Foortin kattoremppaa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja TakaTee, 15.3.2015.

  1. onre

    onre 3rd gear

    Alkoi itseänikin kiinnostaa tämän leivonta-alan ammattilaisen tarkemmat tiedot. Ihan että tietää varoa.
     
  2. TakaTee

    TakaTee 1st gear

    Sanokaas ny sitte mikä siinä tinas on vikana? Joku siinä sanoi että ei tuo jäykkyyttä, mutta kaikkien autojen katothan antaa myöten ku vähä kämmenellä painaa? Tarkoitus ei oo pomppia tai mitään tansseja siinä katolla pitää..
     
  3. mpg55

    mpg55 2nd gear

    Tina ei jousta vaan murtuu eikä sillä oikein mitään ruostereikäistä peltiä voi päällystää. Unohtaisin tinat tossa kokonaan. Jos välttämättä haluat turata niin voi kai sen lasikuidusta leipoa ja vetää vinyylin siihen päälle mutta... pellistä se katto pitäisi tehdä, hitsaamalla. Ei ihan helppo nakki kylläkään kun on kaarevuutta, ei ekaksi peltityöksi. Sitten kunnon epoksimaalit päälle ja uusi vinyyli niin kestää auton loppuiän. Tää olis oma suunnitelma. Taidan kyllä tarvita jonkun itteä paremman sepän tähän ...
     
  4. Kylmit

    Kylmit 2nd gear

    Moi, uteliaisuudesta, miten tämä projekti meni maaliin?
     
  5. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    :p Reilukerho.
     
  6. kuokka

    kuokka 2nd gear

    Itse...putsaisin katos sitruunahapon ja tapettiliisterin seoksella. Lima pintaan, muovi päälle...parin päivän haudutus...metalliharjaus...sama uudelleen niin usein, että hyvä tulee. Hitsaisin läpireiät...pahimpiin kohtiiin laput...lopuksi kitiä pintaan ja hiontavätiä....niin minä tekisin.
     
  7. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    ...Ja jälleen on yksi Suomicustom luomus parissamme. Ei, tehdään peltihommat siististi ja fiksusti. Kaikki osaa toki lappuja hitsailla sinnetänne mutta siistit työnjäljet on vaan parasta. Se pellinvaihto vaan fiksuin ja siistein lopputuloksen kannalta. <-- Tuohon profiilikuvanikin autoon joku olisi vaihtanut kaaren mutta noin tehtynä se on siistein.
     
  8. urho3

    urho3 Gearhead

    Ja paras ehdottomasti. Jos vaan saa kokopalan tehtyä tai hankittua niin kannattaa vaihtaa koko osa eikä tehdä tilkkutäkkiä.
     

Kerro tästä muillekin!