Firebird '84

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja Puuma6, 15.1.2017.

  1. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    Loppuvuodesta tuli käyttis Volvoon vaihdossa tuollainen tulilintu. Ei ollut ajatuksissa uutta harrasteautoa hommata mutta miksipä ei kerta vaihdossa meni.

    [​IMG][​IMG]
    [​IMG]

    Auto on ollut ajossa viime kesänä alkuperäisellä kokoonpanolla eli 305/th700r4. Ostaessa oli rullaava ja ilman etupenkkejä. Ruostehommia tuossa ei ole, joskus takavuosina väri vaihtunut turkoosiksi. Kopassa kaikki vakio kunnossa paitsi jouset oli vaihdettu Eibachin madaltaviin.
     
    Muokattu: 15.1.2017
  2. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    Pienellä budjetilla tätä rakennellaan joten ensimmäisenä vakio 7.5" perä luistavalla Auburnin lukolla vaihdettiin samanlaiseen mutta lukon virkaa hoitaa Detroit Lockerin No-Slip. Nimensä mukaisesti ei luista...niin sitten tippaakaan o_OVälitys on vakio eli 2.73 ilmeisesti. Samalla ostin käytettynä punaiset Konin iskarit joka nurkkaan.
    [​IMG]
     
  3. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    Seuraavaksi alkuperäinen kaasarimallin tankki pois ja tilalle ruiskumallin tankki uudemmasta 3gen camarosta. Vanha pumppu pois ja tilalle Walbron 450lph E85 pumppu.
    [​IMG]
     
    Muokattu: 15.1.2017
    NorthElite tykkää tästä.
  4. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    Laatikoksi on hommattu 4L80E, turbiini on Hughesin 3500 stallinen lukkoturbiini. Koneeksi laitetaan 4.8 LR4 '99 255hv voimapatti:)
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  5. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    Tälläsellä setillä sitten kokeillaan saako tuohon pikkumoottoriin eloa:)
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    StoneSour09400 ja Herje tykkäävät tästä.
  6. Wade-

    Wade- Gearhead

    No tuohan on oikein hyvä setti ;)
    Minkä kokoinen master power tuossa on?
     
  7. Puuma6

    Puuma6 2nd gear

    76/78 siivet tuossa, ilmeisesti on, edellisessä kokonnpanossa tuotti ihan mukavasti voimaa:) Itse moottoriin ainoa muutos tulee olemaan PAC 1218 venttiilijouset, muuten kone pidetään vakiona. Kai se nyt kilon pitäisi kestää:rolleyes:
     
  8. Wade-

    Wade- Gearhead

    No kyllä tolla varmasti kerkee ihan riittävästi:cool:
     

Kerro tästä muillekin!