Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

 1. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Onkohan Suomessa yhtään tuollaista uudempaa (1998->) Crown Victoriaa? Sellaisia siis, mitä jenkkien poliisiautot ja taksit varmaan 90%:sti ovat?
  Jotenkin silmää miellyttävä auto, vaikka se Ford onkin... :wink: Onhan se sentään viimeinen perinteinen jenkki. Tuotanto jatkunee ainakin vuoteen 2010 asti.

  [​IMG]

  Huhujen mukaan Jari Mäki on tuonut yhden uudemman poliisiauton, mutta siviilimalleja tuskin kukaan on tänne raahannut. Ei varmaankaan muuttoautoehdokas nro. 1. :rotfl: Eipä niitä muuten kilpiin taida saada.

  Tuollahan noita olis -> www.used-police-cars.com Aitoja Police Interceptoreita.
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Yhden tuollaisen perässä olen ajanut kerran kuopiossa muistaakseni 2002 tai 2003. Silloin kyseessä oli sinisillä CD kilvillä oleva USA:n suurlähetystön auto.

  Tuollainen olsi kiva saada käyttöautoksi, kun kerran harrasteautona on Crown Victoria.
   
 3. Fukov

  Fukov 3rd gear

 4. JavelinAMX-71

  JavelinAMX-71 1st gear

 5. Tupis

  Tupis 3rd gear

 6. mike-79

  mike-79 1st gear

  Ajoneuvos Crown Victoria poliisiauto

  Ajoneuvoksessa vilahti Jari Mäen 2001 Crown Vic polliisiauto, mitenköhän sen on saanut Suomessa rekisteriin, vai onkohan muuttoautona joku tuonut ja Mäki ostanut sitten, etu/takavalot ainakin näyttää ihan vakioilta. Saman ohjelman Town Car -limossa oli etu/takavaloissa kaikenlaisia viritelmiä, että on mennyt läpi katsastuksesta...

  Crown Vicci:
  http://www.jarimaki.fi/Default.aspx?id=502544
   
 7. dart72

  dart72 1st gear

  minulla on vuoden 95 mercury grand marquis ls 4.6 v8 ja olen autooni ollut erittäin tyytyväinen (lähes vastaava kuin tuo crown victoria mutta paremmin varusteltu) 8)
   
 8. jeddah

  jeddah 2nd gear

  Heinolassa USA-osan takapihalla oli ainakin syksyllä vielä tommonen valkoinen Crown Victoria kilvettömänä lojumassa purkuautojen keskellä...
   
 9. mike-79

  mike-79 1st gear

  kyllä näiden uudempien kilpiin laittaminen taitaa olla tehty niin vaikeaksi, että romikselle kannattaa ennemmin viedä...
   
 10. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  No joo, ostin huutokaupasta -92 vuoden crown victorian talviautoksi. Hinta oli tosiaan pöyristyttävä noin 430 euroa. Viikon verran olen sitä pyöritellyt ja on erinomaisen miellyttävä auto ajaa, suosittelen. Mikä ettei olisi, takaveto, rungollinen auto (ei kai sillä muuta vaikutusta ole kuin mukava tietoisuus asiasta), v8, tomaatti tietenkin. Ilmastointi on kaputt, muuta (pahaa) vikaa ei vielä ole, katsotaan miten äijän käy...

  Jos kullajolla on kokemuksia mitä kannattaa tarkistaa, mitä heikkoja kohtia noissa on tms ja yms, niin olis hjauska kuulla. Näitä ei tosin taida olla kovin montaa suomessa, ymmärrän jos vastauksena on syvä hiljaisuus.... :rotfl:
   
 11. met59

  met59 Gearhead  nyt niitä on kolme...
   
 12. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Ford tuli taloon!
   
 13. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Onnittelut poliisimallista (P71).

  Tohon omaan 2008 kirjotelmaan päivitystä, auto oli sen talven jokapäivän käyttis, samoin koko seuraavan kesän.

  Sitä seuraavan talven ja kesän auto oli vapaalla.

  Viime talvena se oli taas käyttis, viime kevään ja kesän auto seisoi heinikossa rengas tyhjänä.

  Nyt syksyllä laitoin ilmat renkaisiin ja vaihdoin öljyt ja nyt se on taas käyttiksenä, joka päivä työmatka.

  Korjauksia: laturi romikselta (jotain 20.-). Takajarrupalat ja satulojen tapit/puslat uusin. Siinä se :eek: . Alkaa olemaan kaikkien aikojen paras kustannus/hyöty suhde tossa autossa. En ole edes tulppia vaihtanut.

  Tuo 2004 malli on toki jo modernimpi, koppa melko lailla sama keulaa lukuunottamatta. Loota ainakin on elektroninen ja taitaa venttiileitäkin olla enemmän?
   
 14. slitre

  slitre 1st gear

 15. Jza

  Jza Double Gearhead

  Mistä sä siis sen ostit?

  Vähän käsittämätöntä, että noita lujimpia vehkeitä ei tänne ole koskaan jaksettu roudata, Ja muiltakin merkeiltä on tuotu lähinnä koppi -editionit ja SF-moottoreilla varustetut veronkiertohirviöt. Transport 2.3, Neon...
   
 16. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Vain 2003-2004 Marauderissa oli 4-venttiilikannet. Muissa Panther alustaisissa ollut vain 2-venttiilisiä kansia 4.6 Modular-moteissa.

  Mallivuodelle 2003 tuli melkoisesti uudistunut Panther alusta. Mm. uusi painevesimuovattu runko, hammastanko-ohjaus, alumiiniset tukivarret jne.
   
 17. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Kiitos! Belgiasta löytyi LAPD:n entinen koirankuljetusauto. (K9 -unit) Koriltaan aivan virheetön, mitä ei voi kaikista entisistä poliisiautoista sanoa. Tekniikka pelaa hienosti ja edellinen (siviili)omistaja on teettänyt kaikki huollot Fordilla. Pitää kilvittää tuo kevään aikana, kunhan valomuutosasiat selkiävät...

  Jotain osatarvettakin olisi. Ei kenelläkään ole jäänyt ylimääräiseksi 2000-lukuisen Lincoln Town Carin nahkapenkkejä? Mustat taikka harmaat, mieluiten. Takapenkin tilalla tuossa mun autossa on hauska alumiininen koppi ja etupenkit on ankeat poliisijakkarat. Kun sisusta menee joka tapauksessa uusiksi, niin vois vähän päivittääkin sitä samalla.


  [​IMG]
   
 18. mike-79

  mike-79 1st gear

  Hieno on, varmaan tiedätkin jo, tuohon korimalliinhan löytyy takavalot keltasilla vilkuilla, niitten kait pitäis silloin mennä niillä uusilla säännöillä läpi. Itseäkin on himottanut crown vicin tuonti jo pari vuotta ja jos noi valosäännöt nyt oikeasti muuttuu järkevämmäksi niin ei joutuisi koko autoa pilaamaan.
   
 19. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Juu, keltavilkkuiset takavalot on tilauslistalla. Eteen olikin jo edellinen omistaja hommannut kaikki uudet (DOT) valot ja vilkut.

  Ei näitä uudempia järin montaa ole Suomessa. Tiedossa on 4 kpl (2001, 2002, 2003 ja 2004) ja nyt tämä minun 2004. On varmaan muitakin.

  Pari lisäkuvaa:

  [​IMG]

  Mukavan siistikuntoinen konehuone: 8)

  [​IMG]
   
 20. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  On kyllä häijyn, ja viimeisen päälle siistin, näköinen peli.

  Tämän mun auton ostin siis huutokaupasta kanadassa, mainitsin tuon hinnan hämäävästi euroissa. Siellä myydään kaikenlaista RePoa, diilereiden vaihtoon tulleita, kuolinpesiä ja tiesmitä.
   

Kerro tästä muillekin!