Ford 9" taka satulalle korvat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Jarrut ja jousitus.', aloittaja Ford Roadsport, 24.3.2008.

  1. Ford Roadsport

    Ford Roadsport 1st gear

    Onkos kellään nurkissa hopan 9" akselille valmiita takasatulan korvia? Sais olla sellasset pultattavat korvat jotka toimii laakerin retaineirina samalla. En oikeen googlamalla lötänyt mutta näissä rapakon takaisissa auton rakentelu ohjelmissa ovat sellaisia kovastikin käyttäneet. Sopisivat mun rojektiin kuin nenä päähän. Tokihan tollaset on melkoisen helppo piirtää ja teettääkin, mutta jos pääsis joskus siitä ali mistä aita on matalin :lol: Toki jos jollakulla on vihiä mistä kannattaa kysellä niin kaikki on avuksi.
     
  2. Mosse

    Mosse Gearhead

    Joskus tästä kirjoitelinkin, En tiedä minkölaisia satuloita olit ajatellut, fordi kamaa?

    Itellä ;) , sopi rav4 -00 takalevyt, audi 100 satulat, ja suorasta 8mm levystä tehdyllä bracketillä. Urat joutu vinkulla tekeen 3mm laakerin muotoon..

    Saako tekstistä selvää, kiirusta... Tämä siis 8" perään, Pultin reijät eri kohtiin :)
     
  3. Ford Roadsport

    Ford Roadsport 1st gear

    Mulla on sellanen erikoisempi projekti. Kavensin 7,5" akselin rata Escorttiin sopivaksi ja samalla laitoin siihen 9" akselin päät/laakeripesät (housing ends) jottaa saan vetarille kunnon laakerin ja vetarin laakeriltaan kiinni ettei tarvii c-klippie kanssa pelata. Nyt vaan jarrut pitää rakentaa ko akseliin. Ja tuo " tv:stä" tuttu korvake toimisi mainiosti. Toki tollasen voi teettääkin mutta kuten sanottu kausi lakaa kohta ja ois kiva päästä helpolla.

    Linkin setissä on kuva tarkoittamistani korvista.
    http://www.performanceonline.com/store/ ... ctid=19172
     

Kerro tästä muillekin!