Focus mk1 virta avaimet hukassa transponder?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja cb125twin, 18.12.2019.

  1. niclas

    niclas Gearhead

    Luulisi että tuon ikäiiseen Fordiin saisi avaimen koodattua tyyliin autocomilla. Saattaa toki vaatia jonku security coden, minkä saa yleensä pientä korvausta vasten maahantuojalta.
     
  2. niclas

    niclas Gearhead

    Yleensä tuon ikäiseen kärryyn saa merkkiliikkeestä rouhintakoodin avaimeen ja turvakoodin. Niillä pystyy vaikka jossain autoavaimiin keskittyneessä liikkeessä rouhimaan koukun ja turvakoodilla saa sirun koodailtua jollain paremmalla testerillä.
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Foordi ei tartte mitään koodia, Opel tarvii sen security passin joo.
     
  4. exchevelle

    exchevelle Gearhead

    En tiedä kun yhdestä automerkistä mutta ainakaan sen jälleenmyyjät tai maahantuoja ei myy käynnistykseneston koodia tai avaimen rouhintakoodia.

    Mikäli esim autosta on kadonneet avaimet niin asiakkaan henkilöllisyys ja hallintaoikeus autoon varmistetaan ennen uusien avaimien koodausta autoon.

    Tämä siis peilaten ko. tapaukseen jossa avaimen/koodin tarvitseva henkilö ei ole auton omistaja tai haltija.
     
  5. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    Joo siis annoin oman käyttiksen kaverille sixaikaa ku saan vaihdettua kytkimen tän uuempaan vastaavaan. Vähä vaa homma venunu ylivuotiseks. Toi on jo kolmas laina auto tällä :confused:
     

Kerro tästä muillekin!