FORD BB peltisarjat lainaan dynotusta varte??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Catiska, 8.4.2011.

 1. Catiska

  Catiska Gearhead

  Olisi tarvetta saada lainaan 460 koneeseen käypäset peltisarjat koneen dynotusta varten. Kyseessä on veneen moottori jossa muutoin on rst-peltisarjat, mutta tietenkin vesijäähdytteiset. Ja se teettäisi rutosti ongelmia dynotuksessa. Ilman jäähdytystä en taas uskalla 3000,- pakosarjoja käyttää.

  Eli, jos jollain on jonkinlaiset peltisarjat jossain nurkissa joutilaana, olisiko niitä mahdollisuus lainata jossain vaiheessa ennen Juhannusta??
   
 2. rautasydän

  rautasydän 2nd gear

  Tuskin kukaan lähtee peltisatseja lainaamaan. Ne kun tuppaa tykkään vähä kyttyrää kiristamisestä ne laipat. Mutta toivottavasti jostain saat moiset. Summitilta varmaan alle 200 dol halvimmat?
   
 3. C-barge

  C-barge Gearhead

  Jaa. Kyl mä olen lainannut sekä vastanottavana, että antavana osapuolena. Ei vaan satu tollasia sarjoja olee, muuten ei olis mikään ongelma.
   
 4. Fastback

  Fastback Gearhead

  huutelehan sarjoja lainaan vielä tuolta Ford Freak osiosta ja ford mustang kerhon sivuilta. Ei tule heti mieleen, kenellä on irtonaisina, kymenlaakso suunnan buick 460 cid ford äijistä joku möi flowtechejä.

  Jos ei ala löytymään, niin kysytääs jos joku tarttisi peltisarjat autoonsa, niin tehdään diili että ostat ko. autoon sopivat sarjat yhteisymmärryksessä ostajan kanssa ja dynon jälkeen vaihtavat omistajaa x-euroa edullisemmin esim... tai jotain tollaista jos ei ala löytymään.
   
 5. Traveler

  Traveler 3rd gear

  Löytyy uudet jouheat pikapin sarjat, piti tehdä sama temppu...
  Jos ja kun yli 500hv/alle 5000rpm niin vuokrakin ilmainen, muuten nimellinen :lol:
  Lappeenrannassahan on/oli joku Merc huolto, joka pystyy dynottamaan
  märkänä mutta olikohan se max teho 400 tai 500 hv...
   

Kerro tästä muillekin!