Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

  1. Beach

    Beach 2nd gear

    Ei ole ollut partiokäytössä tämä mun auto. Mutta jonkinlainen siviilipoliisiauto se on ollut.
     
  2. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Eikö sitä ominaisuutta pois saa normaalin tavoin ?
    Ainakin normi panttereissa taitaa mennä niin "ohjelmointi" , että keypaneelin kautta vanhemmat ja uudemmat keskuslukon nappei rämppäämäl ? o_O
    Kunhan utelen..
     
  3. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Luulin ensin, että kyseessä on juurikin se "auto-lock"-toiminto. Sen sain ohjelmoitua päälle keskuslukon napeista, ja sitten testasin siten että kun auton käynnisti, avasin keskuslukon ja lähdin ajamaan, niin se kyllä lukitsi ovet heti kun auto oli liikkeessä. Eli tämä on nyt joku muu, tai vika.
     
  4. El Rikhardo

    El Rikhardo 1st gear

    Tottahan toi on että harvoin tarvii muita ovia avata kuin kuskin. Silti mun mielestä sais 2000-luvun autossa olla kake ovien avaukseen. Mun autossa on vielä sillä tavalla, että kun painaa kuskin ovesta ovet auki, niin takaovet ei siltikään aukea ulkoa ennenkuin nostaa sen lukitusnupin sisältä ylös?
     
  5. Tseitsei2

    Tseitsei2 3rd gear

    Aukeeko jos painaa sitä nappia toiseen kertaan?
     
  6. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Itse varmaan tarkistaisin sen molempien puolien "keskuslukkopaneelin" kun varmasti helpolla saa käteen ja sitten vain hämmästelee/mittailee läpi.
    Kuitenkin ohjaukset kulkee toistensa kautta niin voihan se olla, että jommassakummassa on jotain vikaa tai jotain mielenkiintoisia kytkentöjä tehty ? o_O Sitä kautta pystyisi paremmin ainakin hyväksymään, että olisi ominaisuus kun olisi sen katsonut.
     
  7. Beach

    Beach 2nd gear

    Mullakin riippuu kuun asennosta, että toimiiko keskuslukon nappulalla myös kuskin oven lukko, vai ei. Mutta sellaisen käytännön opetellu, että pistän kuskin oven kiinni avaimella. Kerran tilannut hinausfirman avaamaan ovea, kun painoin ovet nappulasta kiinni, vaikka avain oli virtalukossa. :poff:

    Lisäys: Sen verran siitä viisastui, että jatkossa kesälomareissuilla on naisen käsilaukussa vara-avain. :p
     
  8. JoRkKiS

    JoRkKiS Gearhead

    Näin on käynyt itselleenkin, mutta en tarvinnut kyllä hinauspalvelua vaan muutaman kilometrin päästä toiset avaimet. Löin vehkeen talvella hetkeksi käymään ittekseen ja samalla "avasin" keskulukon nappulalla ovet ja siinä kohtaa kun ovi pamahti kiinni tuli etiäinen, että mahdoinkohan painaa oikeaan suuntaan. :oops: tämä oli kyllä subben kanssa, mutta omaa tyhmyyttä kumminkin.:D
     
  9. El Rikhardo

    El Rikhardo 1st gear

    Ei aukea. Lukkoon menee kuitenkin kuskin oven lukitusnapista.

    Mulla on ollut jo pari vuotta toiset avaimet taskussa just siltä varalta että auto lyö ovet lukkoon
     
  10. El Rikhardo

    El Rikhardo 1st gear

    Tietääkö kukaan mistä sais tietää co2 päästöt autoveroilmoitukseen? 2011 flexi fuel vehje siis.

    Tai kelpaako katsastuskonttorilla otettu päästötodistus tuohon?
     
    Muokattu: 6.6.2019
  11. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    Katsastus olisi edessä ja huomasin yks päivä, että töötti ei enää toimi. Mittasin virrat töötin päästä niin sinne ei tullut mitään. Töötin releelle ei tullut herätettä, eli signaali katkeaa jossain ratin ja sulakeboksin välissä. Onko näissä tiedossa jotain tyyppivikaa esim. ratissa? Äkkiseltään tuntuu työläältä alkaa tutkimaan johtosarjaa...
     
  12. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Se "clock spring" taitaa antautua ajan kanssa. Mulla ei toimi cruisesta kaikki napit, mutta en ole jaksanut vielä perehtyä siihen, kun toimii vielä jotenkin.
     
  13. sikaprice

    sikaprice 3rd gear

    Door key pad oli päästänyt kosteutta sisään ja oli aivan oikosulussa ja ruosteessa..
    Sattuisiko jollain olla ylimääräistä sellaista vm 1998-2002 panther platform autosta?
     
  14. HankVonHertzen

    HankVonHertzen 1st gear

    Moi. Onkohan jollain tietoo/ kokemusta jäähdytinnesteistä siis Crown Vic p71 2007... Kun kaikki usa sivut tarjoo vaan motorcraftin tai prestonen keltaista. Ja niitähän ei oikein tahdo löytyä täältä. Meinasin valuttaa vanhat pois ja uudet tilalle, ni onko jotain suosituksia, merkkiä??? Tällä hetkellä on vihreät nesteet, ilmeisesti edellinen omistaja vaihtanu suomessa?
     
  15. HankVonHertzen

    HankVonHertzen 1st gear

    ... Joko sait töötin toimimaan??? Oli ainakin itellä töötti pois pelistä, en tiedä kuinka kauan... Mutta ennen katsastusta kans huomasin. Jos vic on ollu partioautona, niin ne on reitittäny töötin/pillit eri tavalla. Kun auto myydään pois, ni ne katkoo johdot, pillit, valot etc. pois käytöstä Ja silloin katkeaa normi töötti... Useimmiten katkottu helposta paikasta, keskikonsolin ja hanskalokeron välistä, vänkärin vas. jalkatilan tietämillä. Sininen johto on töötille (jatkoliittimellä johto ehjäksi) ja töötti skulaa. En tiedä onko tässä Vicissä ollu toimimatta huutokaupasta lähtien? Tuskin.. Varmaan ollu joku teippi viritelmä ja se on sit irronnut, ehkä?
     
  16. Petri R.

    Petri R. Double Gearhead

    En saanut. Vein auton leimalle töötittömänä mutta katsastusmies vaikuttui autosta muuten niin paljon, että töötti jäi hänellä siinä huumassa kokonaan testaamatta. Omani on ollut komisarion virka-autona; vilkkuvalot tuossa on ainakin ollut mutta sireenistä en tiedä. Töötti kyllä toimi aiemmin, mutta voihan olla että sieltä on joku johtoviritys lauennut kun vetelin soittimelle RCA-johtoja kojelaudan sisältä, joten kiitos vinkistä.
     
  17. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Jos siellä on kirkkaanvihreät niin jatkaisin vihreillä. Jos taas haluat vaihtaa enempi orggikset niin tyhjennys ja huuhtelu. Netistä voi katsella orggisnesteiden ominaisuuksia ja vaihtaa sopevimmat tilalle.
     
  18. maverick999

    maverick999 Gearhead

    Onko joku perehtynyt rattilukkoon? Omassa Town carissa ei tunnu olevan ollenkaan rattilukkoa. Onko paha homma purkaa?
     
  19. Bay City Bstrd

    Bay City Bstrd 1st gear

    Huuhtele vaan vihreät pois ja tilaa oikea luiru Koskenkorvalta:

    https://www.jarimaki.fi/cgi-bin/web...-nesteet&naytasivu=20187&id=0&saitti=jarimaki
     
  20. Bay City Bstrd

    Bay City Bstrd 1st gear

    Tarviiko rattilukkoa edes olla, kun vaihteisto kumminkin lukittuu P:llä?
     

Kerro tästä muillekin!