Ford Crown Victoria

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1purehell, 13.2.2007.

  1. mercury59

    mercury59 Gearhead

    Tämähän on tietenkin osin väärässä paikassa mutta onko kellään Crown Victorian peltivanteita myyydä? 16 tuumaisia
    pitäisi ainakin kaksi saada. Pete 040 5623100
     
  2. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Vanhempaa (<-2003) vai uudempaa (2003->) mallia? Uudetkaan ei Rockautossa maksa paljon mitään.
     
  3. mercury59

    mercury59 Gearhead

    2003 ja uudempaa olisi tarve. Ja joo saahan noita just rockautosta ja muualtakin noin 75 taalaa ketale. Joutuu tietysti tilailemaan jos lähempää ei löydy...
     
  4. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    54 taalaa näytti olevan. Hinta tippui joku aika sitten aika kivasti. Peltivanteita ei oikein Suomesta löydy. Lincolneissakin on pääsääntöisesti aina alumiiniset alla. Itelläkään ei ollu toisia vanteita, niin laitoin sitten kesäpyörille 17 tuumaiset. Mustat peltivanteet tietysti. :p Oli vielä oikein "Made in USA", eikä kiinalaiset.
     
  5. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Olin viikon poissa ja takas tullessa oli tilanne pressutallin osalta tämä. Lähtiessä ei juuri lunta ollut, mutta sitten tulikin pari päivää putkeen, minkä jälkeen plussakelit päälle tietenkin.

    [​IMG]
    Tosta on jo lumet luotu päältä pois. Ei näytä kovin lupaavalta, putket on solmussa autoa vasten.


    [​IMG]
    Katto...?


    [​IMG]
    Leikkelin pressut pois ja eihän tuo kovin paha olekaan.


    [​IMG]



    [​IMG]
    Etupilari, ei vahinkoa. Putken alla oleva piste on joku tahra.

    [​IMG]
    Takapilari, ei vahinkoa

    [​IMG]
    Etulokasuojassa ainoa vahinko, melko huomaamaton peukalonpään kokoinen painuma, mistä ei kannata juuri murhetta kantaa.

    Ei kai noi pellit voi kovin hepposet olla jos voi käydä vääntelemässä putket solmuun niitä vasten? Eihän ne mitään hirmu vahvoja putkia ole, mutta kumminkin...
     
  6. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Tämmönen meni satamaan eilen... Nyt vaan odotetaan kontin saapumista suomeen :) :)

    [​IMG]
     
  7. jallu81

    jallu81 3rd gear

    Mä haluan kans oman interceptorin..
     
  8. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Kannattaa pistää sitten unelmat todeks :) Nää on kivoja autoja :)
     
  9. Erska

    Erska Gearhead

    Karivanner. Komea laite! Nähdäänkö Porin seudulla ihan ympärivuotisessa arkiajossa? Vieläkö 9c1 löytyy kesäharrasteena vai korvaako p71 sen? Aikalailla rauhallisempi peli tuo p71 kuin 9c1 LT1 on. Terveisin paikallinen SS kuski.
     
  10. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Road kill on muuten tehnyt mielenkiintoisen vertailun jossa päätähtenä 03-> Crown Vic ja LT1 Caprice. Foortti tais voittaa niukin naukin, vaikka Chevyssä olikin enemmän voimaa.
    http://youtu.be/IVTz2lSePSw
     
  11. 1purehell

    1purehell Double Gearhead

    Crownvic.net on sitten ihan hyvä foorumi, josta löytää paljon vinkkejä näiden autojen kanssa elämiseen.

    Purettavista Mercury Grand Marquiseista kannattaa ostella sisustan osia, mm. jalkatilan paneelit ja kattokonsolit. Aluperäisessä poliisiautossahan ei juurikaan sisävaloja ole (pl. se pyöreä "ticket light") ja näissä Mercuryn osissa on sitten näitä valoja. Rockautosta löytyy Lincolnin tai Mercuryn sivupeilit (pelkät lasit), joissa on lämmitys. Sopii suoraan vanhan peilin tilalle ja johdotuksetkin on jo valmiina. (Vaikka Fordeihin ei ole lämmitettäviä peilejä saanutkaan)
     
  12. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Kyllä se tulee raakaan ajoon :) 9C1 lähti Jämsään tossa syksyllä. Sen tilalla on nyt 98-Town Car. Sillä kurakelit ja Crownilla hyvät kelit :) Törmäillään varmaan ainakin cruisingeissa.
     
  13. karivanner

    karivanner 2nd gear

  14. montego

    montego 1st gear

    Minkähänverran tuon ikäluokan autolle tulee veroja ?
     
  15. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Laittelen infoa siitäkin, kunhan se joskus selviää. Pari vuotta sitten 2003 mallista oli maksettu 3500 euroa.
     
  16. karivanner

    karivanner 2nd gear

    Pistin rahtifirmaan viestiä, kun 6 viikkoa on jo kulunu. Vastaus oli että auto seisoo edelleen satamassa, koska toinen auto minkä piti tulla, ei ole saanut sitä tuotua. WTF! Nyt vituttaa.
     
  17. Erska

    Erska Gearhead

    Järjetön omistamisen himo tullut LTD korista seuraavaan Crown Victoria korimalliin. Tuohon 97 asti olevaan.

    Olen X-Filesiä katsellut ja siellä Mulder&Scully vetää moisella ihan pakasta vedetyllä... Jotenkin tahtoisi sellaisella ajaa ympärivuotista ajoa... Muijakin jo alko lämpeemään korimallille. Toki se innostu myös F250 1975 Pick-Upistakin samassa sarjassa... :lol:

    Taidan kuitenkin pitäytyä alkuperäisessä suunnitelmassa eli Texasin seudulta 94-96 vuoden Buick Roadmaster STW ja Crown tulee hyvänä kakkosvaihtoehtona jos ei löydy syksyllä moista :)
     
  18. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    ^ Nyt olis hyvä aika tehdä hankinta, nimittäin nuo 92-97 mallit on poistuneet liikenteestä todella tehokkaasti. Välillä putkahtelee myyntiin jonkun papan viimeiseksi pirssiksi jääneitä yksiloitä, ja nekin menee sikahalvalla. Loput menee suoraan romiksen kautta paaliin, vaikka esim ruostettahan noihin ei meinaa saada millään tarttumaan. Arvostus on tasan nolla.
    Roadmaster ihan eri juttu.
     
  19. |Lake|

    |Lake| 3rd gear

    Mulla löytyy kaikki X-files jaksot dvd:ltä ja tulee katsottua viikoittain :lol: Sama ajatus on käynyt mielessä niitä katsoessa. Ei olisi ihan mahdoton ajatus hankkia Crown Victoria jossain vaiheessa vaikka melko vannoutunut Chevy mies olenkin... Vuoden 1995-1997 malleissa on minun mielestä hienommat takavalot, sellaisen voisin ottaa :wink:
     
  20. karivanner

    karivanner 2nd gear

    23. huhtikuuta on Crownin arvioitu saapumisaika suomen satamaan. Aika pitkä 4 kk odotusaika perskele. Mutta eipä noi rahtifirmat tyhjiä kontteja tänne lähetä, sen takia joutu odottamaan.
     

Kerro tästä muillekin!