Ford 3.0 v6 (Sable)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Mercury, 7.8.2005.

  1. Mercury

    Mercury Gearhead

    Ennenkuin vaihdan kaikki mahdolliset sytytyspuolen osat, niin kysynpä että, onko kellään kyseisessä moottorissa ollu sellasta probleemaa, että välillä toimii ok,mutta joskus pätkii niin pahasti että sammuilee..Siis jos jollain on ollut näin ja on saanut ongelman korjattua,vaihtamalla jonkun tietyn osan,niin olisin kiitollinen vinkistä! :) Mutta jos ei kukaan puhu mitään tai vaan vittuilee,niin tilaan us-partsista kaiken mahdollisen vaihdettavan tulpista puolaan.. Ps.Itse lähtisin jakajan kannesta+pyörijästä/puolasta..??
     
  2. Capri 69

    Capri 69 Gearhead

    Tulpanjohdot vaihtaisin ensimmäiseksi. Saattanut murtua sisältä ja sopivasti heiluessaan alkaa pätkimään. Ei kyseisessä moottorissa, mutta kyllä on ollut samaa ongelmaa.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    vie autos sellaiseen auto sähkö liikkeeseen testattavaksi,jossa on tuohon merkkiin tarvittavat testerit,tulee halvemmaksi,eikä tarvi polttaa hihoja :mad: samalla saattaa selvitä jotain sulle itelleskin jotain autos sielun elämästä.tästä on kokemusta :soosoo:
     
  4. Mercury

    Mercury Gearhead

    Kiitti Capri 69 ja vieras,juu toihan ois helpointa viedä liikkeeseen,mutta köyhän on ite yritettävä.. :-? Ootellaan vielä vinkkejä ennenku tilaillaan osia.. :)
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kunnollisesta korjausoppaasta löytyisi ohjeet moottoriohjausjärjestelmän itse diagnoosin tekemiseen ilman testeriä. vikakoodeista saattaisi löytyä jotain. Välillä koodit tosin on vaan hiukan suuntaa antavia.
     
  6. Mercury

    Mercury Gearhead

    Jep..Perjantaina menin töihin,auto pelas kuin unelma..Pois tullessa sammu ainakin 20 kertaa ennenku sitte jätti lopullisesti välille..Ei lähteny enää käyntiin..Kahta tulppaa koitin irti eikä kipinöi ollenkaan,puolalle tulee virta..Joten huomenna tilaan uuden puolan, jakajan kannen+pyörijän ja ehkä myös tulpanjohdot..Tulpat on aika hyvän näköset vielä..Palaan asiaan kun saan osat.. (Mehtäautotien varrelle jäin,kyllä tuli jo mieleen, että ei muuta ku vihreätä maalia päälle ja työntää suohon..Pikkusen vitutti.. :mad:
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    mahtaako siinä olla sytkälle oma ohjaus boxi? sielläkin vika voi olla
     
  8. Mercury

    Mercury Gearhead

    Jos lähen nyt tosta puolasta ensin..Katotaan sitte jos ei vieläkään tuu kipinää..
     
  9. Mercury

    Mercury Gearhead

    Jep..Puola ja jakajan kansi+pyörijä uudet. Ja uusi johto puolalta jakajalle vaihdettu,eikä siitä parantunu..Jäljelle ei taida jäädä muuta kuin sytytysmoduuli?? :eek: Ootteko niitä joutunu vaihtamaan?
    Pikkusenko vituttaa jos sen moduulin uusiminen ei auta..Maksaa sentään 90 euroa! :mad:
     
  10. poikelin

    poikelin Gearhead

    Koneen ja korin välinen maadotuskaapeli hapettunu liki poikki ???
     
  11. Mercury

    Mercury Gearhead

    Juu..Nyt myös sytytysmoduli vaihdettu..Virta tulee jakajalle mutta ei tulpille asti..En keksi enää muuta kuin vaihtaa jakajan..

    Lainaus Haynesin korjausoppaasta:
    If the inferred mileage sensor (IMS) has failed, you need a new or rebuilt distributor..

    Siis,siellä jakajassa on anturi jota ei loppuun kuluttuaan voi vaihtaa,vaan jakaja täytyy heivata?? Kommenttia tulemaan! HETI!!
     
  12. Mercury

    Mercury Gearhead

    No niin,viisaat tietäjät kommentoikaa!
     
  13. Mercury

    Mercury Gearhead

    Yes! Jakajasta vaihdoin staattorin/pick-up anturin,ja kyllä pelittää!Tulipahan samalla uusittua vähän muitaki sähköosia.. :lol:
    Asia on siis loppuunkäsitelty,kiitoksia kaikille osallistuneille!! :wink:
     

Kerro tästä muillekin!