Ford Explorer -91 4.0 4X4 Öljyvuoto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja käyttäjätunnus, 3.4.2006.

  1. Näyttäis vuotavan ainakin kammen etupäästä ja öljypohjan takapäästä. Ylempää ei vaikuta vuotavan. Eli öljypohjan tiiviste vaihtoon, tiputaa sen verran härskisti.
    Kysymys kuuluu; Onko mitää mahdollisuutta saada öljypohjaa alakautta irti moottorin ollessa paikoillaan? Näyttäis olevan tosi ahdasta kaikkien alustan heepeleiden takia. Kiirekkin olis, huomenna pitäis koittaa saada tiiviste vaihdettua eikä viittis kauheesti turhaa hommaa tehdä.

    Kiitti jo etukäteen...
     
  2. mppm

    mppm 3rd gear

    onko varma ettei stefat vuoda? ei luulis kovin helposti kumisen öljypohjan tiivisteen rupeavan vuotamaan..
     
  3. Näinhän se asia olikin, ei vuoda öljypohjasta. Auton alla kunnollinen tarkastelu osoitti öljyn tulevan ylempää ja ilmeisesti kammen takapään stefa vuotaa kanssa. Eli moottori pois ja stefat vaihtoon jos jaksaa..
     

Kerro tästä muillekin!