Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

 1. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Itse olen tiedustellut laatikon vahvistusta täälläkin mainostavalta nobull.fi -pajalta, mukavaa ja asiantuntevaa palvelua. Tosin itse en vielä laatikkoa ole työn alle antanut.
   
 2. mpon

  mpon 3rd gear

  J.M garage Ylöjärvi
   
 3. anttipo

  anttipo 1st gear

  Kellään kokemuksia sintteri kytkimestä näissä vehkeissä? Löysin netistä valairin kytkinpaketin, tehonkesto 600hp/n1500nm. Hinta ei ois paha 750 dollaria, ja siis tähän hintaan tulee vauhtipyöräkin.

  Löytyiskö manuaalilaatikkoon kestävempiä rojuja, vai onko ostettava uuet vakiot, jotka ei nähtävästi nekään hirmu hintasia ole, n300-400 dollaria..
   
 4. Jülppü

  Jülppü 2nd gear

  Mulla oli sama oire, ravisti lukko päällä aivan perkeleesti. Vikana viallinen suuttimien johtosarja kuskinpuolelta eli pudotti jäljistäpäätellen kuutospytyn pois pelistä. Hieman kun liittimiä "ojensi" niin alkoi toimimaan. Tänään toi postimies uudet sarjat koto ovelle rokautosta. Siinä on kyllä palvelu kohallaan.
   
 5. mpon

  mpon 3rd gear

  Mistähän löytäis uuden/ehjän sen turbolle tulevan kumi putken,
  Tai jos jollakin nurkkiin jääny?
  Onkohan se nimeltään intake jotain?

  Excursion -00 7.3:een.
   
 6. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Mitäs liittimiä pitäisi ojennella ?
   
 7. Jülppü

  Jülppü 2nd gear


  Niin elikkä venttiilikoppien tiivisteiden läpi kulkevien johtosarjojen liittimet. Sisältä ja ulkoa. Intterwebistä löytyy inffoa hakusanalla 7.3 powerstroke UVCH. Mullakin oirehti niin että tyhjäkäynnillä kone kävi kaikilla, sitte ku anto jenkaa niin rupes rytyyttämään.
   
 8. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Aion vaihtaa 4R100 -askiin öljynsuodattimen. Suodatinta on kahta erilaista; shallow ja deep pan. Autona 2001 7.3 Excursion 4x4 ja laatikko tietääkseni täysin vakio. Kumpi noista on nyt sitten oikea? Ilm.deep kun kyseessä on 4x4 -malli...?
   
 9. Sidney

  Sidney 2nd gear

  Mä justiisa vaihdoin 4R100 askista öljyt ja suotimenkin. Auto on excrusion 4x4 vm 2000. siinä askin pohjakannessa luki FORD ja tais lukee metric. On mulla kuva siitä kannesta, filtteri oli Rockautosta Motorcraft FT114. Se pohja kansi minulla on samanlainen kuin Rockautossa DORMAN 265805 öljypohja.
   
 10. Sidney

  Sidney 2nd gear

  Excursionisti, mulla on tuore kokemus tuostakin injektoreiden johtojen uusinnasta. Ehkä kandee tutkii josko siellä on vikaa, kokeilemalla jokainen injektori erikseen.
  Kansikoppa pois, kone käyntiin, ja sitte injektori kerrallaan kokeilet irroittaa sen injektorin johdon. Jos irroittaminen aiheuttaa kierrosten kyykkäämisen, tarkottaa se että ko injektorin johto on ok. Ehkä kandee tilata valmiiksi molempiin kansiin uusi kannentiiviste johtoineen, ja se liitin. Sitten johto kerrallaan liität uuden liittimen niihin johtoihin. Kandee olla muutes huolellinen että menee piuhat oikeassa järjestyksessä, muuten ei tasan pelitä enää.

  Yks paikka automaattilaatikon rempalle jota alan ammattilainen kehui on muutes "Helsinki automatic center". Kaveri on vanha kiihdytys jösse, ei halvin mutta ylivoimaisesti paras kuulemma. jaakko.husso@pp.inet.fi
   
 11. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Kyllä taitaa olla voimansiirrossa jotain häikkää kun liukuessakin täristää ja jotain kolinaakin kuuluu
   
 12. Sidney

  Sidney 2nd gear

  on se sitte varmaanki siellä voimansiirrossa. Mulla kun oli 5 ja 7 pytty hiljasena, ni kävi tyhjäkäynnillä ihan tasaseen,,,, kun otti voimaa ulos, oli laiska ja täristi.
  Ja se vika oli siinä et olin ihan itse ilm turboa irroittaessa kiskassu ne johdot rikki. Vaihdoin ne sitte kokonaan.
   
 13. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  kartaaniaxelien ristikot :odroll: Kokeil ot axelin pää irti ja vääntele sitä ristikö. Pita liikku tasasen jäykkä, ei sais ol mitä pykäliä. Jos nyt kaikki sylinterit on oikeest mukaana.
   
 14. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Cold air intake ? rockautosta varmasti saa.
   
 15. mpon

  mpon 3rd gear

  Toi taitaa meinata sitä ilmanputsari koteloon menevää kumi putkee, hakuses se turbon puoleinen kummi putki.
   
 16. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

 17. juhamann

  juhamann 3rd gear

 18. Sidney

  Sidney 2nd gear

  Katso nyt et miksi se etukardaani pyöri normiajossa. Kun eihän sen pitäs siis pyöriä jollei ole neliveto päällä ja napalukot AUTO asennossa.
   
 19. jadke

  jadke 1st gear

  Tuli sellaanen kysymys mieleen jotta huohottaako tuollaanen 7.3 vapari idi normaalisti kuinka paljo?
   
 20. Excursionisti

  Excursionisti 1st gear

  Ei sattuisi kellään olemaan näitä ylimääräisiä etu kardaanin pultteja.
   

Kerro tästä muillekin!