Ford F-150 aurauskulmat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja Clipper, 28.8.2007.

  1. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Camber+caster, ei meinaa löytyä arvoja. Yhdestä kirjasta löysin paljon eri arvoja driving heightin mukaan lueteltuna, mutta ei mitään mainintaa mistä sitä korkeutta pitäis mittailla (korkeuksia neljästä tuumasta vajaaseen kuuteen). 2wd malli -86. Mistäs niitä kulmia niistä tällaisessa säädellään? (Ei selitä Haynes eikä Chlilton)
     
  2. mite

    mite Gearhead

  3. bbford

    bbford Gearhead

  4. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Kiitoksia noista. Vielä pitäis selvittää mikä mitta on tuo autozone-linkissäkin mainittu "ride height (in)"
     
  5. mite

    mite Gearhead

    oisko toi ride height pyörän ja lokarin välinen etäisyys? Jotenkin ainoo järkeen käypä. Maavara se nyt tuskin on.
     
  6. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Aika pienelle tuntuu toi vajaa 5" siihenkin rakoon...
     
  7. mite

    mite Gearhead

    voiskohon toi "ride height" olla se kuinka paljon takapää on etupäätä korkeemmalla eli navasta esim. lokarin reunaan. Noi kun tuppaa olemaan takapää pystyssä ja kyllähän se toki casteriin ja camberiin vaikuttaa.
     
  8. Clipper

    Clipper 3rd gear

    Noissahan on sellainen jaettu I-beam etuakselisto. Kuulin tuossa myöhemmin että se ride height olis pohjaanlyöntikumin ja I-beamin välinen mitta.
     

Kerro tästä muillekin!