Ford Fairlane 59

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja Teemu..., 22.8.2009.

 1. Teemu...

  Teemu... 1st gear

  Onkohan saatavilla kyseisestä autosta pienoismallia
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Revell on valmistanut 1:25 rakennussarjaa retractable mallista. Vasta jokunen vuosi sitten oli uusintajulkaisu siitä.
  Yksi tuollainen löytyisi ylimääräisenä omasta hyllystä
   
 3. halitoosi

  halitoosi 1st gear

  mulla olis jouten 1/32 59 skyliner oliko ny joku Gunze tai jokin valmistaja , samma satsia kun ne 59 kaddy ja impala ja 63 tbird..
   
 4. Remus

  Remus 1st gear

  Ford Fairlane 58 löytyy isohko 50-luvun patterikäyttöinen Higway-Patrol mustavalkoinen peltiauto,siipijenkki.Made in Japan.Aito sen ajan lelu.
   
 5. sooda

  sooda 3rd gear

  Retractable Hardtop

  On hyllyssä japanilainen retractable ht. N 35 cm pitkä, punavalkoinen lankaohjattava, myös katon saa alas ja ylös ohjaimesta. Toimiva peltiauto. Ei myydä mutta voidaan vaihtaa aitoon!
   
 6. Remus

  Remus 1st gear

  Rectractable.

  Jep ,ihan sama pituus kuin tässä hig-way patroll autossa,ja leveys on 13cm,korkeus 8cm,jos ei oteta hälytyslamppua mukaan.se onkin varmaan nyttävä peli kun katto laskeutuu.
   

Kerro tästä muillekin!