Foortin C4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mercury, 10.3.2003.

 1. Mercury

  Mercury Gearhead

  Kertokaa missä mättää,loota nappaa heti kiinni kun laittaa vaihteen silmään,vaikka tyhjäkäynti on reilusti alle 1000 kieppiä.ei auta vaikka vähentää öljyä eli ei pitäs paineesta olla kii?turbiini paska?voiko säätää tuota että millon se nappaa kii?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  Kyllä sen turbiinin kuuluukin "napata" heti kiinni kun sille pykälää tyrkyttää. Mutta jos tarkoitit niin kovin että kone nukahtaa niin sitten turbaani taitaa olla jumissa.
   
 3. Mercury

  Mercury Gearhead

  Siis turbiininhan pitäis napata vasta kun nostaa riittävästi kierroksia,mulla veto on heti päällä kun panee pykälän silmään,meinaan että on aika vitun hankala ajaa kun joutuu runkkaamaan sitä keppiä koko ajan.(deeltä ännälle ja toisinpäin)
   
 4. Mudracer

  Mudracer Double Gearhead

  [​IMG]On kai siinä hylsyssä nyt jarrut. Onko,,,,? tai sitten pohkeet on rapakunnossa vai onko jarrutehostaja eläkkeellä.
  Ja[​IMG]
   
 5. Mercury

  Mercury Gearhead

  Mudracer taitaa olla vitsimiehiä!joo oon sen verran märkäkorva näköjään jenkkien suhteen etten tajua painaa sitä jarrua,nyt se "vika" sitte selvis!
   

Kerro tästä muillekin!