FoMoCo-day ahvenistolla 24.8 klo 12-18

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja capri30S, 5.8.2013.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tollanen tapahtuma olis taas tyrkyllä, kyseessä melupäivä, eli desibelejä saa olla 110, mitataan paikanpäällä. Tiedossa rata-ajoa, sprinttikisaa jne. rajoitetullakin nopeudella pääsee rataan tutustumaan matkustajat kyydissä ilman kypärää, muuten kypäräpakko.
    järjestävä kerho cosworthRSclub, jonka jäsenyydellä ilmaiseksi rataa kiertämään, itse tapahtumaan vapaa pääsy, ratamaksu muilta kuin kerhon jäseniltä 20e/auto. Toivottavasti saadaan paljon FoMoCo-kalustoa paikalle valmistusmaasta riippumatta!
     
  2. capri30S

    capri30S 1st gear

  3. MustangSally

    MustangSally Gearhead

    Hoplaa! 8)
     
  4. capri30S

    capri30S 1st gear

    Kiitokset kaikille osallistuneille, autoja oli radalla katsastuslistan mukaan 73, ja parkkipaikalla paljon, paljon enemmän! Hienoa, ensivuonna uudestaan!
     
  5. MustangSally

    MustangSally Gearhead

  6. MustangSally

    MustangSally Gearhead

Kerro tästä muillekin!