Ford bronco II 2.9i korkea tyhjäkäynti.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Dankke, 22.9.2020.

 1. Dankke

  Dankke 1st gear

  Elikkä tollanen laitos kyseessä, kiekkamittari näyttää rapiat päälle tonnia, säätövara loppu eikä kierrokset laske. Läppä menee kokonaan kiinni ja ei jumita. Mistäköhän sitä kannattaisi muualta tutkia ja hutkia?
   
 2. 3964

  3964 2nd gear

  Tuntematta tapausta tarkemmin,iac,lisäilmaluisti tms.millä nimellä sitä haluaa kutsua.

  Jumittaa tai rikki.
   
 3. Ade62

  Ade62 Gearhead

  Ilmavuoto esim imusarjassa aiheuttaa tuollaisen ilmiön.
   
 4. Vermilion

  Vermilion 3rd gear

  Onko läppärunko kulunut väljäksi? Olen törmännyt sellaiseen 2.8:ssa.... ja onko tuossa 2.9:ssä tyhjäkäyntiventtiiliä jos se jää jumiin niin se nostaa kierroksia..........
   
 5. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Ääni tyhjäkäyntiventtiilille.

  Itellä oli scorpioita muutamat käsittääkseni vastaavalla colognella lähes 10v.

  Kyllä niitä sai kohtuu usein putsailla. Varsinkin kun jossain nuoruuden huumassa hetkeksi laitoin vapaavirtaus-suotimet niin sitten jo viikon välein.

  Toki voi se olla kaasuläpän asentotunnistinkin.
  Nyppää irti ja kokeile mitä tekee.

  Muistaakseni käydessä sammuu, mutta kun käynnistää uusiksi niin pitäisi toimia ihan normisti, toki kaasunvaste hieman hidas.
  Vastusarvoja en muista.
   
 6. Dankke

  Dankke 1st gear

  Tyhjäkäyntiventtiilin putsasin jarrukliinerillä ja korvapuikoilla ei vaikuttanut käyntiin, täytyy tänää tutkii tuota asentotunnistinta ja imusarjan tiivistettä, alipaineletkut ei vuotanu.
   
 7. Dankke

  Dankke 1st gear

  Liekkö kiekkamitarissa vähän heittoa ku päästöistä meni läpi. Rapiat yli tonnin näytti leimalla. Ei kyllä nyt ku tarkemmin kuuntelee ni kuulosta siltä että kävis yli tonnin kierrokset.
   

Kerro tästä muillekin!