FMA

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Simo, 15.10.2002.

  1. Simo

    Simo 1st gear

    Montako FMA:n jäsentä lienee mukana tässä foorumissa? Kirjautuneena tai nimettömänä.

    Tuli vaan mieleen, kun vaikuttaa melko hiljaiselta tämä osasto..

    Onko ensikesän Mopar meetingistä jo ajatuksia/ suunnitelmia?

    Onko muuten muita Imperialisteja linjoilla?
     
  2. lake ender

    lake ender Gearhead

    Jäsen ollaan, ei kylläkään aktiivi.
     
  3. Jentzy

    Jentzy 1st gear

    Ideat ensi kesän Mopar Meetin varalle kehittyvät jatkuvasti. Mitään faktoja ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta hommaa alkaa kyllä pikkuhiljaa hahmottua. Meetin -02 kyselyiden yhteydessä tuli jäsenistöltä monia hyviä ideoita, joita takuulla punnitaan ensi vuoden tapahtumaa silmällä pitäen.

    Itse voisin varmaankin hallituksen jäsenenä ja lehden päätoimittajana sanoa olevani aktiivijäsen. :smile:
     
  4. Kimmo

    Kimmo Gearhead

    Jäsen hyvinkin,aktiivisuus vähän niin ja näin.Jos auto joskus taas valmistuu niin enköhän ainaskin näy vähän enemmän.....

    Kimmo
     
  5. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Jäsen jo vissiin kuukauden ajan..
     
  6. roope

    roope Gearhead

    Tervehdys kaikille.
    Kyllä se puheenjohtajakin aina välillä tänne eksyy.Moparmeetin ym. tapahtumien suhteen otetaan ideoita vastaan.Saa kirjoitella...
     
  7. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    Joo, jäsen hyvinkin. Tosin vähemmän aktiivinen, vaikka pidänkin nuo FMA:n kotisivut hengissä... :grin:
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Millähän keinolla FMA-laisten nettiaktiivisuutta saisi kohotetuksi? Kotisivuilla (mielestäni erittäin asiallisilla sellaisilla) vierailijoita käy kuitenkin hyvinkin runsaasti, mutta esimerkiksi kalustonkuvia ym. materiaalia ei kovinkaan aktiivisesti sinne näy toimitettavan.
    Paljonkohan FMAssa on maksavia jäseniä? Ja onko tietoa kunka monella on sähköposti?
    Muutama muu nyt ilmoittautuneiden lisäksi taitaa olla mukana tässä foorumissa.
    Tätä foorumia ja omia kotisivuja kannattanee mainostaa aina myös tulevissa FMAgazineissa. Vai?
    Olisiko esim. kerhonkautta tapahtuva kuukausittainen (tai neljännes- tai puoli vuosittainen) sähköposti "kerhokirje" , jossa voisi olla informaatiota ja/tai kyselyjä, aktivoiva vai vain spammia?
     
  9. Simo

    Simo 1st gear

    Kirjoitin tuon äskeisen ja mielestäni olin kirjautuneena foorumiin, mutta ei siltä nyt näytä.
     
  10. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Missäpäin tuo moparmeet on ensi vuonna?
    Oma aspen on sen verran reikäjuustoa vielä ettei siitä kuvia kehtaa lähettää mutta mitäs jos tekisi erilliset kuvagalleriat projekteille??
     
  11. Jentzy

    Jentzy 1st gear

    Fmagazine ottaa ilomielin vastaan myös projektitarinoita...

    Mopar Meetin pitopaikka on vielä avoinna. Ideat/yhteystiedot/aktiivinen osallistuminen järjestämiseen on tervetullutta.
     
  12. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    Pahaa pelkään, että se sähköpostilla toimitettava kerhokirje ei aktivoisi porukkaa yhtään enempää. Kukapa muuten päivittäisi sähköpostiosoitteita ja hoitaisi kerhokirjeen lähetyspuolen?? Itse en ainakaan siihen ryhtyisi - mulle riittää, kun muun työn ulkopuolella saan edes nettisivut jollain tavalla päivitettyä. Onhan meillä tiedotuksia varten tuo mainio kerholehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Nyt kun ollaan saatu Jentzy päätoimittajaksi, niin lehden sisältökin on parantunut selkeästi. Hyvä homma!

    Kuvia kalustosta saisi kyllä olla netissä enemmän. Eipä tuo kuvan ja pienen tarinan lähettäminen sähköpostilla sinällään mikään hankala homma olisi. Vai? Varmaan jokaisella harrastajalla on albumi täynnä kuvia omasta vaunustaan. Niin ja tosiharrastajalla on sitä kalustoa enemmänkin kuin yhdet rattaat, vai mitä Simo??

    Rotke, kyllähän tuollainen projektigalleria on ihan hyvä ajatus. Kunhan niitä kuvia vaan ensin jostain sais, ettei tarvitsis vaan yhtä tai kahta näyttää, prkl... Joten pistäpä lähettäen yks "reikäjuuston" kuva malliksi... heh.
     
  13. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    no täytyypi lainailla digikameraa niin pistän tulemaan ja jos olisi scanneri niin saisi ne herkullisemmat reiät vielä mukaan..missä muodossa kuvien tulisi olla??
    ja mihinkä osoitteeseen??
     
  14. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    no täytyypi lainailla digikameraa niin pistän tulemaan ja jos olisi scanneri niin saisi ne herkullisemmat reiät vielä mukaan..missä muodossa kuvien tulisi olla??
    ja mihinkä osoitteeseen??
     
  15. TeeTee

    TeeTee Gearhead

    Kuvat jpg muotoisena, kokoa voi katsoa malliksi vaikkapa tapahtumakuvista. Kuvat ja dokut mieluusti WinZipillä yhteen pakattuna, osoitteeksi fma@moparkerho.net

    Ohjeet löytyvät kyllä myös sieltä Moparkerhon sivulta -> autoesittelyt...
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    TT, no siitä tosiharrastajasta nyt niin tiedä, joku sanoi joskus, että vasta 24:nen auton jälkeen alkoi mieli vasta olla tasoittunut niin, että pystyy rauhallisesti ajattelemaan, estoitta ostamaan aihioita lisää ja ilman että tuskanhiki nousee otsalle.. Siis tämä kalusto kokonaisuudessaan kerrallaan..
    Muuten minunkin Dartin kuvat puuttuvat vielä.

    Rotke, missäpäin "reikäjuustosi" on? Minulla on Porissa digikamera ja skannerikin löytyy. Voisin kyllä avustaa asiassa täälläpäin.

    Missä tai kenellä on ne "alkuperäiset" FMA:n kaluston valokuvat? Olen itsekin niitä joskus selannut ja niitä oli useampi kansio.
    Kannattaisi perätä joltakin "vanhemmanpolven" kerholaiselta.

    "nimimerkillä ei niin reikäkäjuustoisen Aspenin omistaja"
     
  17. Simo

    Simo 1st gear

    Nyt kyllä tässä joku mättää, sillä kirjoittaessani tuota äskeistä viestiä olin kirjautuneena foorumiin ja silti väittää nimettömän kirjoittajaksi??
    Enkä pystynyt muokkaamaankan sitä jälkikäteen?
     
  18. Christoffer

    Christoffer Gearhead

    Mieleen tuli että olisi hieno jos Varsinais-suomen alueella olisi jossain välissä kesää fma kokoontumisajo tyyliin hesan cruisingissa klo 21 kauppatorilla..
    Tosin eipä ainakaan turussa ole hetkeen ollut oikein muutenkaan pahemmin cruisingeja
     
  19. Jentzy

    Jentzy 1st gear

    En millään tahtoisi aina rutkuttaa siitä aktiivisuudesta, mutta...

    FMA:n jäsenistön vapaamuotoisia kokoontumisia voi toki järjestää ihan missä päin Suomea vaan. Siihenhän ei tarvita muuta kuin muutama aktiivinen jäsen kyseiseltä paikkakunnalta ja sitten sana leviämään. Vaan tässäpä juuri se ongelma eli aktiivisten jäsenten vähäisyys. Me pääkaupunkiseutulaisetkin tulisimme mielellämme pistäytymään Turussa/Porissa jos joku meidät sinne kutsuisi. :smile: Täältä Helsingin/Vantaan suunnalta kun on hieman hankalampaa lähteä järjestämään "kauppatori-kokoontumisia" ympäri Suomea.

    Hallituksen kokouksissa onkin puhuttu paljon tuosta toiminnan laajentamisesta pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Kyseessähän on valtakunnallinen yhdistys eikä mikään pääkaupunkiseudun "kuppikunta". Mopar Meetin järjestäminen Taavetissa sai paljon positiivista palautetta Itä-Suomen jäsenistöltä, joka on kieltämättä jäänyt kuluneina vuosina hieman paitsioon Meetin ollessa useana vuonna Hämeenkyrössä.

    Hyvä lääke toiminnan laajentamiseen voisi olla paikkakuntien monipuolisuus hallituksen kokoonpanossa. Tätä kautta kerho saisi enemmän kontakteja kattaen laajemman osan Suomesta kun nykyisin. Toivommekin seuraavaan vuosikokoukseen osallistuvan paljon jäseniä, sillä yhdistys tarvitsee jatkuakseen aktiivista osallistumista sekä myös "uutta verta". Harmillista kyllä osallistuminen tuntuu vuodesta toiseen olevan yhtä nihkeää ja hallitusta kootessa puolet tuostakin osallistujamäärästä vajoaa syvemmälle penkkeihinsä peläten joutuvansa ehdotetuksi. Puolipakolla tähän itsekin jouduttiin ja ei tämä loppujen lopuksi niin "kamala homma" ollutkaan kuin mitä ennakkoon pelkäsi.

    Tässä tämän kertainen aktiivisuussaarna, jatkoa varmastikin seuraa. :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Jentzy 2002-10-16 18:28 ]</font>
     
  20. Simo

    Simo 1st gear

    Noniin katsotaanpas onkos nyt sitä nimeä vai ei, ainakin kirjautuneena ollaan.
    Siinä lienee ajatusta, että meeting paikkaa kierrätetään. Yksi hyvä paikka olisi täällä Porin suunnalla Yyterissä tai siinä aivan vieressä samoilla hiekkarannoilla oleva UPM mökkikylä. Siellä oli tänävuonna mm. Cadillac ja AMC meetit. Mustangitkin tasivat siellä olla. Tosin itse en päässyt katsastamaan ko. tapahtumia niinkuin en Moppemeettiäkään.
    Toivottavasti Porissa järjestetään ensivuonnakin cruisingeja (loppukesän cruisessa oli n. 170 autoa) niin samaan aikaan olisi oiva hetki järjestää esim. FMA meeting.
    Simo
     

Kerro tästä muillekin!