Footbait Cortina

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja ip, 17.10.2014.

  1. ip

    ip 3rd gear

    Ollaan ensikesäksi tämäkin herätelemässä henkiin olisiko kellään tietoa tän alkutaipaleesta se tiedetään että halitsi suvereenisesti 70 luvun Comp: ryhmää Ruotsissa Eeriksonin puikottamana! kuvat ja historia kiinostaa, olisko Pepellä tietoo? onko jo 60 luvilla tehty?
     
  2. BBC

    BBC Guest

    Ei se ny aivan suveneeristi hallinnut.
    Mm. Christer Säfström ajoi jo 70luvun alkupuolella escortilla ja pikkulohko ford keulilla 8sek aikoja ja vielä lujempaa t-23 alteredilla 1976,... Lisäksi oli kovia alteredeja (hasse lampan ramsten, peter lanz dynapacilla jne).


    ah
     
  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

  4. Ebody and irony

    Ebody and irony Gearhead

    footbait cortina hakuun niin löytyy kuvia ja tietoa.

    autosta näyttää olevan tarinaa vuoden 1974 ja 1975 colorod lehdessä.

    vuoden 1965 cortina gt. rakennettu 1974 ja sai kaudeksi 1975 sinisen motiivimaalauksen

    [​IMG]
     
  5. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ei oo tietoa. FB:n ryhmässä "Svensk Street & Dragracing 1980-1999" tosta on juttua, mutta niin ristiriitaista, ettei siitä kukaan ota selvää.
     

Kerro tästä muillekin!