FMA Helppi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja eskoepäkesko, 28.11.2014.

  1. eskoepäkesko

    eskoepäkesko 3rd gear

    FMAgazinessa on nyt jäsenten toisilleen apua antavat lista.
    Avussa on kyse eräänlaisesta vapaaehtoisesta "tiepalvelutyyppisestä" toiminnasta. Avustajat, eli jäsenet eivät mitenkään päivystä, eivätkä odota tehtäviä. Avustajilla ei ole velvollisuutta pitää varaosia, polttoaineita, nesteitä tms. Varastossaan.

    Avustaja on normaali rivijäsen omine menoineen ja tarpeineen. Avustajan toiminta perustuu auttamisen iloon, ja siihen ettei tutun tai tuntemattoman kanssaharrastajan auto tai perhe jää tienposkeen kulkineen häiriön vuoksi. Tielle jääneen apua voi olla vaikka hyvä neuvo paikalliset huoltamot tuntevalta paikkakuntalaiselta.

    Lista auttajista paikkakuntineen on viimeisessä lehdessä. Sen takia lehdessä, ettei puhelinnumerot leviä nettiin. Viimeisen lehden ( tai kopion sivusta) voi ottaa reissuun mukaan. Lehdessä on nimi paikkakunta ja puhelinnumero, johon kannattaa soittaa jos matka katkeaa. Huomioi lähin henkilö. :D Kukaan ei välaattämättä ikinä soita, mutta voit itse jäädä pienenkin häiriön vuoksi pulaan ja vieressä raivosta kihisevän puolison saaminen läheiseen kauppakeskukseen helpottaa harrastamista :lol: .









    [nettiauto][/nettiauto]
     
  2. eskoepäkesko

    eskoepäkesko 3rd gear

    En tiedä mistä tuo nettiauto tuonne viestin loppuun singahti. Mutta halukkaat Helppilistaan FMAgazinen ko. Listan ylläpitäjän puh.no. listassa. Tai yksityisviestinä. T. J.N
     

Kerro tästä muillekin!