Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

 1. pimeroolis

  pimeroolis 3rd gear

  ...laitais jotaakin tarkempia tietoja siit pumpusta. Kuvaakin ei tekis paha.
   
 2. elukka

  elukka 1st gear

 3. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Miten kytkit tuon Tru-Coolin? Laatikolta näyttää tulevan putket, jotka menevät syyläriin(?), tuosta ilm.eteen ja varsinaiselle öljynjäähdyttimelle? Mistä saakka kytkit uudet letkut? Meneekö kierto vielä tuon syylärinkin kautta? Missä järjestyksessä letkuissa on kierto? Ilmeisesti paluuputki menee laatikon takaosaan?
   
 4. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Tuli vaihdettua tuossa viime viikonloppuna CPS-anturi Excuun. Originaali oli se perus-harmaa ja tilalle laitoin "dark blue" -version eli vanhemman Power Stroken anturin. Jenkit väittävät tämän olevan harmaata parempi.

  Aiemmin en moittinut auton käytöksessä mitään, mutta vaihdoin kuitenkin. Ihmeellistä kyllä, nyt tuntuu vaihtavan isommalle aiemmin. Sinänsä ihan hyvä juttu kun vääntöä piisaa viritetyssä koneessa.

  Saattahan olla, että vanha oli lievästi viallinen ja antoi vääränlaista signaalia autolle.
   
 5. Kossu44

  Kossu44 3rd gear

  Onpa ollut komeeta vuoden tauon jälkeen päästä Foorttin rattiin:) Viime keväänä tein vaihteisto rempan vahvistuksineen, ja kun oli alusta tyhjä niin pitihän se ruskee runko hiekka puhaltaa. Syksyllä sit oliki muuta tekemistä ja motivaatio vajaus tuli täyteen ku ei loota lähtenyt toimiin heti ekalla vedolla.
  Nyt meni sit 5 minsaa ku sääti vaihde vaijerin ja tunnistin anturin kohdalleen, ja sai taas tuntea itsensä aasiks. Leiman tuli laakista kehujen kanssa
   
 6. callahan

  callahan Gearhead

  Muistaakos kukaan mikä on IPR:n rungon mutterikoko ? Jotain tuuman silmämääräisesti arvioiden.. Isoavain tai hylsy täytyy ostaa hommaan kun tiivistekitti täytyy vaihdella.
  Saakos noihin kansien öljyrailiin päätytulppien o-renkaita hydr.liikkeistä vai käännyttävä dieselorings:in puoleen ?
   
 7. Lappalainen

  Lappalainen 1st gear

  Omassa näkyy IPR venttiili vuotavan öljyä läpi.johtuukos pätkiminen kylmänä siitä?
   
 8. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Ihan spekulaatiotasolla; mitähän kannattaisi päivittää konehuoneen puolelta seuraavaksi? Autossahan on jo uusi intake ja exhaust sekä TS chippi. Auto yleensä ilman kärryä matkassa eli ihan omaksi iloksi jos näin ajatellaan. Renkaat ja laatikko vakiot.

  Turbo? Suuttimet? HPOP?
   
 9. mpon

  mpon 3rd gear

  Olis kans tuo cps:n uusiminen ittellä hankelistalla cursioniin, mikäs siihen nyt oli sitten se "ainut ja oikea", ja löytykö suomesta vai tilatako ulkoa?
   
 10. juhamann

  juhamann 3rd gear

 11. mpon

  mpon 3rd gear

 12. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Katos hemmetti eli ei ole tuo se original black. Itse asiassa huhun mukaan sitä alkuperäistä ei ole enää vuosiin edes saanut. Eli näin ollen tuo dark blue lienee paras vaihtoehto. Mulla ainakin toimii ongelmitta!
   
 13. callahan

  callahan Gearhead

  Olis kans tuo cps:n uusiminen ittellä hankelistalla cursioniin, mikäs siihen nyt oli sitten se "ainut ja oikea", ja löytykö suomesta vai tilatako ulkoa?[/quote]

  Antureissakaan ei kannata sitä halvinta valita. Muutaman kympin "säästö" aiheuttaa oireillessaan heti isommat kulut :odroll:
  Otappa yhteys tuonne niin saat kyllä asiantuntemusta. Herralla itselläänkin kokemusta Powerstrokeista. Vilpittömästi suosittelen.
  Custom Creations Oy ceecee.fi
   
 14. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Missäs muuten muilla pyörii ahtopaineet(ne, joilla on mittari)? Itselläni kiihdytyksissä max.tuossa 1,3 bar.

  Ja tuo tummansininen CPS on juurikin Motorcraft eli alkuperäinen eikä mikään kiinaosa.
   
 15. Jülppü

  Jülppü 2nd gear

  Mulla kanssa motorcraftin pussista otettu cps joka on harmaa. Hyvin on pätkimäti toiminu kohta kolme vuotta.
   
 16. Chrisu_

  Chrisu_ 1st gear

  Iltaa.
  Tuli tuossa viikonloppuna hommattua tommonen -99 F250 ja tarvis teijän konkareiden neuvoja. Siinä olis semmonen vika, tai ominaisuus että ei puolen tankin jälkee hörpi enää tavaraa tankista (kuulema "tyyppi vika"?). Eli olisiko siellä tankin anturissa varmaan menny jokin rikki tai irronnu tms? Kiitokset jo etukäteen!
   
 17. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Tankissa on muovinen karkeasihti siinä imuputken alapäässä. Se saattaa murentua ja silloin imupinta nousee parilla sentillä. Mutta se sen kyl viel puolentankin jälkeen pitäs rueta haittaamaan. Ei muutakun tankki alas, ihan helppo homma paitsi linjojem liittimille pitää hommata tai tehdä työkalu jolla ne saa auki.niitä myydään esim Biltemassa, tehdä voi metalliputkesta.
   
 18. NHuttunen

  NHuttunen 1st gear


  Täytyy kyllä sanoa että ei mulla ihan noin mennyt omat putket. Laatikon etuosasta lähtevä putki on lähtö ja takana oleva paluu. Jätin ne alkuperäiset kovat putket paikalleen ja vaihdoin vaan ne letkuosat jäähdyttimelle. Nyt suunnitelmissa olisi tehdä koko järjestelmän huuhtelu ja öljyjen vaihto. On vaan tyyristä ku pelkästää öljyihi menee se 330e. :D

  PS. Sori ku kesti vastailu. Oli melko intensiivinen 5 viikon työryki Kilpilahdella Nesteellä.
   
 19. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Gulf Multi-Vehicle ATF lienee myös vallan käypää ööliä 4R100 laatikkoon? Ainakin omaa Mercon ja Mercon V -luokitukset.
   
 20. mpon

  mpon 3rd gear

  2000 cursion 7.3td
  Ei onnistu edgellä tason vaihto, nyt kakkosella,
  kun olisin huomista leimaa/savujen ottoo varten laittanut vakio asetuksille.

  Näyttöön jää näkyvin "laita virrat päälle älä käynnistä".

  Mitään vinkkejä mitä tehdä.

  Ja onko kuinka riskaapelia ottaa savuja edgen 2 levelillä?
   

Kerro tästä muillekin!