Ford F150 Harley Davidson

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kuutio440, 21.10.2005.

  1. kuutio440

    kuutio440 1st gear

  2. Olli_

    Olli_ 1st gear

    No oho :eek:

    Tuskinpa on noita Suomessa.

    ps. Miten toi eroaa ei-hd-mallista?
     
  3. corvette63

    corvette63 1st gear

  4. B 50

    B 50 Gearhead

    Eikös noissa ole lähes sama motti, kuin Lightningissa, ahdettu.
     
  5. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    V2?
     
  6. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ei V2 riitä jenkkiautoon :rotfl: Huomattiin se viime viikonloppuna Tampereelta palattaessa kun Belairi kävi vähän oikuttelemaan ja meinas ettei se viitsikään käydä kun kahdella pytyllä. Mut V4:na se tuli sit jo oikein hyvin 80 km/h matkavauhtia kotiin semmoset 150 kilometriä :wink:
     
  7. Tupis

    Tupis 3rd gear

  8. B 50

    B 50 Gearhead

  9. B 50

    B 50 Gearhead

  10. spychobilly

    spychobilly Gearhead

    ei ole yhtään kappaletta Fordin tuomana(vanhampaa tai uudempaa mallia)ellei joku ole omakätisesti tuonu..TM:ssä oli esittely tosta lihtning:sta ainakin kun se oli tääl suomen kamaralla nelisen vuotta sitten. Ja voinen kehasta et tulipa oltua kyydissä :D (ei ollu korttia sillon muuten ajaen... :D :D
     
  11. Anti-Midas

    Anti-Midas Gearhead

    Ford H-D

    Ford H-D truckeja on tehty F150 sarjan 351W ahdettuja ja F350 pitkiä jatkohytillisiä 4WD turbodieseleitä. Riippuu vuosimallistaUusimmassa Rod&Customissa on Fordin mainos lyhyestä F150 H-D:stä. Ei ole yhtään Suomessa eikä tule, sillä kun mallia ei ole EU-tyypitetty, se ei kelpaa täällä. Risto Korhonen Suomen Fordilta yritti saada yhden Venäjllä olleen Suomeen, eikä onnistunut. Auto meni sitten käsittääkseni Kanadaan.
     
  12. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Toihan on varmaan pakko ostaa kylkiäisenä harrikan kanssa... pääsee ainakin pyörän kanssa perille.. :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!