Ford EEC-IV boxin virhekoodit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja lehtiju, 17.9.2002.

 1. lehtiju

  lehtiju 1st gear

  Löytyykö kokemuksia/ajatuksia mitä tulisi korjata. ECU ilmoittaa virhekoodiksi; 95 fuel pump circuit open, ECA to motor, 14 profile ignition pickup circuit fault,18 SPOUT circuit grounded / SPOUT circuit open. Oireet käytännössä ovat seuraavat;moottori käy epätasaisesti, ampuu takapönttöön, veto loppuu...tyhjäkäynnillä moottori ei oireile niin voimakkasti kuin ajossa.
  Auto on Taurus vm.-87ja 2,5 l 4cyl.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: lehtiju 2002-09-17 07:39 ]</font>

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: lehtiju 2002-09-17 07:40 ]</font>
   
 2. seppo

  seppo 1st gear

  En tiedä auttaako:
  95 (O) Fuel pump: open, bad ground or always on - Power / Fuel Pump Circuits
  (R) AIR not Diverting (AIRD) - Air Injection
  (M) Possible bad fuel pump ground or open between fuel pump and pin 8 at PCM (Fuel Pump Monitor signal) - Power / Fuel Pump Circuits
   

Kerro tästä muillekin!