Ford F-100

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Dragonfly, 6.6.2006.

  1. Dragonfly

    Dragonfly 1st gear

    Onko kellään tietoa onko kuvan yksilö jo vuosia työn alla ollut "suomi"-yksilö, vai joku jälkituonti ?

    http://www.partanen.net/gallery/display ... 140&pos=61

    No tälläisen umpikylkisen Fordin näin eräällä vanhemmanpolven pääkaupunkiseutulaisella harrastajalla vuonna 1980 hyväkuntoisena projektina. Konehuoneessa silloin muistaakseni Fordin 460. Liikenteessä tuota yksilöä en ole koskaan nähnyt.
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    :D Mitenkähän liene?! Primerissä saattoi joskus kuva olla tosta punasena? Siis jos sama 'Pistons' yksilö. Tosi ähee jääkaappi/pakastin yhdistelmä!! Väri ja mainokset nappiin!! :p ...Fenderit tekis vielä lisäpisteitä...Ellei jo ole tekeillä? Hieno joka tapauksessa!!!
     
  3. Firestone

    Firestone 1st gear

    Auto toimii kyljissäkin mainitun yrityksen kuljettimena ja on siis siirtynyt uuteen omistukseen. Uustuotu muutamia vuosia sitten.

    Jani
     
  4. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Ei ole sama yksilö kuin Pihlajiston tallissa majaillut yksilö.

    Linjalla Södis, Fiskis, Leino löytyy tietoa enemmän Pihlajiston yksilöstä.


    - Mano -
     
  5. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Jaa ,OD:lla nimimerkki fat fender:hän tuon tuotti kalifornian suunnalta karjalaan 2004. Ja täältä sitten myyty pääkaupunkiseudulle.
     

Kerro tästä muillekin!