Ford Custom 500 1964 *** AYL-60

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Fordhomo, 22.8.2003.

 1. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Kaikkien lauluautojen juoppo eno ja kiertopalkintojen kruunaamaton keisari on jälleen tänään palannut kilpiin ja tien päälle. Pari vuotta kestänyt seisonta ja lepäily on ohi ja fiilikset jälleen itä-autoajeluiden jälkeen aika ylhäällä.

  Mulla on auton historia aika hyvin tiedossa, kiitos Ford Freakien, mutta pari vuotta uupuu ennen Keravalle paluuta. Asiasta ja autosta jotain tietäviä historian osalta (=omistajaketju), voi lähettää mulle yksityisviestillä, niin voi käyttää oikeita nimiä :grin:

  Jos jollain on jotain hyviä juttuja ja muistoja ko. autosta niin kirjoitelkaa ihan julgeesti.

  _________________
  Piika on ihminen ja Ford on auto

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Fordhomo 2003-08-22 16:18 ]</font>
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Asiaa!
   
 3. cstm

  cstm 1st gear

  Komee hoppa sulla mulla on samanlainen Ford (AML-72) mikä on kuulemma ollu laulukäytössä ennen, jonkun verran historiaa tiedossa. 460cid tekniikka lähtee remonttiin ja ehkä pientä piristystäkin odotettavissa. Ens kesä ajellaan 390 "pikku moottorilla"
   
 4. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Mulla on jotain hämäriä mielikuvia, että olen jo kauan sitten törmännyt jossain tuohon sun autoon (AML-72). Kun vuonna -88 ostin ekan jenkkini, joka muuten oli myös Ford Custom 500 -64 (UUH-867), kartoitin aika laajastikin silloin vielä kilvissä olevia '64 Ford Customeita. Mikäli oikein muistan ehdin silloin bongaamaan livenä 11 kpl kilvissä ollutta yksilöä...

  P.S Olethan bonganut jo tämän
  http://www.usacarclub.net/nostalgia/mai ... A_1963.jpg
  Mainoksen autohan on -64 (kuten mainoksessakin lukee), ihmettelen mistä kerhon pojat ovat saaneet päähänsä että tämä olisi '63. Lähetin asiasta oikaisu meilinkin joa ajt sitten, mutta eipä näytä tuottaneen tulosta.
   
 5. bbford

  bbford Gearhead

  Pidä hauskaa peltisarjojen teon kanssa....:smile:
   
 6. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Huomasitteko 64 Customin mainoksessa on lokasuojien päällä ns.tähtäimet mitä ei ollu kuin Galaxiessa.
   
 8. Christoffer

  Christoffer Gearhead

  näin off topic mutta minulta löytyisi tuo samainen mainos lappu jos jota kuta kiinnostaa(ei rypistelty..) tai jos usacarclub haluaisi ehjemmän kuvan..
   
 9. Chevy ´53

  Chevy ´53 Gearhead

  Olethan lukenut vuoden 2002 rock´n´roll-vuosikirjan? Vai oletkohan peräti fordjutun kirjoittaja??? :-o
   
 10. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  En oo itte kirjottaja, vaan se kaveri jolle se siinä kirjassa päätyi ja jolla se yhä on... toistaiseksi, sillä ton biilin kohtalohan on kiertää, eikä jäädä yhden miehen "leluksi" :grin:
   
 11. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Ja kuin vastauksena edelliseen, AYLi lähti toissa päivänä uuteen kotiin. Pankissa kasa rahaa, mutta haikea mieli... no, onhan tota Fordiumia tuossa parkkipaikalla odottamassa suomalais-ugrilaista piharemonttia :grin:
   
 12. sami

  sami Gearhead

  Ja jotkut jaksaa vielä olla huolissaan jostain osien vaihto prossista. :wink:
  Äylissähän niitä ei ole laisinkaan.

  hyvä että rottelo sai uuden kodin taas ja pitkällisen väsytys taistelun jälkeen on yksi entinen letukka mies lisää fordien pauloissa. :smile:

  _________________
  *Ford Galaxie 500 XL Fastback-64*

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: sami 2003-10-08 23:24 ]</font>
   
 13. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Jaaha, Äyli taitaa vaan jatkaa matkaa. Jollei ap ilkeä kertoa minne kiesi meni, niin uusi omistaja voisi kehdatessaan tuoda ittensä julki täällä... Perkele, siitä autosta täytyis tehdä leffa... legedaarisempi kuin 10 Christineä :lol:

  Ja jos uusi omistaja haluaa välttämättä mustan maskin Äyliin, ei kannata maalata siinä nyt kiinni olevaa. Multa löytyy Äylin oma maski mustaksi maalattuna varastosta...
   
 14. sami

  sami Gearhead

  Hyvinkäällehän se tietty. taitaa olla kohta 1/3 suomen -64:sta hyvinkäällä.
   
 15. julli

  julli 1st gear

  Kellähän olis myydä peltiosia tai vaikka koko raato??? Kohta puolivuotta oon metästäny enemmän jä vähemmän aktiivisesti vaan ei taho löytyä mitn..autoni on siis galaxie 500 vm. -64
   
 16. hotit

  hotit Gearhead

  ayl

  Mulla on edelleen tallessa AYL- takapuskuri- tai se mitä siitä jäi jäljelle Keravavuosien jälkeen 80-luvulla. Oliko se jokin taksi, joka raappasi toisen kulman pois, vai mitä- en muista. ostin tuon puskurin jonkin jäähallin cruisingissa käydyn keskustelun jälkeen. Muuta en kyllä enää muista. Samoin kuin mulla on takapuskurin raudat mallia 64. Näistä voisin myös luopua, jos joku osien tarvitsija löytyy.

  Mulle tuli aikanaan Uudestakaupungista muuan ylimääräinen runko, jolla on aivan erityinen suhde AYL:n. Tarvitsin runkoa toisaalla...
   
 17. cstm

  cstm 1st gear

  Noniin nyt oilis meikäläisen -64 customi taas hengissä tarvis vaan käyttää se konttorilla ja kovaa ajoo vaan, mukavasti toi islohko sitä vie (460+C6). tossa ois juhannuksen jälkeen tarkotus vuokrata räyskälän kenttä ja ottaa mittalaitteet mukaan ja kattoon miten se oikein kulkee laitetaan tänne sitten infoo jos se nyt onnistuu edes
   
 18. xp

  xp Gearhead

  80-luvulla oli jossain lehdessä (Slow Down tai Primer?) juttu korinvaihdosta 4D:stä 4D:ksi. Eli varmaan tämä auto.
   
 19. cstm

  cstm 1st gear

 20. Fordhomo

  Fordhomo Gearhead

  Sama kiesi :wink:
   

Kerro tästä muillekin!