ford -75 valot ym sähköt ei toimi Kiire leimalle

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja viijari, 4.6.2014.

 1. viijari

  viijari Gearhead

  Jelpatkaa missä vois olla vika että sais äkkiä leiman. Eli auto -75 maverick suoralla kutvosella. Seissyt noin kolme vuotta ja käytetty aina välillä. 3kk sitten toimi ja nyt ei. Eli virta avaimesta käännetään ja painetaan omavalmiste starttinappia niin lähtee käyntiin, mutta ei tule mitään mittari valoja ja valot ei toimi. Missä vois olla vika? Tööttö toimii, ja startin ohitin jo vuosi sitten omalle katkaisijalle.
   
 2. viijari

  viijari Gearhead

  Nyt alko toimiin parkit, puhallin ja liipparit. Mutta normit ajovalot ja pitkät ei toimi ja pissa poika ei toimi. En tiä mitä tein mahtoko olla uskon puute tai asia.
   

Kerro tästä muillekin!