Ford Aerostar 4.0 V-6 4WD ?

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Muki, 8.9.2004.

 1. Muki

  Muki Gearhead

  Minkäslaisia kokemuksia on...?
   
 2. KajS

  KajS Gearhead

  Ei ole kokemuksia, siis omia. Meidän kylän entisellä kauppiaalla oli tuollainen, ainoa vika oli sen 90 litran tankin täyttäminen tiuhaan tahtiin.
   
 3. Muki

  Muki Gearhead

  90 litraa ? Ainakin noi mitä katsoin oli 79 litraisia, mutta kuten sanottua varmasti pääsee jatkamaan hyviä välejä bensa-as. omistajan kanssa.
   
 4. marquis

  marquis 1st gear

  :soosoo: Älä osta ! osat kalliita ja korjaukset täytyy tehdä kenkälusikan kanssa :mad:
   
 5. Meinaat ettei Cad 500 sovi konehuoneeseen :eek: :rotfl:
   
 6. Muki

  Muki Gearhead

  No tämä tuli sitten ostettua ja saa ne korjaukset / osat vähän maksaakin, on se vaan niin perhanan hieno peli ajaa. Varmasti viiden parhaan maantieauton joukossa mitä olen koskaan ajanut, ja todettakoon että on tullut kyllä ajetuksi paljon erilaisilla autoilla. Viimeinkin auto joka menee kuin juna tiellä eikä hätkähdä sivutuulesta. Mehän ollaan nykyisin ns. maaseudun nuoria joten ajelemme lähes yksinomaan maantiellä, missä ajettavuudessa jyvät erottuvat akanoista melko pian.

  Soppaa ei mene mitenkään säädyttömästi ! Ainoa mikä hatuttaa on se että ei ollut pätäkkää ostaa näitä kaksi kappaletta. Allekirjoittanut joutuu kansanomaisesti kurvailemaan pakuastrolla osan ajasta, vaimollehan tämä Aero hankittiin.

  Jooo. Elämä on odottamatonta ; jos joku olis mulle sanonut että vielä ostat talon Karkkilasta ja amerikan Fordin, olisin kyllä sanonut että hoitoon hakeutuminen olisi paikallaan.
   
 7. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Olen täysin samoilla kannoilla aerostarin oston kanssa, mitään näin viisasta en oo aikoihin tehny. On nimittäin auto isolla A:lla. Ja mikä bensan kulutus?? Järkevämmät kulutuslukemat tässä on kuin monessa eurokopperossa, matkustusnautintoa saa joka litralla.
  En muuten minäkään olis joskus arvannut että tulee ameriikan voortti ostettua, mutta koeajon ensimetreillä tapahtui ostopäätös..
  Kyllä muuten munkin vaimo on alkanut ajamaan enemmän.
   
 8. Muki

  Muki Gearhead

  Soppaa se vei 12.7 litraa kaikkea muuta kuin taloudellisella ajotavalla. Tällä pääsee ihan varmasti sangen siedettäviin kulutuslukemiin kun ajelee edes suunnilleen ihmisiksi. Ja tosiaan jatkuva 4wd ext 4.0 v6 ; punttiakin on ihan oikeen auton verran.

  Mutta nyt mä lopetan tän kehumisen tai muuten kaikki vetää nenään mua seuraavissa kruisingeissa ;)
   
 9. dart -66

  dart -66 Gearhead

  jaha, tais HD hakea Lahden Fordilta sen Aeron...
   
 10. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Niin joo, onhan tää mun punainen yksilö just sieltä.. Olihan siel just se vihreekin, en vaan kerinny siihen tutustua paremmin.. Kelle meni, löytyykös täältä kenties..??
   
 11. Ford F350

  Ford F350 1st gear

  Oli juuri päivän koeajossa Lahden Fordin vihreäyksilö.Jonkun verran olisi laittoa voimansiirto jyristää ja taka lokareissa ruoste hommia.Todella mukava ajaa jopa vaimokin tykkäs vaikka ajoi ekan kerran automaatilla.
   
 12. Ford F350

  Ford F350 1st gear

  Kuinkahan kauan vihreä yksilö on ollut myynnissä.
   
 13. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Onhan se jo jonkun viikon ollut, minusta se oli tässä välillä jossain poissa, jos nyt taas ilmestyi.. Mikä oli lappuhinta nyt autossa??
  Niin joo, oliko se sisusta tehtaan jäljiltä, kun en kerinny tutustumaan mutta jotenki näytti oudolta, käsinojat yms.??
   
 14. heavy duty

  heavy duty 1st gear

  Tänään kävin vihreän aeron ajamassa. Oli siis penkinpäälliset, siks näytti hassulta. Muuten oli ihan jees, mitä nyt "hassusti" käyttäytyvä loota sekä mahtava öljyvuoto laatikon takastefalta. Ilmarissa ei aineita sisällä ollenkaan, ohjaustehostin hiukan horisee. Hintalappu oli 4990€
  Kun kävin auton palauttamassa, oli jo odottamassa ostaja.. oishan tuon voinu itekin poimia, mutten viittiny alkaa huutokauppaan kaverin kanssa joka oli käyny autoon tutustumassa jo aiemmin.
  Kyllä tosta hyvän saa kun hiukan malttaa tehdä.
   
 15. Muki

  Muki Gearhead

  Lohjalla on myös vihreä yksilö, joka on ihan kelpo peli, hintaakin sitten kyllä löytyy. Vm. taisi olla 1992, ajettu 208tkm. Oli yhdellä toisella (kolmannella?) forumilaisella koeajossa minkä lisäksi myös itse kurvailin sillä. Varsin asiakunnossa.
   
 16. Naxu

  Naxu Gearhead

  Onkohan tossa jotain vikaa kun ei tuo hinta kovin karmealta tunnu:
  http://www.nettiauto.com/viewVehicle.php?id_car=167636

  Onko noihin 4-veto aerostareihin odotettavissa isoja remontteja 200 ja 300tkm:n välimaastossa?

  Emännän tila-lumina vaan pitäis vaihtaa ja muutamaa vaihtoehtoa on tullut pyöritettyä ja toi on yks niistä
   
 17. Muki

  Muki Gearhead

  Kas, vaikuttaa tosiaan edulliselta. Ja melko pramealla sisustallakin. Muutenkin tuossa on se tuoreempi interiööri. Kyllä kannattaisi käydä vilkaisemassa lähemmin.

  Enpä osaa sanoa mitä hajoaa. Taatusti jotain. Ehkä ajovaihteisto on sellainen arempi komponentti.

  -Muki
   

Kerro tästä muillekin!