Florida matkailu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja 69, 20.11.2019.

  1. 69

    69 Gearhead

    Moro. Perheen kanssa lomaillaan floridassa 2vk helmikuun alkupuoli.
    Asunto meillä on vuokrattu Tampassa.
    Mitään vinkkejä tai tapahtumia sinä aikana missä käydä?
    Mopar super swap and show olisi itärannikolla Melbournessa, onko mimmonen tapahtuma?
    Daytonassa dirt car ralli vois olla kiva?
    Mustang ei oo pahan hintainen vuokrata, joten avo sellainen aateltiin ottaa.
    Vinkkejä/neuvoo saa..
     
  2. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Sama suunta helmikuun lopussa, kaikki vinkit tervetulleita. Ajateltiin vuokrata challenger, siellä ei priuksella ajeta :p
     
    69 tykkää tästä.
  3. palotila

    palotila Gearhead

    No ne normaalit. Kennedy Space center, Key Westiin 160km siltaa sillan perään, Ocalassa Don Garlitsin Drag race museo, Kissimmee Fantasy of Flight lentokonemuseo, Daytona speedway. Joku varmaan jatkaa listaa. Me ajettiin 5500km 9 päivän aikana.
     
    69 tykkää tästä.
  4. pantera

    pantera Double Gearhead

    16pv helmikuuta on daytona 500
     
  5. 69

    69 Gearhead

    555e avo mustanki 2 viikkoo, challenger olis ollut yli1800e.
     
  6. xp

    xp Gearhead

    Vuokratessa huomioi jos ilmoitukseesa on Mustangin kuva ja teksti "tai vastaava". Sitten sieltä saa jonkun etuveto Chryslerin. Joillain vuokraamoilla lukee "get exatly this car", olikohan Hertz.
     
  7. splitti

    splitti 2nd gear

    Kannattaa kokeilla turoa. Mulla oli viime viikolla 2014 Viper ja kuukautta aiemmin duunireissulla oli 911 turbo. Aika kivasti kaikenlaista kivaa kokeiltavaa löytyu isommista keskuksista.

    188kpl convertibleja tarjolla tänään Miamissa.
    https://turo.com/en-us/search?badge...ELEVANCE&startDate=01/10/2020&startTime=10:00
     
  8. Cam69

    Cam69 2nd gear

    Onhan se avo, vaikka tuulilasi tuleekin melkein pään päälle.
    Ja 4 cyl Eco boost, on kyllä aikaa hirvee viritelmä.
    Amerikassa on se hyvä puoli, että tiskillä on aina mahdollisuus updeitata parempaan, aina.
    Lisämaksusta toki, rahaa ne rakastaa. Kerran sain 8 Callen kympin lisämaksulla/päivä, toki +tax taas maan tyyliin.
     
  9. xp

    xp Gearhead

    Ainakin pari vuotta sitten neloskoneet ei kuuluneet USA markkinoiden mallistoon ollenkaan. Vuokra Mustangit oli v6 malleja, paitsi jos erikseen valkkasi GT:n.
     
  10. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Mistä varasit? Oon tässä yrittäny itekki varata, ja taitaa jäädä challe haaveeksi.
     
  11. splitti

    splitti 2nd gear

  12. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Onko nuo yksityisien autoja joita välitetään? Meillä on lento Orlandoon josta otetaan auto ja palautus myös sinne kahden viikon päästä.
     
  13. splitti

    splitti 2nd gear

    Kyllä. Jos on seikkailumieltä voi parin viikon aikana kokeila useampaakin.
     

  14. Onks toi fantasy of flight voimissaan ? Kun kuulin että ois enää korjaamohalli nähtävänä ja menny surkeeks? Pitäs käydä itekkin jos vielä ennallaan....

    Maaliskuussa ois meno tarkoitus ja Daytonan turkey run , bikeweek ja ehkä red Neck mud parkissa ois ohjelmaa... ei sieltä katottava oo loppunu 15 vuoteen.
     
  15. 69

    69 Gearhead

    Alamo otettiin, nyt sais näköjään vähän halvemmalla, mitä silloin kun varasin. Ja kyllä lukee tai vastaava. Saas nähdä mitä tulee, äkkiä ajatellen onko avoja tuossa hintaluokassa muita, kalliimpia tietysti onkin. Joku beetle kuitenkin..
     
  16. ville623

    ville623 3rd gear

    Se on tossa luokassa yleensä just se avo mustang tai camaro ja niitä on siellä pilvin pimein rivissä. Viimeks sanottiin alamolla että valitse tosta rivistä mieluinen. Noi beetlet ja sebringit on alemmasta luokasta ja jos ne sellasta yrittää tarjota niin voi sanoa että ei käy. Kerran oli tahoe tai vastaava varattu eikä sattunut oleen juuri sillä hetkellä tarjolla ja tyrkytti jotain infinitiä. Sanoin että ei kiitos niin upgreidas ilmaseks yukon xl.
     
  17. pantera

    pantera Double Gearhead

    Toi TURO on car sharing systeemi, toimii samaan tapaan kuin asuntojen air bNb.
    Riskejä siinä tietysti on enemmän kuin isoilta ketjulta vuokrattaessa mutta valikoimaa on ja hinta saattaa olla edullisempi. Ongelmatilanteissa saattaa jäädä asiakas aika yksin että kannattaa varautua .
     
  18. simeoni

    simeoni Double Gearhead

    Jep, kahden alle 10v lapsen kanssa oon ehkä mielummin vaikka Hertzin asiakas.
     
    isalmela tykkää tästä.
  19. ramtouch

    ramtouch 3rd gear

    Varovainen sitte jos/ kun kentällä upitat autoa. Ovat kuuluisia ainakin Miamin kentällä siintä että saattaa hinta "hieman" pompsahtaa, jos et oo tarkkana, sen 11/2h jonossa seisomisen jälkeen...
     
    Akseli von Gardan tykkää tästä.
  20. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Itärannikolle jos ajelee niin tulis mieleen pohjoisemmasta Daytona beach (vesi ehkä hiukka viileetä) ja speedway (tutustumiskierros). Kennedy space center. Orlandokin on ”ihan jees” mutta en keksinyt siellä ite ainakaan mitään erityistä perus shopping mall-keikan lisäksi. Etelässä päin Miami beach -> Key west siltahyppely (Everglades kansallispuisto näkyy siin vierellä. Miamin lähellä oli ainakin Sea world ja joku muu kiva eläintarha (en muista nimeä, Jungle jotain).

    Joo ja kuulemma kannattaa tosiaan olla tarkkana autovuokrahinnoista ja kysellä ite tarkkaan että olihan kaiken kattava vakuutus jne, vaikka väsyttäis pitkän lennon jälkeen. Ite tenttasin siihen asti että virkailijaa alkoi kyllästyttää :cool:
     

Kerro tästä muillekin!