Ford Courier -60

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kaitsur, 22.1.2006.

  1. Tuplawee

    Tuplawee Gearhead

    Aivan totta, nyt muistankin. Asui tosiaan ihan Shelliä vastapäätä. Oli myöhemmin muitakin jenkkiautoja.
     
  2. -TH-

    -TH- Gearhead


    ei se kovin pervoa ole....härveli kun on sopattu ja silloin ,ymmärtääkseni ransun katonpalasista oli viisainta kyhätä uusi pinta.
    pari kertaa kävin vilkaisemassa fordia kun se oli työn alla, haapaniemellä vai liekkö sitten jo särkiniemen puolta se missä paja oli.
    vieläkö siinä on ne liekit?
     
  3. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    No nyt kässäsin. :wink:
     
  4. Pande_K

    Pande_K Double Gearhead

    Tuoltapa löytyi kuva -60 Courierin esitteestä http://www.lovefords.org/printit/60courier.htm

    Tupis, olisiko niin, että Courier ei henkilöautoihin keskittyvässä kirjallisuudessa esiinny, jos se on luettu hyötyajoneuvoihin. Eihän Rancherot ym. myöskään usein kataloogeissa ole. Tätä en keksinyt itse, yksi paremmin asioista perillä oleva taho vinkkasi, että ehkä Courier kuuluu paremminkin pakupuolelle ja siksi sitä henkilöautoista puhuttaessa ei mainita.
     
  5. pötkö

    pötkö Gearhead

    itävantaalla on yksi -60 kuriiri ollut samalla hemmolla yli kaksikymmentä vuotta.Isolohkolla ja tomaatilla kolmiovinen malli.
     
  6. Polara

    Polara Gearhead

    Eipä oo liekkejä ennää siinä, kun on kokonaan pellille hiottu se auto!
     
  7. -TH-

    -TH- Gearhead

    aijaa, oliko miten syheröä se koppa? muistelisin vaan että puuhamassaa siihen taisi rakentajat leipoa ihan luvan kanssa. itsekin tuumailin ostomielessä kuriiria silloin joskus.
     
  8. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :eek: Puhutaanko nyt siitä Catsi Niirasen tekemästä autosta?Mustaa pleksi ikkunaa ym?
     
  9. tcb62

    tcb62 Gearhead

    Takaa ajatusten virran ja menneet he kai ovat jo maahan parempaan niinkuin vanha musta Joe.....................Sherwoodissa noin 30 vuotta sitten vähän ennen Sotoo ja kalmaa Zipiläiset jätkillä pun/valk. 60 Courier ja kaippa toi Stemari Lefankin flygärin vanhalla parakilla seissyt valkonen kääntösiipi Courier jo mailinsa on mitannu ja siirtynyt autuaimmille asfalteille...........niin ja Keriharjussa Kaarelan kulmilla loju joku...
     
  10. hotit

    hotit Gearhead

    60

    Kävin aikanaan katsomassa ja ostattelemassa, noin pari vuotta sitten, Siilinjärvellä yhtä 60 Courieriä, sininen ja liekit, sekä chopattu. Kyseessä ei ollut sama, minkä Catsy rakensi aikanaan Järvenpäässä. Tämä silloinen Siilinjäreläinen yksilö oli jollain väärällä katolla, todennäköisesti tuo Transsu malli.

    Porvoossa oli joitain vuosia sitten yksi musta Courier. Kohtalaisen siisti silloin. Tästä taitaa olla jo likimain 6 vuotta, kun tuon näin. Samalla omistajalla oli myös katoton 60-luvun alun foortti.

    Vuodelta kivi ja kirves muistan Sherwoodin "veljeksillä" olleen 60 Country Sedan. Olisikohan ollut Varstan Peten auto. Sellainen vaaleahko vihreä. Jäi vaan mieleen hienot rosterilipat ovien ikkunoiden päällä. Ja matala se oli.
     
  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ai "Fisu" Jonin auto? Odottaa ah niiiin kalliita yläpalloniveliä että sais leimaan ja eiköhän ne pohjatkin joskus valmistu että sais kunnon värin päälle. Fisu kun tuppaa ottaa niitä pohjia aina kun tallilla on.. On muuten helvetin kalliit alustan osat 60-61 Foordiin.
     
  12. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Se lehdessä esitelty alkoi vaatimaan jo muutakin kuin vahausta ja öljynvaihtoa. Toissakesänä se oli jo tallissa pukeilla.
     
  13. scamp

    scamp Gearhead

    fisu kuriiri on muuten 61.On tullut ajettua ja laulattua ko. autossa.
     
  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Joo '60 ja '61 kuriirissa ei oo ulkonäöllisesti paljon yhteistä.Se on kyllä hassua miten eri näkösiä ne ovat vuonna '60 falconin kanssa... :eek: ..Sittenhän jo vuonna '61 takavalot olivat pyöreät ja takaikkuna tolpat pystyt ja kapeat...Ja 1961 oli viimeinen vuosi kun täyskokosta varkku fordsonia sai parilla ovella...Ikävä sinänsä...
     
  15. pötkö

    pötkö Gearhead

    Ei tämä on tuolla itä-haksilassa.Ajeltiin nöösinä sillä Teukan kanssa taisi olla sillon Teukan systerin nimissä tämä peli.Oli valkoinen väriltään ja beibimoonit alla.Ja on 60 mallia
     
  16. grease gun

    grease gun 1st gear

    Tämä riksun-61 sininen FK-50 oli mulla joskus 90-luvun alussa.Meni multa Hämeenlinnaan vaihdossa,silloin vaaleansinisenä ruutukatolla.Sen koommin en autoa oo nähnytkään,liekkö hengissä vielä.
     
  17. BIRDFLYER

    BIRDFLYER 3rd gear

    Vähän off topicccia, mutta voortteja kuitenkin..
    FK-50 havaittu hengissä October Swapissa Teivossa mennä syksynä. Hieman oli Dearbornin malli saanut luovuttaa omistajan mieltymyksille.
    Liikenteessä siis mikä tärkeintä.
     
  18. pequli

    pequli Gearhead

    Tuo FK-50 oli Turussa joskus 70-luvun loppupuolella. Silloin väri oli valkoinen.
     
  19. ET

    ET 1st gear

    "kalliit" on kovin suhteellista.
    http://www.kanter.com/p58-fkd.html#Ford
    ^ etupään puslat, raidotankojen päät, pallonivelet yms makso pakettina suomeen tuotuna muistaakseni jotain yli 400€ ($295 jos haluaa ite hakee)
     
  20. ET

    ET 1st gear

    Se lehdessä esitylty "Catsin" Courier tarvii atm eniten motivaatiota. Pukeilla on ja odottelee uusien, jo olemassa olevien, osien kiinnittelyä ja muuta hauskuutta.
     

Kerro tästä muillekin!