Ford F250 7.3D

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja GM4WD, 13.9.2006.

 1. HRTP

  HRTP Gearhead

  Onkos tuo läpivienti millään muulla kiinni siinä kulhossa kuin painamalla jääden sen o-renkaan varaan sitten? Olisi mukava kun tietäis hiukan tuota vaihto episodia ajatellen kun ensin saapuu uusi osa
   
 2. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  95vm powerstroke onko kellää kokemusta kaasupolkimen toiminnasta. Obd mukaan alkaa 15% 0.7v ja kaasupohjas n70% ja alle 4v. Käsin pystyy mekanismiä vääntää sillai et voltit menee n4.5 ja prosentit yli 80. Tuntuu ettei välillä vastaa kunnolla kaasuun ja laatikko temppuilee välillä. Anturi polkimes oli foortin logoilla
   
 3. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Kait sen tarttis lähempänä nollaa lähteä olisko ollu likempänä 0.5V vai vähän alle o_O ja tuosta kaasupohjaan asennosta en nyt ainakaan olisi niin huolissaan ja voi tuokin olla ihan toleransseissa jos kuitenkin nätisti käy tyhjää. Ainakin useampi vehje mitä olen kytännyt niin on todella hankalaa saada kaasua pohjaan. Yleensä kun tuntuu et tennari on jo lattiassa niin on varaa vielä prosenteissa ja jännitteissä vaikka kuinka ja paljon jonka sieltä saattaa löytää kun koko painonsa siihen survasee. Eikä noi nyt yleensäkkään ihan tarkkoja antureita/potikoita ole, että niissä on kyllä heittoa.
  Kannattaa varmaan ajella enemmän siten, että saat tietoja ulos ja kun vika ilmenee niin pystyt siinä kohtaa toteamaan onko arvot päin prinkkalaa vai ei.

  - Jussi
   
 4. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Pitänee syventyä. Joskus vaa tuntuu et liikkuu paremmin kun nostaa poljinta pikkasen. Laatikon sekoiluki loppuu sammuttamalla. Poljinta ku näpäytteli ajossa ni saatto alkaa laatikko temppuileen. Laatikko herjaa vaan nopeusanturia. Eikä sen vaihto auttanu.
   
 5. HRTP

  HRTP Gearhead

  Tuli tänään sitten vaihdettua se lämmitysvastuksen läpivienti sekä itse vastuskin ja samalla siivottua suodatinmaljan pohjalta hiekat pois :odeek: Eli tuli nyt sitten entrattua kuitenkin se lämmityskin toimintaan takaisin kun ei vaatinnut kuin kokonaan sen vastuksen piuhan vaihdon :rotfl:
   
 6. HRTP

  HRTP Gearhead

  Pitkään sitä tulikin sinniteltyä ennenkuin oikeasti oli pakko auton alle ryömiä vaihtamaan se startti :lol: Eilen kun piti autoa siirtää niin starttipa ei sitten sanonnut mitään muutakuin naks naks eli meni nyt sitten kokonaan mykäksi vanha:rotfl:No tänään auton alle ja hetken aikaa ähinää ja kiroamista sen ylimmän pultin kanssa mitä ei näe oikein mistään ja vanha pois ja uus tilalle ja ei muutakuin kokeilemaan mitä tapahtuu:rotfl:Hieman kyllä säpsähdin kun startti pyörähti niin auto lähti heti tulille joten ei turha ostos ollut uusi startti:odeek:Taisi tuo vanha startti olla jo ehtoo puolella kun ei ollut oikein koskaan pyöräyttää konetta noin rivakasti käyntiin:odroll:
   
 7. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Ite vaihdoin kans vuos sitte. Ei ollu varmaa ku 25 pakkasta.
   
 8. HRTP

  HRTP Gearhead

  Itsellä on onneksi toinen auto niin olen pyrkinnyt kaikki tälläiset huollot ja korjaukset jättämään suosiolla odottamaan lämpöisempiä kelejä :odbiggrin: Ja kun eipä tuollaista malmikasaa oikein yksin työntämällä olisi hallin sisälle saanutkaan niin tuli tehtyä remppa pitkästä aikaa raikkaassa ulkoilmassa :lol: No huomenna sitten pääsee Ford taas tositoimiin kun pitää käydä hakemassa lisää rompetta ranchille:rotfl:
   
 9. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  On mullaki 8 autoo mut omaa foortin kokosta tallia ei o. Oli helpompi vaihtaa stratti ku ottaa taas toinen auto liikenteeseen! tänä talvena en o kyl foortilla ajellukkaa. Mikähän letkulämppäri tommoseen olis hyvä?
   
 10. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Letkulämppäri? Hyvä?

  Ei mikään.

  Kyllä siihen saa ihan vastusta lohkoon vakiopaikalle öljysodattimen jalkaan. Tai vaikka molemmille puolin jos niin haluaa.
   
  juhamann tykkää tästä.
 11. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Mulla on DEFAn lohkolämppäri ja hyvin on pärjätty. Asuttu aiemmin Kemijärvellä ja Rovaniemellä eli pakkastestikin lienee läpäisty :D
   
 12. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Lohkolämppäristä hajos vissii vastus. Letkulämppäri luulis olevan ihan ok kun olis kierrettävällä pumpulla?
   
 13. J-P-A

  J-P-A 1st gear

  kyllä letkulämppärillä pärjää. Ei tosin lämmitä vaikka olis pitempääkin johdossa jos menee -10c. Eberillä lämpiää parhaiten, ainakin oma. Kaikista tärkein että on virtaa akuissa ja oikeat öljy koneessa. Itse tein tossa mokan syksyllä. Laitoin 15w40 moottoriin. Ihmettelin kun on todella nihkeitä noi käynnistykset. Aloin jo selailemaan uusia hehkuja autoon. Vasta joulunjälkeen tajusin notta meni kesäöljyt koneeseen. Nytten 5w40 ja pyörii naurettavan hyvin vaikka olis letkulämppäri n.3h ja -20c pakkasta.

  Ai niin. Viimevuonna poistettu tärinä palasi taas..
  Tälläkertaa vuorossa etukardaanin ristikoitten vaihto. Ainakin välystä tuntuu etummasessa kun käsin nuljuaa. Oletteko rasvalleet tuota liukua kardaanista ristikon vaihdon yhteydes?

  lisäys: en vaihdakkaan ristikoita. Tuosta oli etupäästä pultti nysvätty valmiiksi likipyöreäksi. Hankin eka uudet pultit ja sitten jatkan tätä hommaa.
   
  Muokattu: 6.3.2019
 14. ++++++

  ++++++ 3rd gear

 15. wuudi86

  wuudi86 1st gear

 16. ++++++

  ++++++ 3rd gear

  Varmaa kohtuu nopeesti lämpiää tommosella 14kw lämmittimellä. Se tais painaakki 16kg. Toki ei se tainnu olla ku 100e kalliimpi ku 5kw
   
 17. JoRkKiS

  JoRkKiS Gearhead

  Itsekkin jos nyt joutuis polttoainekäyttöistä lämmitintä laittamaan niin varmastikkin pistäisin juuri semmoisen pilnar vai mikä olikaan nimeltään. o_O
  On nää kattilat sen kokoisia ja vettä paljon niin ei ne oikeen merkittävästi lämpee tommoisel lohkiksella mikä nyt aika selvää.
  N.700w ihmeitä lämmitetä kun taas joku perus weba yms. n.5kw.
  En oikeen jaksa uskoo tuommoisen letkulämppärin hulluja auttavan vrt. Lohkikseen kun muistaakseni paikkakin on heti siinä suodattimen vieres niin saattaa aavistuksen öljyynkin vaikuttaa ja kuitenkin hohkaa lähempänä siellä mihin sitä lämpöä halutaan.

  - Jussi
   
 18. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

  Hommissa varavoimageneraattoreissa oli tommoset pumppaavat letkumallit aina päällä. Pysy semmonen helvetin iso cumminskin ihan kuumana vaikka ne lämppärit oli vain kaljapullon kokoisia. Mallejahan löytyy vaikka dieselveturille.


  [​IMG]
   
  Muokattu: 7.3.2019
 19. juhamann

  juhamann 3rd gear

  Mikä valmistaja ja malli tämä verme on?
   
 20. Powerstroke

  Powerstroke Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!