FMA:N AJOKAUDEN PÄÄTTÄJÄSET 26.-28.9.2014 LAPPEENRANNASSA!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Koppakuoriainen, 27.8.2014.

 1. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 1st gear

  Muistutus!!
  Ajokauden päättäjäiset 26.-28.9.14 Lappeenrannassa ja FMA:n jäsenille majoitustarjous Original Sokos Hotel Lappeeseen voimassa vielä perjantaihin 29.8 asti.
  Nähdään Lappeenrannassa syyskuussa :rotfl:
  Tervetuloa :D

  Terveisin:Sihteeri-Erja
   
 2. Windsor

  Windsor Gearhead

  Re: FMA:N AJOKAUDEN PÄÄTTÄJÄSET 26.-28.9.2014 LAPPEENRANNASS

  Tämähän on jo tän kuun puolella! Kovat kinkerit taas luvassa, paikalla myös Mopar-bändi The Fireflites! Taasha myö tavataa...
   
 3. Windsor

  Windsor Gearhead

  Re: FMA:N AJOKAUDEN PÄÄTTÄJÄSET 26.-28.9.2014 LAPPEENRANNASS

  Keskustelun käydessä kiivaana, muistutan tähän väliin, että tämä on siis jo tällä viikolla! Lauantaina kokoonnutaan Viipurinportin ABC:n pihaan klo 14.00 alkaen. N. 15.00 lähtee cruisingletka mahtaviin maisemiin n. 30km, letka-ajo päättyy ravintola Siniseen Laguuniin, josta nälkäisille löytyy helpotusta cruising pizzan muodossa. Myös grillisafkaa löytyy menusta ja tietenkin myös juomapuolta… 20.30 alkaa iltabileet Kingstreet Cruisersin tallilla osoitteessa Sanninkatu 8. Tulkaahan paikalle!
   
 4. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

Kerro tästä muillekin!