Ford Consul/Granada

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Rockin' Reptile, 3.12.2003.

  1. rt72

    rt72 1st gear

    Mulla oli aikoinaan 72 coupe Consul, alunperin 1.7 V4 ja vielä GT! Mahtava auto, menin vaa aikoinaan myymää... Tietääkseni uus omistaja laitto siihen 3.0 kutosen ja ajo romuks...
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    joskus on tullu tollatteis vastaan ja ne on aika hienoja, riippuen kunnosta tietenki. ei taida olla ihan joka kulmalla noita Consuleita, granaatit kyllä on yleisiä.
     
  3. JB

    JB 1st gear

    Velipojalla on ´74 3.0GT coupe. ollu edellisellä omistajalla yli kymmenen vuotta kuivassa tallissa, jota ennen maalannu ja laitellu koko auton läpi.talliin joutunu koneen hajoamisen vuoksi. ostettiin se sieltä tallista noin 4vuotta sitten jonka jälkeen veli sai auton itelleen ja on nyt taas konetta vaille. jotaki se on puhunu 3.0litrasesta ja 4/71 blowerista.. :grin:
     
  4. jykä

    jykä 1st gear

    Ostimpa pari päivää sitten projektiksi 3.0 gxl -72 granadan.Konetta huutais muuten suht hyvä.Joskus 80-luvun lopulla mulla oli -72 consul 3.0gt.rek XE-649.Liekö vielä hengissä?
     
  5. poikelin

    poikelin Gearhead

    Vai konetta huutelette. Kattokaas mitä myyn varaosapalstalla. Ei tarvi tapella jumissa olevien pieni projekti -koneiden kanssa.
     
  6. jykä

    jykä 1st gear

    olis ihan hyvä kone,mutta taidan käydä mikkelin kupeelta kokonaisen ajokuntoisen(kannentiiviste?) 3.0 automaatin.Sais samalla varaosia pirusti.Ja hintaakin roimat 250€!
     
  7. poikelin

    poikelin Gearhead

    Juu huomasin saman ilmotuksen. Hetken jo mietin kunnes tulin järkiini. Mä harrastan capreja..en consuleita tai granadoita vaikka noi kaks granaatin jälkeä pihassa lojuukin vielä.

    Kannattaa muuten hakea toi. 250e on sopiva hinta.
     
  8. jykä

    jykä 1st gear

    no joo.Caprit on minullakin kiinnostavampia,mutta kaikki muutkin vanhat vehkeet kiinnostaa.Ja tuossa granussa ois Capriin hyvä tekniikka.Tuli tuo ykköskopan raato myytyä,harmittaa!
     
  9. poikelin

    poikelin Gearhead

    Jos toi on noin suunnilleen ajokelpoinen ja varsinkin alkuperäinen 3-tonninen ei sitä kannata purkaa. Mä varmaan joudun myymään ton Caprinikin pois talven aikana. Hiljenee se osasto...damn.
     
  10. jykä

    jykä 1st gear

    niin,onhan noita sitten kaksi alkuperäistä 3.0gxl:ää,en tiiä missä kunnossa tämän mikkelin vehkeen koppa on mutta tuo mikä on pihassa on kohtuu hyvä ja merkitkin on tallessa.Voisi tuohon huonompaan suunnitella vaikka roverin kasia,kaverila ois kone joutavana.
     
  11. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Nykyisen autoni myyjällä oli joskus ollut Consul coupe. En siitä enempää tiedä kuin sen että se oli "isommalla koneella",
     
  12. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    mulla on consulissa caprin tekniikka. eikä noissa autoissa oo paljon eroa mutta consuli on isompi. tai ainakin mitä kaverin kakkoskopan capri on.
     
  13. jykä

    jykä 1st gear

    no joo enemmänkin taitaa ainoat samat osat olla kone ja laatikko.Muuta yhteistä ei juurikaan löydy.Haen varmaan ensiviikolla tuon toisen granun,voisin katella oisko siinä ehjää takapuskuria.
     
  14. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    no jotkut luulee tuota capriks. muttei se ole. minäki oon ettiny tuohon minun cóupeen takapuskuria ku entinen näyttää aika pahalta.
     
  15. Oli 8vuotta sitten viimeinen Granadani ´75 coupe johon oli vaihdettu fordin 289 v8 ja fmx automaatti.... Sitä ennen oli kaksi 3.0 v6 consul coupea. Kivoja autoja ja tilaa ja ajomukavuutta oli mukavasti. Missähän mahtaa se v8 koneinen olla nykyään ,vieläkö hengissä rek. muistaakseni sar-522? Nykyään oon siirtyny vanhempaan kalustoon ja amerikkalaisten suuntaan :wink:
     
  16. jykä

    jykä 1st gear

    Tänään soittelivat Vääksystä,ois 2.8(ei i) granada kolaroitu hyvällä tekniikalla ja hintaa 100€.Pitäis viikonlopun aikana hakea tai menee paaliin,ollapa lähempänä!Helevetti
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hienoja autoja. Kaverilla oli 90-luvun alussa 3,0 ghia granada ( 74 tai 75 muistaakseni), valkoinen auto mustalla vinyylikatolla ( alkuperäisellä luukulla). Oikein miellyttävä reissupeli, tuli heitettyä reissua sillä pitkin poikin. Sitten se myytiin muistaakseni jyväskylään, hitto kun ei muista kilpiä, ois kiva tietää onko toi vielä hengissä. Myyntihetkellä oli ainakin täysin kunnossa ( tekniikka oli vasta rempattu, auto maalattu ja sisustettu)
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    onkohan näille kyseisille autoille minkään näköstä kerhoa/yhdistystä suomessa? tuolla on capri/escort(mk1/mk2) mutta kyseiselle autolle ei näy löytyvän. itellä on 2.8i granadan cóupe vuosimallia -73
     
  20. Rockin' Reptile

    Rockin' Reptile 1st gear

    ei varmaankaa ole. ei ainakaan minun kohalle ole sattunu ku noita ford clubeja. olishan se jees jos tollanen olis näillekki mutta minkäs teet.
     

Kerro tästä muillekin!