Ford Aerostar 4.0 V-6 4WD ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Muki, 8.9.2004.

  1. Muki

    Muki Gearhead

    Minkäslaisia kokemuksia on...?
     
  2. KajS

    KajS Gearhead

    Ei ole kokemuksia, siis omia. Meidän kylän entisellä kauppiaalla oli tuollainen, ainoa vika oli sen 90 litran tankin täyttäminen tiuhaan tahtiin.
     
  3. Muki

    Muki Gearhead

    90 litraa ? Ainakin noi mitä katsoin oli 79 litraisia, mutta kuten sanottua varmasti pääsee jatkamaan hyviä välejä bensa-as. omistajan kanssa.
     
  4. marquis

    marquis 1st gear

    :soosoo: Älä osta ! osat kalliita ja korjaukset täytyy tehdä kenkälusikan kanssa :mad:
     
  5. Meinaat ettei Cad 500 sovi konehuoneeseen :eek: :rotfl:
     
  6. Muki

    Muki Gearhead

    No tämä tuli sitten ostettua ja saa ne korjaukset / osat vähän maksaakin, on se vaan niin perhanan hieno peli ajaa. Varmasti viiden parhaan maantieauton joukossa mitä olen koskaan ajanut, ja todettakoon että on tullut kyllä ajetuksi paljon erilaisilla autoilla. Viimeinkin auto joka menee kuin juna tiellä eikä hätkähdä sivutuulesta. Mehän ollaan nykyisin ns. maaseudun nuoria joten ajelemme lähes yksinomaan maantiellä, missä ajettavuudessa jyvät erottuvat akanoista melko pian.

    Soppaa ei mene mitenkään säädyttömästi ! Ainoa mikä hatuttaa on se että ei ollut pätäkkää ostaa näitä kaksi kappaletta. Allekirjoittanut joutuu kansanomaisesti kurvailemaan pakuastrolla osan ajasta, vaimollehan tämä Aero hankittiin.

    Jooo. Elämä on odottamatonta ; jos joku olis mulle sanonut että vielä ostat talon Karkkilasta ja amerikan Fordin, olisin kyllä sanonut että hoitoon hakeutuminen olisi paikallaan.
     
  7. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Olen täysin samoilla kannoilla aerostarin oston kanssa, mitään näin viisasta en oo aikoihin tehny. On nimittäin auto isolla A:lla. Ja mikä bensan kulutus?? Järkevämmät kulutuslukemat tässä on kuin monessa eurokopperossa, matkustusnautintoa saa joka litralla.
    En muuten minäkään olis joskus arvannut että tulee ameriikan voortti ostettua, mutta koeajon ensimetreillä tapahtui ostopäätös..
    Kyllä muuten munkin vaimo on alkanut ajamaan enemmän.
     
  8. Muki

    Muki Gearhead

    Soppaa se vei 12.7 litraa kaikkea muuta kuin taloudellisella ajotavalla. Tällä pääsee ihan varmasti sangen siedettäviin kulutuslukemiin kun ajelee edes suunnilleen ihmisiksi. Ja tosiaan jatkuva 4wd ext 4.0 v6 ; punttiakin on ihan oikeen auton verran.

    Mutta nyt mä lopetan tän kehumisen tai muuten kaikki vetää nenään mua seuraavissa kruisingeissa ;)
     
  9. dart -66

    dart -66 Gearhead

    jaha, tais HD hakea Lahden Fordilta sen Aeron...
     
  10. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Niin joo, onhan tää mun punainen yksilö just sieltä.. Olihan siel just se vihreekin, en vaan kerinny siihen tutustua paremmin.. Kelle meni, löytyykös täältä kenties..??
     
  11. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Oli juuri päivän koeajossa Lahden Fordin vihreäyksilö.Jonkun verran olisi laittoa voimansiirto jyristää ja taka lokareissa ruoste hommia.Todella mukava ajaa jopa vaimokin tykkäs vaikka ajoi ekan kerran automaatilla.
     
  12. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Kuinkahan kauan vihreä yksilö on ollut myynnissä.
     
  13. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Onhan se jo jonkun viikon ollut, minusta se oli tässä välillä jossain poissa, jos nyt taas ilmestyi.. Mikä oli lappuhinta nyt autossa??
    Niin joo, oliko se sisusta tehtaan jäljiltä, kun en kerinny tutustumaan mutta jotenki näytti oudolta, käsinojat yms.??
     
  14. heavy duty

    heavy duty 1st gear

    Tänään kävin vihreän aeron ajamassa. Oli siis penkinpäälliset, siks näytti hassulta. Muuten oli ihan jees, mitä nyt "hassusti" käyttäytyvä loota sekä mahtava öljyvuoto laatikon takastefalta. Ilmarissa ei aineita sisällä ollenkaan, ohjaustehostin hiukan horisee. Hintalappu oli 4990€
    Kun kävin auton palauttamassa, oli jo odottamassa ostaja.. oishan tuon voinu itekin poimia, mutten viittiny alkaa huutokauppaan kaverin kanssa joka oli käyny autoon tutustumassa jo aiemmin.
    Kyllä tosta hyvän saa kun hiukan malttaa tehdä.
     
  15. Muki

    Muki Gearhead

    Lohjalla on myös vihreä yksilö, joka on ihan kelpo peli, hintaakin sitten kyllä löytyy. Vm. taisi olla 1992, ajettu 208tkm. Oli yhdellä toisella (kolmannella?) forumilaisella koeajossa minkä lisäksi myös itse kurvailin sillä. Varsin asiakunnossa.
     
  16. Naxu

    Naxu Double Gearhead

    Onkohan tossa jotain vikaa kun ei tuo hinta kovin karmealta tunnu:
    http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=167636

    Onko noihin 4-veto aerostareihin odotettavissa isoja remontteja 200 ja 300tkm:n välimaastossa?

    Emännän tila-lumina vaan pitäis vaihtaa ja muutamaa vaihtoehtoa on tullut pyöritettyä ja toi on yks niistä
     
  17. Muki

    Muki Gearhead

    Kas, vaikuttaa tosiaan edulliselta. Ja melko pramealla sisustallakin. Muutenkin tuossa on se tuoreempi interiööri. Kyllä kannattaisi käydä vilkaisemassa lähemmin.

    Enpä osaa sanoa mitä hajoaa. Taatusti jotain. Ehkä ajovaihteisto on sellainen arempi komponentti.

    -Muki
     

Kerro tästä muillekin!