Ford 57-59 vaihteistokysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Fargo, 6.10.2011.

  1. Fargo

    Fargo Gearhead

    Onko tietoa että käyttikö Ford vuosina 57-59 pickupeissa rattikeppiä? En itse ole nähnyt kuin lattiakepillisiä ja nyt on ongelma identifioida laatikko.

    Lähinnä pulma on seuraava: Olis tarjolla aski joka on peräisin todennäköisesti -57 Fsatasesta, sivulla 2 vipua eli rattikarahkalle mun mielestä. Mutta sopiiko 59 Fairlane/Galaxie???

    Pikaisesti tongin varaosakatalookeja ja esim rokkiauto tuntee osia henkilöauton askiin muttei pickiksen, eri laatikot siis?
     
  2. makemydayjew

    makemydayjew 1st gear

    etsi "valunumerot" laatikon kuoresta ja hännästä, ne kertoo jotakin.
    59 f100 myynti esitteessä on ratti-karahkat, laatikko näyttäs olevan päältä avattava, vaikka itellä oli joskus tommonen p-u en enään muista sen yksityiskohdista..
     

Kerro tästä muillekin!