Floridaan matkaaville tiedoksi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja jenkkijussi, 16.2.2013.

  1. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Vuoden alusta on Floridan osavaltiossa tullut voimaan laki jossa vaaditaan ulkomaalaisilta kuljettajilta kansainvälinen ajokortti. Muissa osavaltioissa vain suositellaan sitä. Kansainvälisen kortin saa Autoliitosta. Ilman kansainvälistä korttia ajaminen rinnastetaan kortitta ajoksi.
     
  2. Mika.V

    Mika.V Gearhead

    Kiitos tiedosta :D
     
  3. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

  4. met59

    met59 Gearhead

    Ja Florida on joutunut perumaan kyseisen lain, sattui olemaan vastoin kansainvälisiä lakeja....
     
  5. jenkkijussi

    jenkkijussi Gearhead

    Floridan lainsäädäntöelimet ovat kumonneet Floridan lain, jonka mukaan ilman yhdysvaltalaista ajokorttia olevilla autoilijoilla pitää olla myös kansainvälinen ajokortti.

    Laki, joka edellytti ulkomaalaisia autolijoita Floridassa hankkimaan kansainvälisen ajokortin astui voimaan vuoden vaihteessa. Kansainvälinen lehdistö, ensin Kanadassa huomasi seikan muutamaa kuukautta myöhemmin ja aiheutti valtavan mediamylläkän.

    Nyt Floridan Senaatti on hyväksynyt lakialoitteen HB 7059 ja kumonnut muutaman kuukauden voimassa olleen lain eikä kansainvälista ajokorttia enää vaadita.

    Vuonna 2012 Floridassa vieraili ennätysmäärä turisteja ja he toivat Floridan talouteen $72 miljardia dollaria.

    Kuvernööri Rick Scottilla on nyt 7 päivää aikaa vahvistaa lain voimaantulo.
    (3/28/13)
     
  6. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Itse olin tammmikuun lopulla Daytona Beachissa katsomassa Rolex24:sta, eikä ajokortin suhteen ollut mitään ongelmaa. Luottokortin kate ja se, että saavat myytyä lisäpalveluita alkuperäisen varauksen päälle, tuntui olevan tärkeämpää.
    Ongelmallisempi on se iso muovikortti, missä ei lue myöntämispäivää.
     

Kerro tästä muillekin!