Foordin 9 tuumanen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ip, 19.3.2015.

  1. ip

    ip 3rd gear

    minkäverran oote laittanut öljyä tommoseen kavennettuun 9 tuumaseen perään kun on toi pinjonin laakerit/ välitys irti niin mihin asti sitä öljyä tarttis olla? tässä on se täyttö aukko ylhäälä niin ei voi tietää määrää!
     
  2. ip

    ip 3rd gear

    Eikö kukaan oo laittanut öljyjä?
     
  3. 4d sedan

    4d sedan Double Gearhead

    Foordia en tunne mutta jos et muuta metodia keksi niin eikös offivehkeissäkin laitetta akseliputkien alareunan tasolle maksimissaan, vaikka olis kuinka käännetty pinionia ylöspäin?
    Tietysti tämäkin on vahvasti mielipideasia, jonkun mielestä mahdollisimman vähän on se paras ja jonkun mielestä mahdollisimman paljon on paras :)

    Akseliputkien alareunan tasolle laittaisin...
     
  4. Mosse

    Mosse Gearhead

    2 litraa
     
  5. Galaxie61

    Galaxie61 Gearhead

    täyttäreijät on olleet just keskilinjan alapuolella, kuten kuvassa.
    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!