinki sammaan aikaan jokun muun tapahtuman kanssa, esim forssa pick nic, tampere hot rod show, himos meetinki. porukkaa on tulossa silloin enemmänkin, samalla voi käydä myös siinä toisessa jutussa, nakkarit ja mahdollisesti olut telttakin on siinä lähistöllä... ja löytyy muille auttoissa olijoillekin jotain muutakin kateltavaa..
    voisin ehkä päräytää oamn koslan näytille
     
  13. hyeena

    hyeena 1st gear

    Ajattelinkin ehdottaa josko yritettaisiin sovitella picknickkiin subbe rivisto.
    Picknick on kuitenkin puolenvuoden paassa.

    Tapahtumalista on viela kovin lyhyt, hot rod olis huhtikuun lopussa.
     
  14. meze

    meze 1st gear

    Nythän on kuitenkin käsittääkseni kyse TALVI miitistä joten....
    Olikos siinä American Dinersin lähellä Parkkihalli? jos on niin se ois todella luxusta päästä sinne ja siellä tutkiskella ajoneuvoja ja sit turista erikseen siellä Dinerssissa JA/TAI sitten sieltä sinne ABCeelle ja sieltä jokainen minne halajaa.
    Villi veikkaus on kuitenkin tämä että aika monella on lapsia ja emäntä mukana niin tällä kertaa varmaan voidaan unohtaa ne känni hommat, saa toki olla humaltuneena mut ei ajaa, voidaanhan toki sitten miettiä niitä kesä hommia erikseen :D :D :D :D :D 8)

    PS,Jos joku paikallinen pystyis käydä kattomassa sen Parkkihallin, et mahtuuko sinne Subbari sisään onko Lauantaina Auki, kiitoksia jo etukäteen. 8)
     
  15. impala67

    impala67 Double Gearhead

    on finleissonin torin parkkihallit treella lauantaisin auki, kun siellä on tuo leffakeskus samassa. mutta hallien korkeus varmaan on yleistä parkkihallitasoa, eli 35" renkailla voi alkaa ottamaan katosta vastaan?
     
  16. voittol

    voittol 2nd gear

    laittakaa se tapahtuma Tuuriin ,koska Keskinenkin tykkää erikoisista autoista esm .viime sunnuntain ajoneuvos,sitten siellä on halpa leirialue ja hotelli ja lääniä löytyy.Tre n.150km. Vaala alle 500km jari mäki oy n.100km....Ei kai ne kaikki eteläsuomen Suburbanit niin epäluotettavia ole,etteikö niillä tonne jaksaisi.. :eek:
     
  17. HRTP

    HRTP Gearhead

    tuo olis mun mielestä kanssa ihan hyvä paikka ja siellä olis ainakin sitä lääniä tämän kokoisillekin autoille :lol: ja ei tuo matkakaan minun mielestä niin älytön sinnekään olisi
     
  18. pikkumust4x4

    pikkumust4x4 1st gear

    sukset matkaan ja tulkaa tänne pohjoiseen 8)
     
  19. sub

    sub 1st gear

    joo noi parkkihallit on ainakin tääl poris järjestään liian matalia mun autolle... kiinnostas kans osallistuu jos ehtii oman saamaan ajoon siihen mennessä, sähköt levällään kun paloi pyyhkijöiden johdot plus muutamat muut johdot :mad:
     
  20. Joe Hunt

    Joe Hunt Double Gearhead

    ookko Sub saanut jo levikkeentynkää siihen kinneriis??
     

Kerro tästä muillekin!