FMA jäsenyys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Stone, 30.3.2004.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    Maksoin viime vuoden puolella jäsen+liittymismaksun ko. yhdistykseen ja vieläkään, n 6 kk tämän jälkeen, ei ole kuulunut jäsenkorttia tai mitään muutakaan palautetta maksustani. Mikä vikana ? Onko FMA ehkä lopetettu kaikessa hiljaisuudessa ?
    Mistä numero, josta voisi asiaa tiedustella ?
     
  2. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    Kannattaisi ehkä ensiksi vilkaista FMA:n kotisivulle. Sieltä löytyy jäsenrekisterin pitäjän ja muidenkin vastuuhenkilöiden yhteystiedot. http://www.moparkerho.net ja sitten vasemmalta listasta "hallitus"...
     
  3. Stone

    Stone 3rd gear

    Kiitoksia. Soittelenpa aluksi noihin numeroihin.
     
  4. Mopar-Mamma

    Mopar-Mamma Gearhead

    Hei! Melkoiseksi ongelmaksi jäsenkorttien ja lehden lähettämisen osalta ovat muodostuneet tilanteet, joissa esim. tyttöystävä/vaimo on maksanut miehensä jäsenmaksun omalta tililtään ja viestikentässä joko a) lukee ainoastaan jäsenmaksu 2004 tai B)pelkkä nimi
    ilman osoitetta. Sama ongelma on edessä, jos uusi jäsen maksaa jäsenmaksun, mutta ei muista ilmoittaa viestikentässä osoitettaan.

    Ns. vanhoille jäsenille kyllä löytyy nimitiedon perusteella jäsenrekisteristä osoite, mutta Jounilta menee kuitenkin oma aikansa tiedon hakemisessa.
    Jos jäsenasioissa on epäselvyyttä, kannaattaa ottaa aina pikaisesti yhteyttä Heinäsen Jouniin.

    T:pipsa
     

Kerro tästä muillekin!