FMA Helppi

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja eskoepäkesko, 28.11.2014.

 1. eskoepäkesko

  eskoepäkesko 1st gear

  FMAgazinessa on nyt jäsenten toisilleen apua antavat lista.
  Avussa on kyse eräänlaisesta vapaaehtoisesta "tiepalvelutyyppisestä" toiminnasta. Avustajat, eli jäsenet eivät mitenkään päivystä, eivätkä odota tehtäviä. Avustajilla ei ole velvollisuutta pitää varaosia, polttoaineita, nesteitä tms. Varastossaan.

  Avustaja on normaali rivijäsen omine menoineen ja tarpeineen. Avustajan toiminta perustuu auttamisen iloon, ja siihen ettei tutun tai tuntemattoman kanssaharrastajan auto tai perhe jää tienposkeen kulkineen häiriön vuoksi. Tielle jääneen apua voi olla vaikka hyvä neuvo paikalliset huoltamot tuntevalta paikkakuntalaiselta.

  Lista auttajista paikkakuntineen on viimeisessä lehdessä. Sen takia lehdessä, ettei puhelinnumerot leviä nettiin. Viimeisen lehden ( tai kopion sivusta) voi ottaa reissuun mukaan. Lehdessä on nimi paikkakunta ja puhelinnumero, johon kannattaa soittaa jos matka katkeaa. Huomioi lähin henkilö. :D Kukaan ei välaattämättä ikinä soita, mutta voit itse jäädä pienenkin häiriön vuoksi pulaan ja vieressä raivosta kihisevän puolison saaminen läheiseen kauppakeskukseen helpottaa harrastamista :lol: .

  [nettiauto][/nettiauto]
   
 2. eskoepäkesko

  eskoepäkesko 1st gear

  En tiedä mistä tuo nettiauto tuonne viestin loppuun singahti. Mutta halukkaat Helppilistaan FMAgazinen ko. Listan ylläpitäjän puh.no. listassa. Tai yksityisviestinä. T. J.N
   

Kerro tästä muillekin!