Ford 3.0 v6 (Sable)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mercury, 7.8.2005.

 1. Mercury

  Mercury Gearhead

  Ennenkuin vaihdan kaikki mahdolliset sytytyspuolen osat, niin kysynpä että, onko kellään kyseisessä moottorissa ollu sellasta probleemaa, että välillä toimii ok,mutta joskus pätkii niin pahasti että sammuilee..Siis jos jollain on ollut näin ja on saanut ongelman korjattua,vaihtamalla jonkun tietyn osan,niin olisin kiitollinen vinkistä! :) Mutta jos ei kukaan puhu mitään tai vaan vittuilee,niin tilaan us-partsista kaiken mahdollisen vaihdettavan tulpista puolaan.. Ps.Itse lähtisin jakajan kannesta+pyörijästä/puolasta..??
   
 2. Capri 69

  Capri 69 Gearhead

  Tulpanjohdot vaihtaisin ensimmäiseksi. Saattanut murtua sisältä ja sopivasti heiluessaan alkaa pätkimään. Ei kyseisessä moottorissa, mutta kyllä on ollut samaa ongelmaa.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  vie autos sellaiseen auto sähkö liikkeeseen testattavaksi,jossa on tuohon merkkiin tarvittavat testerit,tulee halvemmaksi,eikä tarvi polttaa hihoja :mad: samalla saattaa selvitä jotain sulle itelleskin jotain autos sielun elämästä.tästä on kokemusta :soosoo:
   
 4. Mercury

  Mercury Gearhead

  Kiitti Capri 69 ja vieras,juu toihan ois helpointa viedä liikkeeseen,mutta köyhän on ite yritettävä.. :-? Ootellaan vielä vinkkejä ennenku tilaillaan osia.. :)
   
 5. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kunnollisesta korjausoppaasta löytyisi ohjeet moottoriohjausjärjestelmän itse diagnoosin tekemiseen ilman testeriä. vikakoodeista saattaisi löytyä jotain. Välillä koodit tosin on vaan hiukan suuntaa antavia.
   
 6. Mercury

  Mercury Gearhead

  Jep..Perjantaina menin töihin,auto pelas kuin unelma..Pois tullessa sammu ainakin 20 kertaa ennenku sitte jätti lopullisesti välille..Ei lähteny enää käyntiin..Kahta tulppaa koitin irti eikä kipinöi ollenkaan,puolalle tulee virta..Joten huomenna tilaan uuden puolan, jakajan kannen+pyörijän ja ehkä myös tulpanjohdot..Tulpat on aika hyvän näköset vielä..Palaan asiaan kun saan osat.. (Mehtäautotien varrelle jäin,kyllä tuli jo mieleen, että ei muuta ku vihreätä maalia päälle ja työntää suohon..Pikkusen vitutti.. :mad:
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  mahtaako siinä olla sytkälle oma ohjaus boxi? sielläkin vika voi olla
   
 8. Mercury

  Mercury Gearhead

  Jos lähen nyt tosta puolasta ensin..Katotaan sitte jos ei vieläkään tuu kipinää..
   
 9. Mercury

  Mercury Gearhead

  Jep..Puola ja jakajan kansi+pyörijä uudet. Ja uusi johto puolalta jakajalle vaihdettu,eikä siitä parantunu..Jäljelle ei taida jäädä muuta kuin sytytysmoduuli?? :eek: Ootteko niitä joutunu vaihtamaan?
  Pikkusenko vituttaa jos sen moduulin uusiminen ei auta..Maksaa sentään 90 euroa! :mad:
   
 10. poikelin

  poikelin Gearhead

  Koneen ja korin välinen maadotuskaapeli hapettunu liki poikki ???
   
 11. Mercury

  Mercury Gearhead

  Juu..Nyt myös sytytysmoduli vaihdettu..Virta tulee jakajalle mutta ei tulpille asti..En keksi enää muuta kuin vaihtaa jakajan..

  Lainaus Haynesin korjausoppaasta:
  If the inferred mileage sensor (IMS) has failed, you need a new or rebuilt distributor..

  Siis,siellä jakajassa on anturi jota ei loppuun kuluttuaan voi vaihtaa,vaan jakaja täytyy heivata?? Kommenttia tulemaan! HETI!!
   
 12. Mercury

  Mercury Gearhead

  No niin,viisaat tietäjät kommentoikaa!
   
 13. Mercury

  Mercury Gearhead

  Yes! Jakajasta vaihdoin staattorin/pick-up anturin,ja kyllä pelittää!Tulipahan samalla uusittua vähän muitaki sähköosia.. :lol:
  Asia on siis loppuunkäsitelty,kiitoksia kaikille osallistuneille!! :wink:
   

Kerro tästä muillekin!