Ford Econoline

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Swinger, 10.7.2009.

  1. Swinger

    Swinger Gearhead

    Ois tossa pienissä suunnitelmissa tuoda jenkeistä syksyllä mahdollisesti mahdollisimman uusi Econoline.. vuosi malliltaa 2000-2007 miten nyt sitten sattuuu sopiva löytyy. Mitä helvetin muutoksii noihin koteloihin on tehtävä.. valot, vilkut ja sellaiset tiedän. Mites toi nopeuden rajoitin, voiko sitä mitenkään kiertää 2001 ja uudemmista ? Pitääkö autoon hankkia katsastusta varten joku tyyppihyväksyntä vai mikä vaatimusten mukaisuus todistus tai joku sellainen... mistä sellaisen saa ja mitä maksaa ?
     
  2. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Rajottimen ikäraja tais olla 10/01, eu vastaavuustodistuksen tarttee, niitä saa eri paikoista, mulla on just 3 auton paperit työn alla.
     
  3. HV

    HV Gearhead

    Viime viikolla leimasin -04 Dodge Ram 2500:n, niin ei tarvinnut rajoitinta kun päästöt oli kohdalaan. Aika kivasti on noissa nyky dieseleissä vetoja, noinkin isoksi autoksi... Menee helposti ylinopeutta.
     
  4. Swinger

    Swinger Gearhead

    Onko täällä mitään esteitä esimerkiksi saada -06 leimalle ? noissa cummins koneissa ei ilmeisesti kaikissa malleissa tarvii rajoitinta koska just noi päästöt ei ylity, mutta natikan koneet vaatii sen sillä niissä on sen verran enemmän päästöi jotta rajoitin tulee pakolliseksi?

    Pystyykö ton rajoitin homman jotenkin rakentelee sillein että laittaa jonkun kytkinmen millä pääsee sen kiertämään ja mitkä on sanktiot jos jää kiinni?

    Impala1968 sulla on ilmeisesti paljon tietoo näistä paperi hommista ja muutoksista, ni oisko paha homma laittaa vaikka priva sun numba nii voisin kysellä tarkemmin? Selviäs ehkä nopeammin asiat ja useampi kerralla..
     
  5. rkr

    rkr Gearhead

    Osta bensakoneella oleva laite niin ei tarvi rajoitinta.
     
  6. impala1968

    impala1968 Gearhead

    05 ja uudemmat tarttee rajoittimen aina. 07:aan asti menee leimaan ilman suurta tuskaa, sen jälkeen pitää olla joku vtt:n lappu.
    Mun puh on 0400-913351 Jusu
     
  7. Päivän turhin huomio. Ylen jutussa Fordin paku Texas Motor Speedway -tapahtumassa. Kuva on vaan jotenkin niin hieno..

    [​IMG]
     
    Kylmit ja juhamann tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!