Ford Crown Victoria

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

 1. kpj

  kpj 3rd gear

  No nyt olis todettu, että ei se välttämättä tuosta johdu. Omassa syttyy sisävalot kaikista ovista...
   
 2. maverick999

  maverick999 3rd gear

  Millasia lohko/letkulämppäreitä teillä on? Saiskohan tohon 4,6:een laitettua sellasen TT-Thermon kierrättävän letkulämppärin vai onko termostaatti ongelma?
   
 3. redneck1

  redneck1 Gearhead

  Selasin vanhaa vihkoa, johon olin kirjannut joskus rekisterinumeroita niin siellä luki cop-5. Eli kun täällä on se nimimerkki COP-5 niin olen joskus bongannut sen Crown Victorian. Epäilen kyllä omistajan vaihtuneen bongauksen jälkeen.
   
 4. Beach

  Beach 2nd gear

  Millä tavalla termostaatti voisi olla ongelma, kun eihän mitään lämppäriä kai ylävesiletkuun asenneta?

  Eikös toi TT-Thermokin tule lämmityslaitteen letkuun? Eli kierrättää nestettä ns. pienessä kierrossa, jota termostaatti ei rajoita.
   
 5. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Lämppärin letkussa se on. Hyvä kampe mutta vastus kärähti heti takuuajan jälkeen. Nyt on toinen ja viimeinen TT-Thermo menossa.
   
  12345678910 tykkää tästä.
 6. Beach

  Beach 2nd gear

  Jotain ongelmia niissä kai on ollut, kun ovat tarkkoja oikeasta asennuksesta. Paha sanoa missä tapauksissa ollut laitteen vika ja milloin asentajan vika.
   
 7. Petri R.

  Petri R. Gearhead

  Eka asennus oli korjaamolla joka niitä on laitellut paljonkin. Jälkimmäinen minun tekemä joten saattaa ehtiä vielä takuuseen uusi :D
   
 8. Beach

  Beach 2nd gear

  Omien kokemusteni perusteella itse tekemällä saa parempaa kuin korjaamoilta nykyään. :(
   
  juko7 tykkää tästä.
 9. CVLX2004

  CVLX2004 1st gear

  Ite kanssa löysin niin paljon huonoja kokemuksia tosta TT-thermosta, että päädyin jenkkityyliseen öljypohjan lämmittimeen + sisähaaraan. Kauheasti muutahan se ei lämmitä, kun öljyä, mutta öljyn notkistaminen kai siinä moottorin lämmityksessä onkin ideana...

  Ostin siis tämän https://www.padheaters.com/oil-pan-heaters/th250-2-pro-th250-2. Tehoa on 250W ja mahtuu juuri ja juuri 4.6:n öljypohjaan. Asennus suht helppo, eikä huku pakkasnestettä asentaessa.
   
 10. CVLX2004

  CVLX2004 1st gear

  https://ibb.co/qpksHPV

  Tai siis öljypohja on kyllä paljon isompi kuin tuo lätkä, mutta siinä on keskellä pokkaus ropun kohdalla ja tota läpyskää ei kyllä saa sen yli taivutettua.
   
  Muokattu: 15.9.2019
 11. Beach

  Beach 2nd gear

  Öljylämmittimiä taikka säteilylämmittimiä parjataan, mutta kyllä ne ainakin pienen moottorin jäähdytysnesteenkin saa 20 astetta ulkolämpötilaa lämpimämmäksi. Alumiinia se kone ja öljypohja, että en tiedä auttaako vai haittaako se esilämmitystä.
   
 12. COP-5

  COP-5 1st gear

  Joo mä taidan olla vissiin kolmas omistaja Suomessa.
  Letkulämmitin ainakin tossa mun vehkeessä on, laitettu ns. ylävesiletkuun...
   
  redneck1 tykkää tästä.
 13. Beach

  Beach 2nd gear

  Jos oikeasti on ylävesiletkuun laitettu, niin lämmittää jäähdyttimessä olevaa nestettä. Ei moottoria. o_O
   
 14. COP-5

  COP-5 1st gear

  Mitähän mä oikein sekoilin...
  Katoin uudestaan niin se lämppäri on laitettu siihen letkuun mikä tulee vissiin laatikon lauhduttimelta siihen koneen kylkeen pakosarjan viereen:D:D:D
   
 15. Beach

  Beach 2nd gear

  Vai sittenkin jäähdyttimeltä lohkoon tulevaan letkuun, eli alavesiletkuun? Lootaöljyhän taidetaan jäähdyttää ilmaan, ainakin poliisimallissa.
   
 16. COP-5

  COP-5 1st gear

 17. Beach

  Beach 2nd gear

  Joo se on tosiaan moottoriöljyn lämmönvaihdin mikä on alavesiletkussa. Taitaa sekin olla poliisiauton varusteita.

  Tänään nimittäin vietin aikaa auton alla. Olisin halunnut mitata öljynpaineet 5w-20 öljyillä, mutta ei löytynyt sovitetta hyllystä. Koneöljyt tuli vaihdettua, ja eilen lootaöljyt ja suodatin pudottamalla lootan öljypohja. Katkennut pakosarjan pinnapultti tuli ulos kannesta, kun hitsasin mutterin siihen pinnapultin päähän. Äsken poistin liikennekäytöstä talven ajaksi.

  Kesän ajojen keskikulutus Fuelio-sovelluksen mukaan 12.3litraa/100km. Sekalaista ajoa.
   
 18. kpj

  kpj 3rd gear

  Täällä on nyt vuoden verran ollut tt-thermo kakkosmalli 1000w versio. Ainakin tähän asti toiminut. 1000w työpaikan tolppien takia, mutta tuntuu tuo kyllä antavan lämpöä sen verran, että moottori kuulostaa jo hiukan lämpimältä käynnistäessä. Pari tuntia on yleensä piuhassa ja lumet sulaa silloin pelliltä. Tähän asti siis vielä tyytyväinen ja saa aika hyvän paikkaan asennettua siihen jousituksen syvennykseen...
   
 19. rotax

  rotax 1st gear

  Ongelma,,, omaan -03 vaihdettu bensapumppu paketti, mut mittari näyttää tyhjää ku laittaa virrat päälle.Pumppu irti tankista ja katsottu et ei koho jumita. Kokeiltu orkkis pumpulla myös ja sama vika, näyttää tyhjää. Tankissa bensaa 10-15 litraa. Vikakoodit nollattu, herjasi b.pumppua. Tankkasin 25 litraa mut neula pysyy alhaalla.

  Missä vika?:(
   
 20. rotax

  rotax 1st gear

  AI,,niin vikakoodi ei tullu uudestaan kun laitto käyntiin.
   

Kerro tästä muillekin!