Ford 7.3L Power Stroke Turbodiesel öljynvaihto.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja liamf, 27.3.2010.

  1. juhamann

    juhamann 3rd gear

    Itselläni on myös 2100W Defan fööni sisällä, kyllä sen vinkuna paljastaa tuleeko siihen tolppaan virtaa vai ei. Ja kuten jo yllä mainitsin, ei mitään ongelmaa Teboilin öljyjen suhteen so far.
     
  2. mikniemi

    mikniemi 3rd gear

  3. Ei taida olla paras vaihtoehto ainakaan:

    https://dieselresource.com/diesel-resources/7-3l-powerstroke-oil-and-fluid-capacity-specifications/

    What is the best Oil And Fluid To use on my 7.3L?

    To keep your 7.3 running strong, we recommend using OEM fluids for just about everything. There is a little bit of flexibility with engine oil. You may need a different viscosity if you are in extremely cold climates. You do not have to go with Motorcraft 15W40 however. There are many good 15W40 engine oils made specifically for a diesel.
     
  4. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    En kans laittais kuin hätätapauksessa. Tuskin se nyt tohon leviää, mutta tuota öljyä ei ole edes luokiteltu dieseleille ainakaan API luokituksessa, ja ton koneen ruiskutekniikka vaatii öljyltä esim vaahtoutumisen estoa jne jne.

    Kunnon pakkasille en kyllä laittais 15w-40 vaan esim synteettinen 5w-40
     
    Muokattu: 11.12.2020
  5. dart -66

    dart -66 Gearhead

    Kyllä siinä ACEA-luokitus on dieseleille: Ford Formula F 5L 5W-30 Moottoriöljy erityisesti Ford-autoille. Suunniteltu optimaalinen suorityskyky ja polttoainetaloudellisuus huomioiden. ACEA A5/B5, Ford WSS-M2C913-C, WSS-M2C913-A, WSS-M2C913-B. Pakkauskoko 5L.
    • A5/B5:
      Huippulaatuiset pienikitkaiset ohuet erikoisöljyt pidennetyille vaihtoväleille. Varoitus: eivät sovi kaikkiin autoihin. Tarkista sopivuus auton ohjekirjasta
    ACEA-luokitus vaan on eurooppalainen ja API taas amerikkalainen tapa luokitella ja jenkki ei paljoa euro-specseistä perusta...

    Katselin tuolta kotimaista tarjontaa https://teboil.lubricantadvisor.com/fin/Recommendation/37680a14b18061c9384df8b5c422a65a enkä tuota Fordin Formula F:ää kyllä laittaisi vaikka viskositeetin puolesta menisi, kun muut ominaisuudet loppuvat sitten kesken.
     
    Muokattu: 12.12.2020
  6. Mik4--

    Mik4-- 1st gear

Kerro tästä muillekin!