Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

 1. rs

  rs 1st gear

  No niin nyt alko 7,3 excursioni kusemaan öljyä hpopin takapäässä olevasta messingin värisen mutterin välistä eli sen mikä osottaa tulipeltiä kohen!
  Osaako joku kertoa lentääkö sen mutterin alta jotain kun sen aukasee vai onko se vaan simplex o renkaan vaihto ja mistä saan nopeasti semmosen o renkaan??????
   
 2. Jülppü

  Jülppü 2nd gear

  Olikos täällä joskus jollain noita TS performancen Chippejä 7.3:seen myytävänä??
   
 3. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Eikös tuossa muutama sivu taaksepäin eräs käyttäjä niitä kaupitellut, ei muuta kuin tiedustelua kehiin. Oman chippini tilasin suoraan Tymar Performancelta(muutakin tilasin heiltä) rapakon takaa. Tarkoitus olisi laittaa chippi kiinni ensi viikolla, palataan asiaan...
   
 4. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  tarkast sulakeet F2.27 15A, F2.45 10A, F2.112 30A Sit kato konepellin alla, releeboxi 3, Kuskinpuolisen akun ja tulipellin välis, sellainen kahden samanlaisen releen boxi (transfer case high to low,low to high relays) missa pitais ol kansikiin. Kokeil vaihta releeita keskenäin, ooks mita reaktio.(VIRRAT POIES PÄÄLTÄ kun vaihtaat releita tai vetäät pistokeitä auki!!!) Sit tosta vakuumisolenoidistä mika ohja napalukkojen toiminta (apumiehen puolel sisälokasuojas) ei sais irriota pistoket virrat päällä, voi aiheuta koko järjestelman blokkauksen. Sitä vika pysty poistamaan vaan sit koneella. Jos on olnu nelikkö pitkä käytämät, voi ol see jakolaatikko ohjausmootorin sydeemikin ryytyny. Pysty avaaman ja putsaman.
   
 5. elmer

  elmer 3rd gear

  Ok. Kiitos. Sulakkeita tuli tutkailtua ja ehjät on. Pitää kokeilla rele. Nelikkon käyttöä muutaman kerran viikossa. Se vähän kummastuttikin kun yht äkkiä täysin toimimaton. Pitää kattoa onko jotain vika koodeja... Ramiinka ole vielä saanu aikaseksi tilata etu kardaania niin saisi tuossa nelikko pelittää.
   
 6. sharpshooter

  sharpshooter 1st gear

  Tossa ylhäällä on kuva pumpusta. Ollaan vaihdettu nyt 2 kertaa näkyviin proppuihin o - renkaat, ja yhä tippasee dieseliä. Mikä hitto siinä oikein on? Pitäisi olla hyvät o renkaat!
   
 7. Sidney

  Sidney 2nd gear

  Onkos haisuu ongelmasta, kun juuri äskettäin vaihdettu hehkut, GPCM, venakopan kannen tiivisteet johtoineen. Ja juu Motorcraftia oli.
  Toiminu, ja toimii ihan ok, mutta välillä startin yhteydessä heittää SES valon ja koodi P0674. Koodilukijalla saa pois, mutta taas jossaa startissa syttyy uudelleen. (Koodi: Cylider #4 glowplug, circuit open).
  Johdot on GPCM:llä ja venakopan liittimellä kunnolla kiinni.
  Ja kun siis SES syttyy vain välillä.
  73 powerstroke 2000.
   
 8. juhamann

  juhamann 3rd gear

  4" rööri kiinni ja samalla kertaa 6-asentoinen chippi. Upeat äänet ja erittäin kiva lisäpotku! Miinuspuolena joutuu käyttämään virtoja useampaan otteeseen, ennenkuin "THEFT" -hälytys katoaa. Mitä todennäköisimmin (vieläkin) huono kontakti PCM:n ja chipin välillä eli korjattavissa oleva asia.
   
 9. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  toi "THEFT" valo ei pitais ol kyl sidottu sun auton chipin http://en.wikipedia.org/wiki/SecuriLock
   
 10. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Kyllä tuo vika on selkeästi chippiin/PCM:ään sidonnainen.
   
 11. Hai

  Hai Double Gearhead

 12. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Ohjautuuko automaattinavoille alipaine tuosta vänkärin puolella olevasta aparaatista alipainepumpun etupuolella? Navat vaihdettu manuaaliseksi ja alipainevuoto vaikutti olevan e.m.kohdassa. Nyt putki tulpattu ja alipaineet löytyy.
   
 13. Jülppü

  Jülppü 2nd gear

  Onko 4R100 toosassa jotain säätötoimenpiteitä vaativia kohteita? Pakki tuntuis ikäänku lipsuvan, ollu jo kauan vähä vetelä... Eteenpäin vievät vaihteet ok.
   
 14. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Se aparaatti on alipainepulssisolenoidi, navoille ei mene jatkuvaa alipainetta vaan pieni pulssi kytkentään ja isompi irroitukseen.

  On niitä vaihdettu ennenkin vuodon takia..
   
 15. lincci

  lincci Gearhead

  Rupes kiinnostaa nuo ahtopaineet.... Onkos tietoa mitä kuuluis olla paineita -99 mallin 7.3 pick-upissa ?

  itellä maantiellä ilman kuormaa ehkä noin 1 psi:tä ja normi kiihdytyksessä noin 10 psi:tä ja kovemmin polkaistaessa n.15 psi:tä, täyskaasukiihdytyksellä en tohtinut vielä koittaa....

  Onko normi paineet tuollaset ?
   
 16. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  On, max paine vakiona on 17psi, sen yli menevät sytyttää "check engine"-valon.

  Mut on siihen apujakin olemassa,

  Omassa on painetta 32psi..ilman hälyjä..
   
 17. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Pystyykö nuita ahtopaineita nostamaan ?
   
 18. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Pystyn, samoin polttoainepainetta, löytyy uusia polttoainelinjan banjoliittimiä jotka voi avata virtaamaan enemmän..
  Kunhan valmista niin löytyy peruskorjattu viriturbo hyllystä... Isompi siipi, parempi hukkis, laakeroitu & puntitettu.
   
 19. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Entä minkäslainen hintapuoli noissa on ?
   
 20. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Noniin nyt vähän vaikeampi kysymys että pystyykö ford excursionin sähkö säädettävän kaasupolkimen potentiometrin korjata kun nyt tiedetään että nykiminen on johtunut siitä. Kaasupoljin mitattiin ja ja ennen kuin yksi neljäsosa kaasupolkimesta on painettu potentiometri oli siihen asti pimeänä eikä siis toiminut pintakaasulla.
   

Kerro tästä muillekin!